90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 294
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Привет и от мен,вчера трябваше и за да съм на варива-но поради неприбиране вкъщи на обяд -хапнах задушени зеленчуци с царевица в италиански хляб/изядох само половината палачинка и зеленчуците/...а следобяд си хапнах печени бадеми и слънчоглед  Embarassed Embarassed,че и блокче черен шоколад  Embarassed Embarassed Embarassed,но и аз съм в Мц и ми беше доста отпаднало...
Днес въглехидратен ,надявам се всичко да е наред Hug.И при мен някакви 500-600гр.ту са в + ,ту в -!!!

# 511
Здравейте момичета!
И аз да се оплача, от една седмица кантара показва един ден 102, а следващия 103, направо съм отчаяна! Дали не е от наближаващия МЦ?S

# 512
Добро утро и от мен.
До сега само ви четях,но най-накрая се реших и да пиша.Значи започнах режима преди почти два месеца.Тежах 107кг Embarassed,вчера ми беше втори воден и днес кантара ме зарадва 90,300кг. Мога да кажа,че не винаги съм била стриктна, имала съм и нережимни хранения Embarassed Този форум и вие момичета сте голям стимул за всички отслабващи,страхотно е че ви има фиданки.
Отчета ми за днес:
З- кафе+ 2 кивита
О- мисля да е кренвирш и кашкавал на фурна+ салата
В- овчарска салата

# 513
Добро утро,

и аз съм разочарована като Попси. Моят кантар показа 63 кг. след плодов. Равносметката от 1 седмица на диетата е твърдо - 2 кг.

При мъжа ми също са си отишли 2 кг. Продължаваме с диетата, защото е приятна за спазване.

Днес още не съм измислила, но вероятно пълнени чушки със яйца и сирене и салата.

Успехи в слабеенето на всички!

# 514
Добро утро,  Hug
Днес съм на варива и кантара ми е във Варна, а тук няма къде да се тегля и ще се тегля чак във вторник сутринта...което за мен е много далеч.Уфф!
Имам въпроси...Мога ли да ям:
-майонеза?
-хайвер?
-солети за обяд във бобов?
Минусов ден на всички. Hug

# 515
  • София
ДУ,мерси за кафето!
Аз съм зациклила само се разхожда кантара м/у 66,5-67 дали е заради МЦ? Twisted Evil съсипва ме.
Мъж ми вчера ме похвали че имам воля да издържа да не опитам от нищо нережимно.

# 516
И аз твърдо продължавам! Ако ще за 3 месеца да сваля само 4-5кг, пак е добре! След това ще направя почивка и ще се върна за още толкова. Гадното е, че дори не съм пред мц. Иначе щях да се успокоявам, че след няколко дни със сигурност ще видя минус. А така я жадувам тези петица!!!!

Днес - белтъци
З - половин банан и една мноого малка круша
О - мисля да е риба със салата, ако не - пиле със салата
В - пълнени чушки с яйца и сирене на фурна   chef

Маша - резултатът ти е супер!   bouquet Продължавай смело напред! Сметни ако се движиш с това темпо до края на първи цикъл ще си минус 8!!! Браво и на мъжа ти! За моя не пиша отчет, защото ежедневно се омазва стабилно (само вчера- воден: 1 банан, бургер с картофки в KFC, 1 кола, 2 бири, 3 филии с лютеница и сирене, диня... легнах си рано, със сигурност гощавката е продължила и след това). Свалил е колкото мен, а му личи много повече. Вчера си купи два чифта дънки. Вече влиза в 2 номера по-малки! #Cussing out

# 517
Колко съм зле! Чак сега се усетих, че съм смесила плодове на закуска в белтъчен. Не правете като мен!  Naughty

# 518
Здравейте и от мен!
Дения, добре дошла!
Анита, благодаря за кафето и закуската.
Попси, не се отчайвай 5 ще се покаже и ще се затвърди!
Бри-Ел, според мен трябва да си продължиш с въглехидратен въпреки прегрешението ти вчера.Така пише на 1 стр.
Ивка 72, възможно е да е от МЦ поради задържането на вода.
мим80, голямо браво!  bouquet
Днес на въглехидрати.
З- праскова
О- пълнозърнести спагети с гъби и доматено пюре.
В-филии с лютеница вчера приготвена.
Успех на всички!

# 519
Момичета,страшно ме улеснявате като си пишете менютата! Ми, то идейки страхотни! Даже виждам и съвпадения- менюто ми за днес е като на Бри-Ел. А за утре съм си харесала това на Галина 74. Само дето спагетите не са ми пълнозърнести.

# 520
Добро утро,  Hug
Днес съм на варива и кантара ми е във Варна, а тук няма къде да се тегля и ще се тегля чак във вторник сутринта...което за мен е много далеч.Уфф!
Имам въпроси...Мога ли да ям:
-майонеза?
-хайвер?
-солети за обяд във бобов?
Минусов ден на всички. Hug
LOVE,мисля че майонезата не е препоръчителна за диети,но ако я ядеш според мен би трябва да е в белтъчен ден(да кажат другите момичета).
Солети съм яла във въглехидратен ден,незная дали е правилно,но според мен солетите са за този ден.

# 521
Ловче и според мен майонеза и хайвер в белтъчен, пък солетите в бобов едва ли.  Hug

аз мислех да ям пица, после спагети, но май ще завърша на баница за обяд. За вечеря не знам още.

# 522
Здравейте и от мен!Честито на тези,които се радват на минуси!  bouquet Останалите не се отчайвайте,наградата колкото по-далеко,толкова по-сладка  Peace Аз по мъничко си смъквам и за сега не се оплаквам,да видим как ще продължат нещата... Praynig
Днес ми е бобов и си варя картофи,ще им подложа и салатка с домати и печен пипер.
Грешно ли е ако утре във въглехидратния ям на обяд сладолед,а вечерта филията с лютеница?Не знам защо,ама нещо ме чагърка тоя сладолед или пък ако е кекс да го ям вечер....

# 523

О- мисля да е кренвирш и кашкавал на фурна+ салата

Mim80    bouquet

Момичета, това е май първият правилно написан кренвирш за форума!

Отчет за вчерашния бобов

З–Банан и кафе

О–Леблебия от консерва, приготвена с лук и доматен сос+ броколи

В–Остатъка от леблебията но то беше 5 зърна, та си сварих 3л ориз с тиквичка

и една мини Кайпириня  Embarassed

Днес съм на пълнозърнести спагети със зехтин с трюфели! Ммммм

# 524
Дайче и аз мислих, че мога да си хапвам майонеза с ролца от раци в белтъчен, че много обичам така, а да не говорим за хайвер.  Crazy
Питах,за да съм на 100% сигурна, че да не се проваля на половината на режима. Peace
Ти не завърши ли вече режима?!? Колко кг свали? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт