90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 288
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Е, платила съм си я, няма да я оставя  Wink Ама тя е бисквитена  Mr. Green

# 541
Здравейте, момичета. Не съм писала почти цяла седмица, но ви чета. Днес ми е краят на режима.
Резултатите са - 9 кг. Лентичката не е актуална, върнах си 1 кг. Както и да е, и на това съм доволна. С нови сили след 3 месеца се завръщам при вас. Надявам се да задържа кг-те. Ще пиша от време на време.  Hug Благодаря на всички вас за подкрепата, която ми оказвахте.  newsm51

# 542
Дет, дай, Боже, всекиму!След Нова година сме на нов глас! Hug

# 543
Здравейте фиданки!
След една стабилна почивка се връщам и се захващам с режима отново.Днес ми е трети въглехидратен ден.За почти 3-те месеца без режима си върнах 2 от свалените килограми.Мислех,че ще ми е много трудно да почна отново и ще чувствам глад след доста голямото похапване август месец  Blush ,но за щастие много леко ми минават дните-нито през деня съм гладна,нито вечер.

# 544
Наша Боровинка се завърна! Party Hug Успех с новото тримесечие!Само нз какво ще сваляш?3 или 4кг? Thinking

# 545
Добро утро и от мен.
До сега само ви четях,но най-накрая се реших и да пиша.Значи започнах режима преди почти два месеца.Тежах 107кг Embarassed,вчера ми беше втори воден и днес кантара ме зарадва 90,300кг. Мога да кажа,че не винаги съм била стриктна, имала съм и нережимни хранения Embarassed Този форум и вие момичета сте голям стимул за всички отслабващи,страхотно е че ви има фиданки.
Отчета ми за днес:
З- кафе+ 2 кивита
О- мисля да е кренвирш и кашкавал на фурна+ салата
В- овчарска салата
smile3501 smile3525Браво резултата ти е страхотен!Ще смъкнеш максималното както вървиш! Peace

# 546
Мим, голямо браво! Hug

# 547
Благодаря ви още веднъж за милите думи   bouquet,но когато човек има много да отслабва-отслабва по-бързо. Пожелавам на всички вас също много минуси  Hug

# 548
Глориана така е. Бавно и славно към заветната цел. Няма да се предавам на средата на режима. Той е станал като част от живота ми вече. Много неща научих за това време и продължавам да научавам. Peace
Дайче браво. Товае много добър резултат, при условие, че имаше да сваляш малко като мен. Дано и аз след още 45 дни да се похваля с такъв.  Wink Може и по- рано  Praynig
Ти къде си тръгнала да ходиш? Пак можеш да си пиеш кафето с нас.  Heart Eyes
Дет браво и на теб миличка. С много приятни резултати ме зарадвахте като се завърнах, дано следващият път да са още по- добри.
Виждам,че има нови момичета...Добре дошли на всички. Hug

# 549
Боровинке, здравей, Марето съм Simple Smile Не знам колко е останало да се сваля от теб, но ти пожелавам на края на трите месеца да си доволна!

Момичета, на обяд как се освинихмеее  Embarassed То не че количеството беше много, а маслините! Сварих макарони и направих сос от доматен сос, лютеница, че сосът беше малко, гъби, лук и маслини. Та попрекалихме с маслините, ама пък толкова беше вкусно!!! Сега половин час карахме колело, за да си изкупим вината. Аз се съмнявам да огладнея много, така че на вечеря един два сухара ще сложа и това ще е

# 550
  • Canada
Здравейте Фиданки! Hug
Из4етох теми4ката, много положително зареждащо ми действате Heart Eyes
Идвам при вас, днес ми е плодов от парвата 4етворка. Искам да сваля 10кг (може и 15кг, но не съм максималист) и да ги задържа...
Приготвила съм за днес(плодов) сливи , ябълки и малко бадеми....дано да го издържа, ще гледам да съм навън с детето.
Искам да ви питам, кафето го пия с малко мляко(опитвах без, но не ми харесва хи4)...това дали обърква нещата?
Успех на вси4ки! Hug

# 551
Хари,Маре мерси,че ме помните.Не го правя за да отслабвам чак толкова,просто август загърбих всякакъв режим и почнах да ям безразборно и ако не искам да си върна всички килограми трябва да почна режима.
Маре ти постигна ли целта си първя път или май го спря режима,последните дни не те бях засичала.
Хари ами ти сега си в почивка нали,защото твойте 3 месеца май трябва да са изтекли?
Отчет за днес:
З- сини сливи 4бр.
О-макарони със доматен сос
В-пак ще за макарони и парченцето шоколад

# 552
Здравейте Simple Smile
И аз съм въглехидратна днес:
З: пъпеш
О: ръжени спагети с домати и маслини (бях си приготвила количество както обикновено, но успях да изям само 1/3 от порцията  Sunglasses )
В: едно парче импровизирана торта с натурален шоколад  Peace

# 553
  • Sofia
Въглехидратен днес:
З - праскови
О - 2 филии с лютеница + 1 парче кекс
В - 1 филия лютеница + салата + шоколада Simple Smile

кантара ще го видя утре какво ще каже

# 554
Аз от сега имам лошо предчувствие за утрешното тежко решение на кантара  smile3545

Общи условия

Активация на акаунт