90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Кумата и Цветчето са едно и също лице-гарантирам! Joy Joy Joy

# 646
  • София
ДВ
Честито за минусите на всички.
Днес не ми се ядяха нито плодове нито зеленчуци изкарах на 100гр стафиди бадеми и лешници общо,много ли е грешно?
Кантара не мърда от 4 дни,ако и след свършването на МЦ е така незнам какво ще правя.

# 647
Уупс, Десито визирах за утрешните водни! Мерси за поправката!

# 648
Аз ще се проявя като адвокат на Цветчето и ще разбуля мистерията!  Grinning Цветчето и кумата са един и същ човек!
 Hug
 Иначе днес бях бобова: кафе и банан, О- пълнени чушки с ориз и картофи + салата, В-същото, но около 1/2

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 22:31 от miglena_tr

# 649
Отчет за днес:1 круша,3 смокини,5 сили сливи и малко бадеми.Май е малко повече,но ми е първи плодов.
Утре реших да хапна малко пилешко месо,че отдавна не съм яла.Май мисля да се откажа от месото.Пилешкото има ужасен вкус,свинското ми е мазно,а други меса изобщо не мога да ям.
Omnnia паднах от смях  Laughing

# 650
Здравейте момичета,

отчитам днешния бобов ден:
З- кафе и ябълка;
О- салата домати краставици и боб-яхния, 1 ф. хляб;
В - 1/2 от обяда, но без хляба.

Много ми е гладно, но ще издържа.За утре ще мисля какво да бъде, че тези въглехидрати ме затрудняват. Вечерята е ясна - торта Гараш, но обяда???
Лека вечер!

# 651
Филийки с лютеница, банички от точени кори с ябълка "Белла", бутерки....

# 652
Добър вечер  Simple Smile
днешния първи белтъчен мина много добре без прегрешения за утре мисля да си направя едно оризче  Peace
лека вечер  Hug

# 653
А,смешно ви е на вас... Mr. Green Да чуете историята как се оглеждам в самолета като мистър Бийн докато охлабвам колана,че не ми хващаше екватора,а до мен все едни сладури  изписани  като великденско яйце... Embarassed Сега като отънях все накъдрени полуплешиви бабета ще сядат до мен,знам си аз късмета.... Crossing Arms Иначе днес по план,без нарушения.Утре-плод....докато рупам круша ще си чета с наслада рецети с месо  Crazy Лека от мен и утре всички на линия с минуси  Peace

# 654
Добър вечер на всички момичета, момчета, фиданки и фиданчовци!!!    bouquet

Голямо БРАВО на всички, прочетох много добри резултати от много хора, ако почна поименно да ви изброявам, откарах до утре.  Hug Hug Hug

Определено настроението на всички е приповдигнато и така трябва да е! Смехът е здраве и спорт, усмихвайте се по-честто и целувайте любимият човек, колкото може повече, защото тези две неща, ще ви донесат нови и много желани минуси на килограми.  Heart Eyes

Хариета с този ник ме хвърли в тъча. Не мога да го свържа с теб ни на възраст ни на килограми  Thinking , Просто Хари си ми харесваше повече  Crossing Arms

Днес отчитам, абсолютно режимен ден варива - з- грозде, о- печени картофи с грах, царевица и чушки, в- същото + салата от домати, като количеството картофи за обяд и вечеря беше 800гр за мен и мъжо, водата е над 2л.

Петкова , виждам, че шпионираш, нека не е напразно, кажи ни едно здравей, ние приключихме вече с вечерята и няма да те изядем, похвали се как я караш, видях, че лунуваш успешно, продължаваш ли все така да сваляш шеметно килограми???  Peace  Laughing

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 22:55 от gloriana

# 655
gloriana здравей,мила! Hug
Е как да не ви шпионирам,аз просто не мога без вас и това е!

Виждам,че ти се движиш успешно надолу,браво Peace,колко остана още?Аз иначе съм добре,лунувам си,ям разделно,тук там си позволявам и по-малко сладко,не свалям,ама поне си стоя на кг,което е много добре,свалих само по половин см от мерките,иначе с тази луна,нещо не се разбираме,аз хубаво я спазвам,свалям добер от нея,ама после пак си ги връщам половината кг. свалени от луната и един заблуден кръг такъв,ама я спазвам,за поддържане на килограмите поне.Смятам сега на пълнолунието да направя една 3 дневна луна,че да видим от нея ще има ли по-голям ефект.

Много ми липсвате всички да знаете! Hug
Браво на всички за минусчетата,успех на всички нови момичета и момчета разбира се Wink и скоро да ни зарадвате с много хубави резултати!

Цветче,изглеждаш много добре! Peace

# 656
Шпионките да слизат от клона и да казват как са, че да не се разправяме!Уити, за теб се отнася! Joy
Петкова, ти задържаш, ама аз качвам твоя порцион. Laughing

# 657
Шпионките да слизат от клона и да казват как са, че да не се разправяме!Уити, за теб се отнася! Joy
Аз съм нон-стоп в темата и само рифреш правя - чета и се надъхвам за поправителната сесия през ноември - когато обещавам да съм стриктна. Че да подобря предните резултати. За сега съм си на същите кг като след края, ама имам вече малко сваляне в см  Embarassed. Хари, гледам те, че надничаш при интервалките - стига си муунствала ами идвай да си хапваш и да се радваш на кантара  Hug
Определено съм доволна от режима (след 90дневната), а и от самата 90дневна и чакам с нетърпение ноември, за да върна. Просто не мога да споделя колко се радвам, че ви открих и че благодарение на тази диета свалих 12 кг (нещо, което смятах, че няма да се случи повече, след толкова време с вървящи нагоре кг). Интересно ми е какво препоръчват авторите за след режима? Ама повече подробности. На английски откривам статии, които обявяват 90-дневната диета за творение на американски диетолог... Ако някой има инфо за след диета да го мятка насам (или да даде линк)  Praynig

Много минуси на всички, защото с тази диета те са факт!!!! Успех, момичета и момчета! Peace

# 658
Е, Хари, дойде си в собствени води и никакви стари планини повече  Naughty  Hug

Петкова - остават ни още 6 дни до последният воден ден и после задължителната четворка за затвърждаване на резултата. Ами тези дни варирам м/у 65,5 - 66,5кг, ноооооо предстоят въглехидрати и плодов, които при мен са си задължителен минус, надявам се водният да го стартирам на 63,5 или 64кг, ако са по малко още по добре. Аз, както и предните два цикъла се засилвам да свалям към края на цикъла, но за мен това е нормално. Малко се омазах на морето, но хубавото е, че нямаше плюс, дори бях с едно кило по малко. Смятам след режима да по държам с луната и съветите на авторките на режима. С мъжо сме твърдо решени да повторим режима след коледно-новогодишните празници. Но, тогава определено, ще искам да смъкна не повече от 5кг, все пак не желая да съм подвижен скелет. Мъжо искал да годни 85-90кг, той вече е 104кг, сбогува се до тук с 16кг, като се има предвид, че най-стриктен е във водните дни, на морето изцяло забрави, че е на хранителен режим, ама ще му го простя и 20кг за първо завъртяне са му добре  Laughing
Когато ти липсваме, пиши по-някой ред, сигурна съм, че много хора ще ти се зарадват.   bouquet

Уити - не се спотайвай, бързо се разпиши   bouquet

# 659
Уити, бях интервалка цял ден и след като качих 400гр, се отказах набързо. Joy Joy Извинявам се на Нана за поста, че тя мрази лирически отклонения относно други диети. Joy Joy

Имам си 10 сигурни и им се кефя. hahahaНоември на нов глас!

Глори, на теб хатъра няма как да ти го скърша! Hug

Общи условия

Активация на акаунт