90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 248
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
и аз така мисля... колежките ми супер бавно свалиха килата от тази диета...
инече аз съм доволен да ти кажа... не чувствам глад... и не ставам да ям посред нощ... само ми е проблем, че не мога да спазя да ям до 20:00 часа...

Резултатът ти говори сам за себе си!Всеки килограм надолу си е победа. Simple Smile

# 571
и аз така мисля... колежките ми супер бавно свалиха килата от тази диета...
инече аз съм доволен да ти кажа... не чувствам глад... и не ставам да ям посред нощ... само ми е проблем, че не мога да спазя да ям до 20:00 часа...

Резултатът ти говори сам за себе си!Всеки килограм надолу си е победа. Simple Smile
така е ... права си...

# 572
Добра вечер!  Grinning

Дет, честито "дипломиране" и успех със задържането!  Hug
Честито и на всички, отчели минусчета!

Днес бях белтъчна:
З- кафе с мляко и банан
О- руло "Стефани" и салата домати
В- малко от рулото и  зелена салата с яйчица!  Mr. Green

# 573
Днес бобова Wink
закуска: две средно големи ябълки
обяд: ориз на фурна, картофено пюре
вечеря: половината на обяда+ 1 розов домат и малка краставичка
 Hug

# 574
И днес мина....отчитам го успешен бобов.Ако не ме цепеше така главата всичко щеше да е ок.Усетих аз,че Просто Хари е ветеран  Grinning
tolik и на мен плодовете не са ми любим плод...зор ,братче Mr. Green Най-много си обичам мръвка Blush
От както съм на диетата май живея на по-бързи обороти,т.е. все в бъдещето....цял ден си мисля какво ще си хапвам следващите дни Joy Хайде,с новата седмица нови минуси  Peace

# 575
Хм, нещо съм я проспала тази новата тема, но ще поправя нещата  Simple Smile
Привет на всички фиданки и фиданчовци! Hug
Старата фиданка се завръща от утре на бойното поле. Минаха 3 месеца и 5 дни откак приключих режимчето. Това ще ми е 3ти път на режима. Между първия и втория път, определено се бях отпуснала доста, и върнах 4, че и май 5 килца. Сега бих казала, че съм за похвала, стартирам от килцата, с които приключих преди три месеца, и не мога да повярвам. Ако има нещо ще е максимум половин до едно килце, но не го броя. За тези, които не знаят, първия път свалих 16 кг., а втория почти 10 килца. Целта сега ми е доста по-малка, но и килцата съответно 20 по-малко  Wink, та...в следващите три месеца ще се боря за свалянето на 5 килца. Надявам се да постигна тази си цел с ваша помощ естествено, тук сме затова.
На всички желая спокойна нощ, много минусчета, и ...спазвайте режима стриктно, и резултата ви го гарантирам!  bouquet

# 576
Омния, ветеран от плодовата война съм! Laughing Само встрани от темата да питам откъде ти е ника? От Булгари или от консервните капачки? Joy Joy

Мартинче, а добре дошла! Hug

# 577
Добре дошли на новите попълнения в отбора  Grinning!
Дет,честито успешно завършване на режима,да пишеш как я караш по-нататък!
Аз днес бях бобова - хапвах леща-гореща на корем и салата от домати и краставаци.
Чакам с нетърпение утре сутрин да си хапна диня за закуска,че купихме днес вечерта и да се уцели веднъж добре узряла!Лека вечер!

# 578
Просто Хари ,не ме занасяй,момиче.... Heart Eyes Аз сега видях,че има и телефон и група даже с такова име...и детски колички Joy Само и в "Листопад" да не се появи името  Embarassed Mr. Green

# 579
Просто Хари ,не ме занасяй,момиче.... Heart Eyes Аз сега видях,че има и телефон и група даже с такова име...и детски колички Joy Само и в "Листопад" да не се появи името  Embarassed Mr. Green
Joy Joy Joy

Привет и от мен!

Днес похапнах добре. Дали от мъка, дали от глад  newsm78? Трудно е да се каже.

З - ябълка и кафе;
О - 2 пълнени чушки с яйца и сирене и салата;
В - салата и 1 кюфте.

Следобяд пих мляко с нес и сега като се замисля е нарушение, но късно се усетих.

Дано утре кантара ме зарадва.

Лека вечер!

# 580
  • София
Отчитам един досаден ден на варива

Закуска- 2 кафета и банан
Обяд - 2 пълнени чушки с ориз и патладжан и доматена салата
Вечеря - същото

Опс и следобяд в 16 изядох 10 зърна грозде, но вечерята беше 2,5 часа по-късно естествено като си мина нужното време.

# 581
  • Испания и Стара Загора
 И аз отчитам успешен бобов ден.За първи път не съм гладна в бобов ден.
З- диня и кафе
О- ориз
В- варени картофи и парче домашна питка - правихме прощъпулник на дъщеря ни и нямаше как да не ям от нея. Peace

Утре съм на въглехидрати и съм решила да карам на варено жито  chef

# 582
Здравейте момичетаааааа Simple Smile кумата Цветка идва да попише малко за днешния си белтъчен. Няма начин - наред със смесването на белтъците мина и едно парче торта и няколко бонбона, и малко алкохол.... иначе скромното сватбено парти си беше върха.. А сега за наказание за днешното отпускане тъкмо махнах от фурната спанак с ориз и домати. Много гадно изглежда, подозирам, че и на вкус ще е като на вид, но да ми е за урок.

# 583
Яж, куме, яж, тебе ти е ред! Joy Joy

# 584
Хари, а твоят нов ник от къде произлиза?  Wink Като прочета 'Стара планина' се размечтавам за качествени кебапи и кюфтаци по новия стандарт Защо все храна ми е в главата?!

Общи условия

Активация на акаунт