90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 157
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • у дома с любимите си хора
Леле колко сте изписали.Само да дам отчет и отивам да чета назад.

Вчера бях на белтъчен.
з-праскови
о-скариди с доматена салата
в-печена ципура със салата зеле и моркови

Днес съм на варива:
з-ябълка
о-варен ориз басмати с мароканска салата от печени чушки,домати и кимион
в-1/2 от обяда,но салатата ще е зеле

# 616
  • София
newsm20 Hands Clap Бравос! Как си ти? Мина ли неразположението? След захлаждането аз се чувствам супер! newsm08

Оо, да, мина ми всичко  Laughing За мен е било комбинация с жегите и диетата, щото преди това цяло лято по жегите всичко си ми беше ОК  Wink Но явно организма претърпява някои сътресения като си смени режима  Wink

# 617
# 618
хеуу мн е яко с ми6ленцето а как да го местя и пи6а newsm78 Embarassed

# 619
Sunriceпоздравления ..   chef явно това е нережимния първи обяд, защото аз обядвах същото плчс кисело мляко обаче  Mr. Green

My*blueberry*nights
мерси Hug

tralala2 това трябва в подписа да го сложиш и да си сложиш килограмите Simple Smile

# 620
Попси, браво!
Славейче, браво ина теб.
КОКИ, добре дошла!
Камерон, кой е стария ти линк?Аз бях до 01.04. може да сме се засекли.
Сънрайс, браво ина теб.
До тук съм на 1/2 диня и чепка грозде.Водата е около 1л.

# 621
Kak ме  е яд,чак сега успях да обядвам,а ми се искаше да е по-рано Sad
Поздравявам всички,завършили успешно режима!  bouquet Ако сте постигнали желаните килограми дано никога повече не се срещаме по форумите за диети като отслабващи Peace Обаче......защо се омазвате(някои) още първите дни newsm78 Толкова усилия,а накрая ....То да спазваш диета и да отслабнеш не е никаква философия...да отслабне може всеки...трудното е да се запазят килограмите след това.Не се успокоявайте с това-вече знам как става,кача ли -пак ще направя диетата.Излишен стрес!Ама пуста му лакомия(имам И себе си предвид)!С диети и под 60 кг съм смъквала,ама после изтървам юздите.....и даже спирам да се меря,защото знам,че няма да ми хареса какво ще видя на кантара.И започвам да се самозалъгвам-стрес,хормони,противозачатъчни....грънци!Зарекох се,че това е последната диета която правя,след това само дисциплина.Тъй и тъй 90 дни ще ям разделно,после си продължавам така.Е,някой път може и мешано,ама да е изключение.И ако успея да си наложа един разтоварващ ден на седмица на плодове или разтоварване според луната ще е още по-добре.Това не е конско,споделям си намеренията,та да е официално  Mr. Green и ако не дай боже се изложа да ми натриете главата!Иначе като чета колко живо тегло сте смъкнали  много хубаво ми става  Hug

# 622
здравейте момичета
Виждам , че има много новички тук. Този режим е супер- лесен , здравословен и най-важното ефективен. Аз се казвам Александра и от почти година съм на тоя режим ама с големи интервали (  нямам воля и все спирам режима) РЕших да се пробам още веднъж, защото по-приятен режим не намирам. Може ли да диетувам с вас? Simple Smile Ще ме приемете ли ? Stuck Out Tongue
Е ще наминавам често и ще ви чета, от време на време ще добавям  и понякоя рецепта

# 623
Kak ме  е яд,чак сега успях да обядвам,а ми се искаше да е по-рано Sad
Поздравявам всички,завършили успешно режима!  bouquet Ако сте постигнали желаните килограми дано никога повече не се срещаме по форумите за диети като отслабващи Peace Обаче......защо се омазвате(някои) още първите дни newsm78 Толкова усилия,а накрая ....То да спазваш диета и да отслабнеш не е никаква философия...да отслабне може всеки...трудното е да се запазят килограмите след това.Не се успокоявайте с това-вече знам как става,кача ли -пак ще направя диетата.Излишен стрес!Ама пуста му лакомия(имам И себе си предвид)!С диети и под 60 кг съм смъквала,ама после изтървам юздите.....и даже спирам да се меря,защото знам,че няма да ми хареса какво ще видя на кантара.И започвам да се самозалъгвам-стрес,хормони,противозачатъчни....грънци!Зарекох се,че това е последната диета която правя,след това само дисциплина.Тъй и тъй 90 дни ще ям разделно,после си продължавам така.Е,някой път може и мешано,ама да е изключение.И ако успея да си наложа един разтоварващ ден на седмица на плодове или разтоварване според луната ще е още по-добре.Това не е конско,споделям си намеренията,та да е официално  Mr. Green и ако не дай боже се изложа да ми натриете главата!Иначе като чета колко живо тегло сте смъкнали  много хубаво ми става  Hug

Ами, Omnia, това беше smile3508 сега и да искаш да се отметнеш от думите си - няма как  tooth копирала съм те, цитирала съм те - записана си завинаги в регистрите  newsm03 няма как да се отметнеш Wink Ще те следя изкъсо  Whistling
Но всъщност си изключително права... някой си го имат като подарък отгоре - ядат и не пълнеят. Други си го имаме като наказание - една филия повече и е готова залепена на дупето  ooooh! Така че си е нужна воля, за да се харесваш в огледалото всеки ден bowuu

# 624
здр и от мен
та аз днес съм на плодове...
сутринта не ядох... пих само кафе
на обяд хапнах една лодова салата
а за вечерта мисля да е нещо зеленчуково, че тези плодове ми разказаха играта...

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 16:07 от tolik

# 625
Привет,момичета-кокичета!Честит празник!
Браво на всички за отчетените минусчета!  bouquetАз толкова молих мъжо,ако остане място в колата да вземем кантара ,но той ме отряза Mr. GreenТа аз все още съм в гръцко с незнайни килограми Rolling EyesСпазвам си дните ,имам тук -там някоя хапка прегрешение,но най-лошото е ,че в никакъв случай не мога да вечерям до 8ч.Ама каквото -такова.Като се върнем ми се пада воден и тогава ще видим какво ще каже кантара за края на 1-ви цикъл.
Минусови дни на всичкииии!!!! Simple Smile

# 626
  • Пловдив
здр и от мен
та аз днес съм на плодове...
сутринта не ядох... пих само кафе
на обяд хапнах една лодова салата
а за вечерта мисля да е нещо зеленчуково, че тези плодове ми разказаха играта...
Не че ти давам акъл,но ми се струва,че ти е малко яденето,а да не говорим и че си мъж и става съвсем малко.В плодовия може и през 2ч.да ядеш.
За отчета,днес въглехидратен:з-1 голяма ябълка,о-половин пактче бисквити Хогаренас и малко шоколад,в-спретнах си чудни макаронки с гъби и дом.сос и това ще е.

# 627
Аз се издъних днес. Белтъчен ден.
З- праскова;
О -  и тук се поддадох на изкушението да идем на Мидената ферма в Дълбока. Ядох кая, миди натюр, но и от великолепната мидена супа (която според мен изобщо не е режимна, но е убийствено вкусна). Хубавото е, че поне алкохол не пих.
Вечерята най-вероятно ще я пропусна.
Иначе сутринта бях -400 гр. Hug

# 628
здравейте момичета и от мен. вчерашния ден трябваше да бъде въглехидрати, но направих голямо прегрешение - ядох картофки на тиган, които бяха убийствено вкусни Blush . днес ми е плодов ден и върви добре за сега, за утре стискайте ми палци - утре е първият ми воден ден и малко се притеснявам дали ще мога да го изкарам. поздравления на всички за минусите. а аз ще отчета моя минус след водния ден. и така.

# 629
Аз приключих с хапването за днес  Mr. Green
Отчет - варива:
З - 3 малки смокини
О - ризото с тиквичка, морков и броколи (престраших се, но ги помолих да не ми слагат пармезан и сметана)
В - задушени картофи

desito, и аз много го мислих този воден. Няма нищо страшно! Запаси се с вода и WC наблизо. Един съвет - ако имаш възможност се отдай на някакви занимания, които да те разсейват, за да не мислиш за храна. Аз ходих на шопинг и буквално забравих за водния. Легнах си много рано, за да не се изкуша да сдъвча нещо Mr. Green Всичко е до нагласата. Мисли си какъв герой си, каква воля имаш, какъв минус ще отчетеш. Все пак на другия ден ще можеш да лапаш мръвки на воля  Party  Хайде успех и докладвай утре!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт