Концерти 2011

• 50 646
  • 768
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
abs, аз бях сред публиката пред сцената  Crazy Мнооого викахме (и пяхме), уверявам те  Wink   Flutter
Миряса ли вече hahaha

# 61
Нее   Crossing Arms Искам пак  Mr. Green

# 62
  • Berlin
И аз! Simple Smile
Сега чакам Скорпиънс.

# 63
И на мен ми се ходи на Скорпиънс, но нямам компания  Confused

# 64
Star Dust, къде и каква ще е тази нова зала?  Embarassed
За това става въпрос. То е спортна зала, на ще се ползва и за концерти. Скоро минавах от там и ми се стори, че доста са построили.

# 65
Дано наистина да я открият на 1 август 2011, както пише в статията и ние най-накрая да имаме  подходяща закрита зала за концерти!

# 66
Някой купи ли си вече билети за The Wall.  Simple Smile
Само този албум слушам напоследък, ще превъртя в оставащите 2 месеца  Laughing

# 67
Някой купи ли си вече билети за The Wall.  Simple Smile
Само този албум слушам напоследък, ще превъртя в оставащите 2 месеца  Laughing
Ние най-вероятно ще ходим, но още не сме решили в кой европейски град! борбата е безмилостна между Лондон и Барселона  Sunglasses

# 68
Снощи се гледахме очи в очи с Джо Лин Търнър  Laughing
Казвам гледахме, щото слушането не се получи в тая зала Христо Ботев - страшна интерференция вътре, пълно мазало със звука. Децибелите като за стадион - хлапето на излизане вика "Не си чувам мислите".

Ето малко инфо от събитието тук:
http://news.v2.bgnes.com/view/863486

# 69
  • София
Аз за таз година приключих с концертите, че още малко и ще обявя фалит! Първият заплют за новата година ще са Halloween. На последния им концерт хората си мислеха, че ще раждам в залата, та този път без излишни килограми върху себе си (и без някой да ме рита зверски отвътре на паузите), ще се накефя на спокойствие Simple Smile

# 70
Четох, че Хулио Иглесиас щял да има концерт в София и Варна на 11 и 12 октомври, но не намерих нито къде, нито от колко часа, нито в Евентим и Тикестрийм успях да видя за билети. Търсих в сайта на Билетния център на НДК, но за 12.10 няма концерт newsm78 Някой да има повече инфо?  Rolling Eyes

# 71
5 дни до голямото пътуване, 11 до концерта  Crazy
ЮТууууууууууу, идваме  Twisted Evil

# 72
  • с/у ОколоМръсТното
Четох, че Хулио Иглесиас щял да има концерт в София и Варна на 11 и 12 октомври, но не намерих нито къде, нито от колко часа, нито в Евентим и Тикестрийм успях да видя за билети. Търсих в сайта на Билетния център на НДК, но за 12.10 няма концерт newsm78 Някой да има повече инфо?  Rolling Eyes

мисля, че за Варна е отменен, но за София остава.
Билетите са м/у 80 и 120 лв. От Билетна каса в НДК казаха (на 16.09 им звънях), че все още има.

# 73
Шани,   bouquet Интересното е, че като гледам по дати на 12.10 няма предвиден концерт в НДК. Ще звънна да проверя, мерси Peace

# 74

Общи условия

Активация на акаунт