Концерти 2011

• 50 646
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
  • с/у ОколоМръсТното
много ме беше яд за хората долу, на студа и в мокрото!

мда... ние просто си тръгнахме и така приключи концерта за нас.
Но този път заради Джудас бих изтърпяла и по-голяма чакане...
Айде 8 юли...  Peace

# 496
Хората долу, на които не им понесе дъждът, се изнесоха още преди да излязат Деф Лепард на сцената. Аз бях от тези, които останаха и си стоях долу и прекрасно се забавлявах.
Дано този 8 юли бъде по-благосклонен, поне откъм метеорологични условия

# 497
Мисля, че на последния концерт всички бяхме бясни, не само Дейвид.  Crazy
Ооо, да. компанията на Фънки не знам на каква кълка беше лежала, но 3 часовото забавяне ... И въпреки това, паметен ще си остане този концерт. Един мъничък подарък от един страхотен приятел. Един символ, станал реалност.

# 498
Уайтснейк - подгряваща група. Laughing Щом казвате... Laughing
А иначе организацията на миналия концерт беше под всякаква критика. Чест им прави, че изобщо свириха при тези условия...

# 499
  • Някъде в търсене ............
Gary Moore died on 6 February 2011 in his sleep while on holiday in Spain.

Гари Мур е починал тази сутрин Cry Flowers Rose Flowers Rose

# 500
# 501
# 502
На 8.02. от 19ч. концерт в камерна зала "България" на Ангел Станков и Жени Захариева
На 8.02. от 19ч. концерт в чешкия център на клавирно дуо
Творби за клавир соло и за 4 ръце, изпълнявани от Василий Илисавски и Галина Драганова на автентични музикални инструменти – клавесин и хамерклавир
Вход свободен

# 503

И Халфорд подгряваше за Ози в Щатите миналата година. Сега Слаш подгрява.  Simple Smile

Мейдън са потвърдили и за Чехия. Много се радвам за всички приятели в Бг, които ги чакаха. Ед форс 1 ще кацне и на летище София.  Simple Smile

# 504
Бъзикнярке, ще те цуна, за Ед форс.  А синчока ще се размаже. 

Ама това, че  Халфорд е подгрявал на Ози верно ли е, бре? Shocked Shocked

# 505
Добре де, ама това са съвместни турнета. Няма подгряващи и основни групи. Mr. Green

А за Гари Мур наистина съжалявам!  Flowers Rose

# 506
Гари Мур присъстваше в класацията ми за най-съвършените парчета за всички времена с това: http://www.youtube.com/watch?v=xsKpazeA5L8

# 507
Добре де, ама това са съвместни турнета. Няма подгряващи и основни групи. Mr. Green

Да, така е модерно сега да им се казва. Този, дето излиза в 9 на сцената, си е баш основния  Laughing
Иначе, нито Халфорд (сам, не с Джудас), нито Слаш биха напълнили зала от 15000-17000 души, а Ози все още го прави. Или, поне се надявам, ще видя след 10 дни.

Аз се сдобих най-после с новата си тениска с Еди. Гордо крася фейсбук с нея. Ако засечете майчунгел там, с този красавец, да знаете че съм аз  Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 02:54 от Кейси

# 508
5 години Радио Тангра

15 март - D.R.I. в клуб 'The Box' (организиран съвместно с Re-Act) - ЦЕНА: 30 лв предвалителна продажба, а в деня на концерта - и 35 лв;

24 март - КОНТРОЛ, Mark Foggo's Skasters и други - в зала 'Универсиада' - ЦЕНА: 30 лв предвалителна продажба, а в деня на концерта - и 35 лв;

6 април - KULTUR SHOCK в Парти център '4 КМ' - ЦЕНА: 30 лв предвалителна продажба, а в деня на концерта - и 35 лв;

7 април - SICK OF IT ALL в Парти център '4 КМ' (организиран съвместно с Re-Act) - ЦЕНА: 30 лв предвалителна продажба, а в деня на концерта - и 35 лв;

9 май - RIVERSIDE в зала 'България' - ЦЕНА: 30 лв (балкон) и 35 лв (партер) предвалителна продажба, а в деня на концерта - 35 лв (балкон) и 40 лв (партер).

Аз отивам на Контрол и Марк Фого  Crazy

# 509

И Халфорд подгряваше за Ози в Щатите миналата година. Сега Слаш подгрява.  Simple Smile

Мейдън са потвърдили и за Чехия. Много се радвам за всички приятели в Бг, които ги чакаха. Ед форс 1 ще кацне и на летище София.  Simple Smile

Наистина, ще бъдат в Чехия и Полша, но в София -не Sick Добре , че на 04.06.2007 ги гледахме.
Синът ми бе на 7, още разказва за този концерт Grinning

Общи условия

Активация на акаунт