Жената ЛЪВ-36 част!

• 17 459
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
....една дълга джинсова пола и мислех да я разходя на босо, ама ще трябва да сложа май нещо на краката  newsm78.

Joy
Ужас! Shocked Вчера бях по потник, а днес как да облека яке, да му се не види ooooh!
Отивам да ровичкам в гардероба Thinking

Джуджи, и тук така - студен вятър, бррррр......Това за климатика и аз го обмислям Thinking.
Айде до скоро Hug!

# 91
  • София
Лелеее, ми аз нямам чорапогащник  ooooh!! Май ми се намират чорапки, тип страстоубийци, сещате ли се, дето са до коляното  Mr. Green? Мерси, Хаясче, ще се облека по-добре, щом казваш  Hug.

# 92
Лелеее, ми аз нямам чорапогащник  ooooh!! Май ми се намират чорапки, тип страстоубийци, сещате ли се, дето са до коляното  Mr. Green? Мерси, Хаясче, ще се облека по-добре, щом казваш  Hug.

Обуй чорапчета и мини си купи чорапогащник, но ми се струва, че с чорапки и пола ще ти е студено, я мини на вариант панталонче.
А да ти кажа ли мам какво ме учеше за тия чорапи, казваше ми: "Ако ти се наложи да се събличаш пред мъж и си с такива чорапи, първо събуй чорапите и после панталона"

# 93
  • София
Умна жена е майка ти  newsm53!
С колата съм, та се надявам да не се гътна от студ, но ще мина да си взема чорапи и чорапогащници, че явно им идва времето. А пък дънките от вчера са ми изпрани, едни други имам, но пък нямам обувки за тях, а третите са толкова нацепени, че ще ми духа навсякъде, ако ги обуя  Joy. Ужас! Нямам дрехи за есенно-зимния сезон  Crazy.

# 94
  • Пловдив
Още ми е зле  Sad. На моменти минава, ама после пак се връща. Пих мечо грозде и като че ли ме поуспокои. Обаче нямах шишенце, за да си взема за работата. И все ми е студено, хем съм с чорапи, клин и пола  Crazy.

Честито на Джес и Стеф за телефоните!

Рейче, щом сте на Мтел, вземи му ученическа Прима, нашата ще е с такава. Има безплатни разговори с 1 номер и още нещо имаше, ма не помня кво. Ако искаш, ще разпитам.

# 95
Добро утро есен  Mr. Green

Гледам голям проблем имате всички  tooth  е как тъй не знаете какво да си облечете бре?  newsm78 Да дода да по ровя в гардеробите ви и да ви намеря ли  newsm29

мноо ме познаваш, верно съм се чалнала тази седмица и съм агресивоно настроена към всички  Twisted Evil Joy , ама ще ми мине. Hug

Вени не ми станаха добруджанките  Crossing Arms До сега винаги ми ставаха, а сега не  Crossing Arms Станаха жилави и ги стържа от формата за мъфини  Crossing Arms

Кипре, Кали е на Дисни пакета и Мишо сматам да го "туря" на Дисни, но се чудя телефон от къде да му купя и да е що годе с разни екстри за да не се налага след 6месеца пак да му купувам. Иначе на Кали телефона и е от Виваком, когато сменях интернета миналата година и имах възможност за 140лв много хубав Самсунг сензорен и т.н. ама щото минавах към тях, а сега къде да търся, дали пак там............ newsm78

Чудим се днес кво да правим, ми ние обрисахме града и МОЛ-овете и то не остана кво........... Mr. Green Племеницата ми е малко болна..........
Нямам идея кво да готвя, и май ще поръчам пица на обяд  newsm78

# 96
Добро утро!
Рейски, отиди в М-тел и питай с точките дали не можеш да вземеш някой телефон. Има промоции много. Питай, бре жена! При нас са много любезни и мнооого обясняват Laughing И нЕма да се ядосваш Naughty Кога си тръгват гостите?
Е кво щях да пиша newsm78 Явно по душа съм руса Whistling
Хаяско, много ми хареса съвета на майка ти Joy
Яко студ е тук... само до магазина ще мръдна и то когато се настроя за това приключение Mr. Green

# 97
Ани теб не те ли доведе Чоч или бъркам? Кажи нещо повече за себе си. Работиш ли? От Ботевград ли сте? Интереси, хобита, абе все едно попълваш Лексикон  tooth
ааа аз от както забременях с момата съм във форума,но в последните години не се отчитам...........все време няма от командировки,учения и така,но чета от време на време,а и съвети събирам....................
От района сме,живеем в къща в Трудовец /на 3-4 км.от града/.Така да се каже на спокойно,зелено и чисто.
Работя в сферата на Качеството в една фирма,но нещо взеха доста да ме нервират в последните години #Cussing out,че чак ще ме навият да родя още едно дете Laughing..............за да си почина от тях малко..................а мъжът ми ще е най-щастлив тогава Wink.............още снимки ще кача скоро................. Hug

# 98
Бреййййййй, студено е пък не пишете.

Реа, аз съм така, като имам гости съм ужасно нервна и направо се държа неадекватно. Защо така, незнам   33uu

Я, хвани самолета и ела да ми избереш дрехи за утре, ама първо ще трябва да ги извадиш от вакумните пликове  Mr. Green да ги изгладиш  Mr. Green за мен остана само да ги облека  Whistling Което ми напомни да ви кажа, че за проба взех един плик вкумен от Кауфланд и е гаден пуска въздух.

Тедко, грижеше се мам да не стресна някой мъж.

# 99
Ai dobar den  Heart Eyes Hug  bouquet
Kvo pravite breeeee ,gugutki ,zlatni,nenagledni  Hug
Na prebirane ot Italia se spraixme v Atina,drugata sedmitsa sam si v Bg.
Shte pisha mnooooooogooooooooooooooo i ne na maimunetsa!
A vie se zaemete sas zada4ata da mi napravite edin sbit prerazkaz na izpisanite temi,4e nemoga da vi iz4eta  Laughing Heart Eyes
Barzo se naredete za po tseluvka ,che mnogo si vi obicham  Heart Eyes

# 100
  • Пловдив
Пу първа   love001  Hug
Приятно пътуване!

# 101
Втораааааааааааааааааааааааа  Hug Hug Hug   love001  love001  love001

Жуууууууууу, ник'ви теми няма да разказваме, ами се приготви за дълго писане, че ти да разкажеш.

# 102
Kipre,Xaqsi... Heart Eyes
Zasega da vi kaja ,4e sme na gosti na edni priqteli tuk i imat ku4e.Spi v krakata mi v momenta i xarka,kato za svetovno.I bashta mi xarka mnogo zloveshto no ne go vdiga izbshto pred toq pes Joy

# 103
Ехееее, Жу! Чакаме те! И аз се нареждам за цАлуФка Crazy Пък ние и на "маймунеца" те четем ти кво си мислиш Mr. Green

# 104
Жу, радвам се, че се появи Hug! Скоро си мислех за теб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт