Жив, здрав и послушен юнак!!!

Ивко е много ентусиазиран от факта.Много се зарадва като му казах (ние разговаряме много,допитвам се за всичко до него,да си каже мнението,харесва ли му,не му ли харесва и така двамата си споделяме и се чувствам добре,че сме "приятели завинагииии" както казва той самия
).Най-хубавото е,че ще може и той да е при мен когато съм на работа и няма да го лиша от майчиното присъствие.
А онзи ден вечеряме и както си стой изтърси "дабъл ю,дабъл ю,дабъл ю,точка,космодиск,точка,бе ге"...паднахме от смях. 

Иначе пък съм си още безработна и си седя вкъщи.
Но на него май му харесва там. Не иска да си идва и каза да кажем на госпожата в градината, че още 25 седмици ще стои в Берковица и няма да ходи на градина
Ще ходим тези дни да го прибираме, ама голяма мъка ще бъде с тази градина. Не иска да ходи и това си е.

А после - глад и мизерия до другото лято 

Така требе! Верно е малко досадна домакинската част, ама нема идеално щастие
-2 вида
-единия е дупка-пръчки отгоре, листа за да скрият пръчките и ест, морков; а другия-щайга, кол, под нея морков, канап на кола и Тити залегнал в храста 

.Клои е такъв захаросан бонбон,по цял ден само и дай да се усмихва(пу-пу) и да гледа сестра си,за сега е на да-да-да повечето време аз се опитвам да я уча на ма-ма-ма но нещо не се получава.Ние се очертава да се местим в друг щат и сме доволни но стресирани покрай продажба на къща ,местене ,купуване на друга,багажи и т...н.