Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 494
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
Удоволствието е общо! Grinning

# 331
# 332
  • София
Здравейте, Незабравимчовци!   bouquet
След известно прекъсване съм пак при вас, за да установя, че:

1. Сезонът не е започнал, както обещаха -  smile3511;
2. Форумът продължава да бъде най-динамичния, най-забавния, най-интелигентния, най-талантливия  smile3501;
3. Във форума се включват и нови членове с установена диагноза "Незабравимомания" -  welcome
4. Тази е поредната юбилейна тема. Да ни е честита 80 тема.   bouquet И предвид темповете, с които се изписват темите е добре отсега да помислим за облика на юбилейната - 100-на тема.

За всички вас - автори на теми - Моксито, Дежаву, поети - Бганио, Тарабас, Дани, Боби и разбира се всички други, за авторите на клипове - Ради, Бгхелп, Ади, Розовка и за всички, които не споменах с много обич
и разбира се гарнирано с...

# 333
  • Русе
Здравейте Незабравими

И аз да се изкажа за посоките та според мен и в една посока да гледат докато има алчни сценаристи и режисьори пак ще има проблеми с които да ни занимават.

Срахотни сте чета ви с удоволствие.

Лек ден и от мен.
Дежавю,къде се губиш? Нека има проблеми,само да запо4ват,4е вси4ки се от4айваме от нетърпение?! smile3515

# 334
  • Русе
Бобояна,  welcome ! Без теб сериалът не би по4нал! Дано да си ни кадем4ето! smile3521

# 335
http://fanepage.com/anket/

БГхелп, за най-добър актьор ли гласуваме тук? Няколко пъти го направих, но може ли (ако не е твърде нахално да се меся в чуждия труд) с две думи на български език да се пояснява, какво е това.

# 336
# 337
  • София
Бобояна,  welcome ! Без теб сериалът не би по4нал! Дано да си ни кадем4ето! smile3521

То, ако старта на сезона зависеше от моето присъствие, нямаше да мръдна никъде даже и с опрян пистолет в челото, ама за съжаление те се мотаят и ни залъгват. Направо е зверски изнервящо!  smile3515 Вече имам чувството, че го правят нарочно.  #2gunfire

# 338
Здравейте незабравими момичета и момчета! Ето ме отново на линия....
Днес е ред е на диетичен обяд.

# 339
Здравейте! Hug Hug Hug
http://www.dailymotion.com/video/x8hd3b_muazzez-ersoy-yntizar_music?
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Познахте ли го тук?

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 14:36 от пепел_от_рози

# 340
  • София
Момичета, гледам, че поствате един много готини нови снимки на Йозлемчето и Серханчо. Та, се питам - това от новия сезон на филма ли е или са рекламни снимки ?  newsm78 newsm78 newsm78 Йозлемчето е с много променен стайлинг и много ми харесва. Вече не прилича на хлапачка, а на красива жена, а пък Серханчо така я гледа и прегръща, че направо  newsm81 kiss Моля да ме светнете, ако съм пропуснала нещо  Hug

# 341

да си припомним нещо  от началото Hug

# 342
http://fanepage.com/anket/

БГхелп, за най-добър актьор ли гласуваме тук? Няколко пъти го направих, но може ли (ако не е твърде нахално да се меся в чуждия труд) с две думи на български език да се пояснява, какво е това.

Да за 2010 година за най добър актьор и актриса. От ляво е за Серхан, от дясно е за Юзлем, може и да е обратно. Може да се гласува не ограничено.

# 343
Момичета, гледам, че поствате един много готини нови снимки на Йозлемчето и Серханчо. Та, се питам - това от новия сезон на филма ли е или са рекламни снимки ?  newsm78 newsm78 newsm78 Йозлемчето е с много променен стайлинг и много ми харесва. Вече не прилича на хлапачка, а на красива жена, а пък Серханчо така я гледа и прегръща, че направо  newsm81 kiss Моля да ме светнете, ако съм пропуснала нещо  Hug

Къде са тези нови снимки.

# 344
  • София
Мокси, супер е обядчето - диетично и свежо! Тъкмо бях огладняла, та като гледам мога и с твоя да мина.  Joy Joy Joy

да не пропусна да ти пожелая приятна почивка - явно докато се върнеш, няма да е стартирал сезона. Поне си почини добре!   newsm41  grinning039  car003 photo

Общи условия

Активация на акаунт