Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 506
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Един поздрав с една от любимите ми напоследък песен

http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people

# 556

Веднага изпълнявам поръчката Дежавю, добре ли е за начало ? newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

# 557

Момичета, не мога да оправдая Еда в днешната серия, че изпусна още една възможност да излезе от лабиринта. Тя трябваше да тръгне с Харун, след като той й каза, че е разказал всичко на баща си.  Вече почти всички са наясно с връзката им - бащите, Тюркян и други. Да бяха заминали и да заживеят щастливо. А отново се прояви нейната несигурност - уж се  мисли за независима като е решила да роди детето, а прави куп грешки. Уж не иска да наранява любимите си хора, а наранява Харун. Той имаше голяма надежда за нов живот, но Еда отново провали възможността и почти го изпъди. Е, добре че знаем какво предстои в сериите.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 02:00 от Isis

# 558
Един поздрав с една от любимите ми напоследък песен
http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people
Ох,страхотно е това клипче.
Аз да си постна моята любима снимка на Серхан.Надявам се да не съм досадна. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 559
Да Наде така трябва да може смяната да има с какво да ззастъпи. Simple Smile

А аз да кажа за филма онзи ден как се засмях когато Бату се простреля в ръката. И каза: "аз исках само да е одраскано" е чесно казано смях се на глас. Ами дето се вика има една турска дума за това ===== Абе аланко такъв и т.н.

Хайде лека вечер ви пожелавам на всички.

# 560
  • Варна
Ей тая снимка днес като я постнахте  #Crazyи толкова беше от мене на работното ми място smile3555- КПД-то ми спадна катастрофално  smile3544и нямаше вече кой да се оправя държавните дела! banned Аз само стоях и гледах като замаяна! #Shocked #Shocked #Shocked newsm03 Two Hearts smile3517 newsm09 newsm09 newsm09

# 561
За Дани и Възможно ли е

# 562
  • Варна
http://www.dailymotion.com/video/xef8y1_eda-harun-iki-alyans_people

Това клипче също е много хубаво- особено началните кадри! newsm03 txtloves newsm10

# 563
Ей тая снимка днес като я постнахте  #Crazyи толкова беше от мене на работното ми място smile3555- КПД-то ми спадна катастрофално  smile3544и нямаше вече кой да се оправя държавните дела! banned Аз само стоях и гледах като замаяна! #Shocked #Shocked #Shocked newsm03 Two Hearts smile3517 newsm09 newsm09 newsm09

Леле Дани недей така днеска са ни псували дето се вика. Ама те хорицата не са виновни яявяяя.

# 564
Дани, неуморна си   bouquet
След голямото гласуване, което падна днес да се включа и аз.
Писала съм ,че не харесвам характера на Еда, нито поведението й. Обаче в края на филма (и то с дублаж), колкото на пръв поглед действията й да стават алогични, толкова повече започвам да я оправдавам.
1.Еда до сега се люшкаше насам - натам, но  (въпреки че не ни харесва) тя зае най-после позиция- избра да стои далече от Харун. 
2.Твърда е и действа - реши се на брак, смени бащинството -това я измъчва, но поне се раздвижи да направи нещо за Ямур, а не само да реве и абла, та абла.
3.Погледнато от страната на реалния живот, ако Еда избере семейството-винаги ще я приемат / приберат (както Ферда например), докато ако замине с Харун-не се знае тази любов, колко ще трае. Вярно, че е филм,  обаче понякога и най-голямата любов свършва.
Ако имаше момент в който трябваше да отхвърли Харун, то беше още , когато научи кой е, а не да го залъгва с "последни дни" и после беж да я няма.

Много объркано стана....

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 01:25 от vesela1

# 565
Съвсем скоро ще го видим в тези кадри -страхотно излъчване !

# 566
Някой знае ли кой е филма и актрисата преди Йозлем?и толкова ли е добра newsm78 newsm78 newsm78  За каво се разказва в този филм?
Beren Saat ( Aşk-ı Memnu)
13208    52.4%    
Özlem Yılmaz (Unutulmaz)
5153    20.5%

Това е актрисата, а за филма нищо не знам.

# 567
Съвсем скоро ще го видим в тези кадри -страхотно излъчване !

Визията му от първия до последния епизод е с такава разлика, че все едно са минали 10 години. Но така поостарял е по-хубав!!!

# 568
Това е актирасата, която играе с Кавънч в един филм, където пак се развива  някаква небивала любовна история. Той се влябва в жената на чичо си. Има гореща сцена, заради която турският СЕМ е наложил рекордна глоба.

# 569
Напълно си права Весела 1!!! newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт