Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 491
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
  • София
А, джамил е висок, мелда явно на него се е метнала  Wink, ама ще си остане стара мома, което си и заслужава.
това ще е наказанието за нея. дето толкова опява, че харун е едниствената й любов, че без него не може, е, той може без нея, а тя да си остане цял живот сама. напълно си е заслужила съдбата.

Не е честно, ако така стане! Припомнете се колко свестно моми4е беше до годежа! Колко пъти искаше достойно да се оттегли от
Харун! Но кой я спираше? Еда!
Животът е странно нещо,нали? Никой не знае какво би те извадило от пашкула и,вместо пеперуда, да се окажеш гъсеница?!

Вени, това няма как да го подмина. Велико е! И за Мелда се отнася 100 %. Само в нейните представи все още има надежда да се окаже пеперуда. Както се казва "Пътят към Ада е осеян с добри намерения"

# 661

Страхотна снимка ! Толкова е хубав !

Единственият актьор, с когото мога да го сравня като имидж , емоция ,
е Питър Строс в ролята на сенатора Руди Джордаш от "Богат - беден".
А и Руди обичаше само една жена в живота си.
През всичките им перипетии - брак, развод и събиране след много години до убийството й.

Ето , само няколко снимки на Питър Строс за сравнение.
http://peterstrauss.net/richman.html

# 662
  • Стара Загора
Боб, честит празник и от мен! Нека синчето ти да е живо и здраво, а като порасне да е като батко Харун, красив, обаятелен, да умее да обича като него и да бъде обичан! Весел празник!   love001  love001  love001

# 663
  • Русе
А, джамил е висок, мелда явно на него се е метнала  Wink, ама ще си остане стара мома, което си и заслужава.
това ще е наказанието за нея. дето толкова опява, че харун е едниствената й любов, че без него не може, е, той може без нея, а тя да си остане цял живот сама. напълно си е заслужила съдбата.

Не е честно, ако така стане! Припомнете се колко свестно моми4е беше до годежа! Колко пъти искаше достойно да се оттегли от
Харун! Но кой я спираше? Еда!
Животът е странно нещо,нали? Никой не знае какво би те извадило от пашкула и,вместо пеперуда, да се окажеш гъсеница?!

Вени, това няма как да го подмина. Велико е! И за Мелда се отнася 100 %. Само в нейните представи все още има надежда да се окаже пеперуда. Както се казва "Пътят към Ада е осеян с добри намерения"
Мелда все още е на този път.Но...ако вземем под внимание встъпителните й думи,в на4алото на всеки епизод,може и да се превърне в пеперуда.Стига да не е "пеперудката " на Харун,ме устройва! newsm62

# 664
Здравейте  скъпи Незабравимковци!!!

BoBoYana,когато видя Winnie,винаги се сещам за теб

Боби,честит рожден ден на твоя малък сладур.Нека само радост и щастие Ви носи!
                                                               а за мама 

Тарабас,в  Решения много правилно си описала Еда.  bouquet  bouquet  bouquet

# 665
  • София
Чета ви размишленията тези дни и не се намесвам, защото съм съгласна с вас. Последните два епизода много категорично избистриха "образа" на Мелда - когато я хванаха в злоупотреба с пари, тя беше готова на всичко - да се разведе, да напусне работа и т.н. Но, когато Феяз застана на нейна страна, тя "примирено" наведе глава и се съгласи да не напуска работа и да не се развежда - жива да я ожалиш. Ако е толкова горда и принципна, защо не каза на Феяз причината. На нея й изнася Еда да е виновна, защото злоупотребява с чувството й за вина и защото Еда е по-ранима и е лесно да я "мачка". Единственият човек, който я вижда такава, каквато е е Ашъл. Само на нея не й минават тъпите номера на Мелдавището.  Е, затова Ашълката много ме кефи.

# 666

Колко добре изглеждат само заедно! newsm03 newsm10 smile3521
Още един поетичен опит:

РАЗХОДКА

Черна рокля Еда облече и рече:
"Харун е мой, не ще го дам,
ако иска родата да мре от срам!".
С гримче, червило и хубава чанта
тръгна към него нашата "панта" .
Този път до нея доста голяма
крачи Ямур - радост на мама.
Татко ще видят - красавец от сой,
да се порадва на детето и той .
Ще се разходят, ще се посмеят,
докато краката им отмалеят.
Вечерта,ако легнат гушнати здраво
от сега им казвам - голямо браво!
Дано вече Еда се отръска,
пък родата нека си съска.

# 667
НОВА ТЕМА

Изпишете тази направих я сега защото после няма да имам възможност. Дори и през уикенда може да ме няма затова ако може някой да пусне темата но ако съм тук ще я пусна аз.

# 668
  • София
Манпла, много мило, наистина! Какво не бих дала да съм един Мечо Пух - за мен това не е просто приказка, а житейска философия. Както казва той - Какво е повече от едно буренце с мед - две буренца с мед!  newsm62 newsm62 newsm62

# 669
  • Русе
Чета ви размишленията тези дни и не се намесвам, защото съм съгласна с вас. Последните два епизода много категорично избистриха "образа" на Мелда - когато я хванаха в злоупотреба с пари, тя беше готова на всичко - да се разведе, да напусне работа и т.н. Но, когато Феяз застана на нейна страна, тя "примирено" наведе глава и се съгласи да не напуска работа и да не се развежда - жива да я ожалиш. Ако е толкова горда и принципна, защо не каза на Феяз причината. На нея й изнася Еда да е виновна, защото злоупотребява с чувството й за вина и защото Еда е по-ранима и е лесно да я "мачка". Единственият човек, който я вижда такава, каквато е е Ашъл. Само на нея не й минават тъпите номера на Мелдавището.  Е, затова Ашълката много ме кефи.
smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51  Напълно съм съглсна с теб! smile3521

# 670
  • Русе

Taрабас,нищо не пропусна в твоите "Решения"! Това танго на Еда го гледаме ве4е цяла година- 1 напред,2 назад! Да се надяваме в новия сезон да коригират образа й,ама кой знае?!
"Разходка"-та е перфектна! Дано я вместят в сериала,а да не излезе само фото-сесия!
 newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 coolcool coolcool coolcool

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 16:17 от winona

# 671
smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51  Напълно съм съглсна с теб! smile3521

И от мен - Браво !!!  Peace И едже също я знае каква е и пред нея не преде.

# 672
Единственият актьор, с когото мога да го сравня като имидж , емоция ,
е Питър Строс в ролята на сенатора Руди Джордаш от "Богат - беден".
А и Руди обичаше само една жена в живота си.
През всичките им перипетии - брак, развод и събиране след много години до убийството й.

Ето , само няколко снимки на Питър Строс за сравнение.
http://peterstrauss.net/richman.html
 Извинявай, нищо общо!!!!

# 673
Виж, малко е по-сладникав и по-мек като излъчване, но като Вип класа и като емоция едно към едно, поне за мен е така.
От по-новите му участия е и сериала "Нежна е нощта" в ролята на Дик Дайвър, и там беше неотразим, и все пак в ролята на сенатора Руди Джордаш, беше превъзходен.

# 674
Виж, малко е по-сладникав и по-мек като излъчване, но като Вип класа и като емоция едно към едно, поне за мен е така.
От по-новите му участия е и сериала "Нежна е нощта" в ролята на Дик Дайвър, и там беше неотразим, и все пак в ролята на сенатора Руди Джордаш, беше превъзходен.
Като игра не оспорвам но като визия не ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт