Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 669
  • 759
  •   2
Отговори
# 105
На Moxito прятна почивка  car003 newsm01  grinning039  Nature Sunny Simple Smile smile3509

# 106
И на мен не ми се иска да са заедно, но като гледам на там вървят нещата newsm78 #Cussing out
ЗАщо да вървят натам нещата? Някъде са пуснали подобна информация ли?

# 107
Здравейте и от мен,макар и за кратко!

edaharun2 добре дошла!
Тарабас,Боби  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Нещо за почерпка и от мен

докато слушаме един от чудните клипове на Бгхелп

http://www.youtube.com/watch?v=Gh_v33UPOuM

# 108
Ох как може толкова да сам луднала по един филм по една измислица по една илюзия остава още малко до края на този сезон как ще дочакаме другия ами ако няма друг неискам да съм лош пророг но ако го спрат или го прекъснат за интервал от 1 2 години неискам да си мисля такива работи ама обстоятелствата ме карат.Един път казват една дата после я сменят даже целия 54 епизод не е излезнал само фрагмент незнам може по този начин да искат да засилят зрителския интерес ама тои човек се изнервя вече. ooooh!

# 109
Здравейте! Hug
Аз съм почти на 100% сигурна,че жената до Харун във фрагмента е Едже!
Във петъчната серия,когато Бату и Едже бяха на гробовете на родителите си и Едже се разплака,тогава сложи ръка на лицето си и пръстите и се видях хубаво,същите пръсти като жената от фрагмента.Mr. Green
Също така като ги дават в гръб с Харун, тя някак си поклаща главата си надясно,не мога да го обесня,но е определен жест,който съм виждала да прави Едже.
Може и да си въобразявам всичко това,то от толкова много гадене! ooooh!
Но ако всичко това е сън на Еда,защо Едже би била до Харун,по вероятно е да е аблата,но не е  тя,косата на тази жена е по - светла,а и във фрагмента Мелда е с права коса,а тази жена с чуплива.

Moxito,приятна почивка!  Nature Sunny
edaharun2, добре дошла  и от мен!

# 110
Искам да споделя с вас нещо,което прочетох току що в сп.Теленовели.Цитирам:

Серхан Яваш е очарован от вниманието,което получава от българските си почитатели!

Актьорът довери,че непрекъснато получава писма от страната ни."Оказва се,че интернет станицата ми е по-често посещавана от българи,отколкото от мои сънародници",сподели Серхан пред нашето списание.Той довери също,че е имал прекрасна лятна ваканция.Въпреки ,че не уточни къде е почивал,Серхан не пропусна да каже ,че е имал време за себе си.Актьорът нашумя в България с ролите си в "Клетва" и "Незабравима".И в двата сериала Яваш изпълнява главната мъжка роля."Зная,че "Незабравима" все още се излъчва в България.Истината е ,че направо не е за вярване,чев станата ви излъчиха почти едновременно два сериала с мое участие.Може би затова пощата ми е затрупана от писма от България."Преди също получавах писма,но сега не мога да смогна да ги прочета всичките",коментира Серхан Яваш.

# 111
Съдя по снимките които са ни пуснали, Мисля че Харун държи ръката на Едже newsm78
Нищо повече Naughty

# 112
Ох как може толкова да сам луднала по един филм по една измислица по една илюзия остава още малко до края на този сезон как ще дочакаме другия ами ако няма друг неискам да съм лош пророг но ако го спрат или го прекъснат за интервал от 1 2 години неискам да си мисля такива работи ама обстоятелствата ме карат.Един път казват една дата после я сменят даже целия 54 епизод не е излезнал само фрагмент незнам може по този начин да искат да засилят зрителския интерес ама тои човек се изнервя вече. ooooh!
Не вярвам да прекъснат който и да е сериал за толкова дълго време.Те зрителите ще забравят имената на героите. Mr. Green Сигурно ще го пуснат до края на Септември,ще трябва да чакаме.

# 113

Серхан Яваш е очарован от вниманието,което получава от българските си почитатели!

Актьорът довери,че непрекъснато получава писма от страната ни."Оказва се,че интернет станицата ми е по-често посещавана от българи,отколкото от мои сънародници",сподели Серхан пред нашето списание.Той довери също,че е имал прекрасна лятна ваканция.Въпреки ,че не уточни къде е почивал,Серхан не пропусна да каже ,че е имал време за себе си.Актьорът нашумя в България с ролите си в "Клетва" и "Незабравима".И в двата сериала Яваш изпълнява главната мъжка роля."Зная,че "Незабравима" все още се излъчва в България.Истината е ,че направо не е за вярване,чев станата ви излъчиха почти едновременно два сериала с мое участие.Може би затова пощата ми е затрупана от писма от България."Преди също получавах писма,но сега не мога да смогна да ги прочета всичките",коментира Серхан Яваш.
Научил е за нас!
Сега остава да дойде при почитателките си в България! newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 114
Edaharun2 и от мен добре дошла smile3525

# 115
Edaharun2 и от мен добре дошла smile3525

Научил е за нас!
Сега остава да дойде при почитателките си в България! newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Научил е за нас!
А дано те чуе господ де!

# 116
  • София
Поздрав за всички  bouquet  bouquet  bouquet

http://vbox7.com/play:dab9fb24

# 117
Едахарун2  Hugдобре дошла в най-незабравимата тема   bouquet
Вени  bowuu   bouquet не знам дали ми е ден, но реших и аз да напиша нещо за томчето с любовна лирика, за ВАС:

НА ЛЮБОВТА

Обгърната от тишината,
подвластна на една любов
пристъпвам леко по земята
и чакам твоя нежен зов.

Любов, с малка пръчка вълшебна
позволи ми от виното ти да гребна.
Тъй пияна от тази вълшебност
ще живея в богатство и в бедност.

Ако някоя сутрин осъмна в празна стая
нищо няма да искам и няма да зная.
Веднага ще рухна от болка ужасна,
с твоята обич бавно ще гасна .

Когато те няма до мен във леглото,
чаршафите дращят, не мигва окото.
Тъй сънища цветни са невъзможни,
звездите задават въпроси тревожни.

Щом "Обичам те!" кажеш ми само,
надежда за дните е твоето рамо.
Твоята обич е моята мека завивка,
моето утре е твойта усмивка...

# 118
А дано те чуе господ де!
Въпрос на време е.Ще дойде! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 119
тази вечер предстои еда тотално да ни се качи на главата и да ни ядоса на макс ама какво да се прави пак не бих го пропуснала

Общи условия

Активация на акаунт