Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 524
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета, в серията по НоваТВ  Харун е категоричен, че Ямур трябва да знае кой е баща й и той ще бъде записан в личната й карта. smile3501
Аха, той само си приказва! ooooh! И колко други работи каза, че ще направи, ама направи ли ги?! Naughty Е, и добре, че не ги направи, че какво щяхме да гледаме тогава! Peace

Дани, Еда го направи зад гърба му. Това беше НОЖ в гърба на Харун.
Но за това ще си плати, разбира се.

# 181
Страхотно изпълнение на Серхан Яваш на терасата - от гневен той се преобразява на 100 градуса  за да убеди Мелда да слезе от перваза.

# 182
Страхотно изпълнение на Серхан Яваш на терасата - от гневен той се преобразява на 100 градуса  за да убеди Мелда да слезе от перваза.

Прекрасен е ! Само това му липсваше. Какво преживя - Бату , Еда, сега Мелда.
Побъркаха го.
Къде се хвана с Гюлер !!! Хората и котка дори си взимат от сой.

# 183
  • Варна

Прекрасен е ! Само това му липсваше. Какво преживя - Бату , Еда, сега Мелда.
Побъркаха го.
Къде се хвана с Гюлер !!! Хората и котка дори си взимат от сой.
Голяма сладурана си, ей! newsm10 smile3532 smile3532 smile3532

# 184
Е, това е поредната глупост на Еда - да запише Толга за баща на Ямур. А и Толга - като послушно кученце или охлюв?   animal037   Animal Snail

# 185
здравейте компания незабравими,един ден ме нямаше,и толкова много сте изписали и сътворили,адмирации  bouquet  bouquet  bouquet,но преди да се включа,и преди да ме е ядосала днешната серия,пожелавам от сърце прекрасна почивка на моксито txtloves

# 186
  • Варна
То такова животно като Джемил нема! ooooh! #Crazy smile3555

# 187
  • Варна
Е, това е поредната глупост на Еда - да запише Толга за баща на Ямур. А и Толга - като послушно кученце или охлюв?   animal037   Animal Snail
Бе, виж го, моля ти се, тоя кретеноид Джемил- "най- добрият баща"!  #Crazy smile3555 Какво да направи Еда- прави всичко, за да му угоди и да го предпази, че и Харун да предпази! Crossing Arms Но накрая, идиотът, наистина я гръмна! ooooh!

# 188
Винаги съм се чудила защо Харун има такова специално отношение към Мелда и мисля, че сега ми стана ясно. Той се чувства много гузен защото я е наранил така.

# 189
Много се изживява Джамил като баща - каза на Тюркян, че работил в студения сервиз за да израстнат  дъщерите му честни хора. Не съм чула сервизите да имат отопление, а добре се справя за да изхрани жена и 4 деца. Какво толкова се самосъжалява - децата му са честни.

# 190
Ах,Еда,Еда... smile3555 smile3555 smile3555

# 191
В такъв случай интересно поведението на сестра й Мелда как трябва да се определи?
Неуравновесеност, любов дето не е любов а обсесия някаква, мнимо щастие градено чрез интриги...
Спирам, че е много е дразнеща
[/quote]

1.Неуравновесеност - не! Няма ситуация, в която да е загубила самообладание! Един, единствен случай - но беше сама! И след това отново стъпи здраво на крака.
2.Оби4а го по свой на4ин. Любовта по принцип си е вид обсебия.
3.Изобщо не е щастлива.Но тя не търси щастие!Тя иска да запази  статуквото!
4.Тя е съпругата и каката! Това е моралното основание за поведението й!
5.Дразнеща е, защото сме с разли4ен морал.
6.Много реалистичен образ за турската действителност!

# 192
Много се изживява Джамил като баща - каза на Тюркян, че работил в студения сервиз за да израстнат  дъщерите му честни хора. Не съм чула сервизите да имат отопление, а добре се справя за да изхрани жена и 4 деца. Какво толкова се самосъжалява - децата му са честни.
Те са честни но не спрямо него,защото ги е страх от него.Но той сам си е виновен за това. Peace
Не е случайно,че той последен разбира,че Хакъ е Харун.

# 193
6.Много реалистичен образ за турската действителност!
Сигурно имаш предвид, че всички трябва да я слушат щом е каката. То при децата си е така, но в по-късни години преминава в уважение. У нас е също така.

# 194
Няма друга серия толкова наситена с присъствието на Джамил!
Човек на честта!Честта, заради която и трите ти дъщери са нещастни, съкрушени, нагазили в тинята до шия?! Само защото големият и велик Татко може да им се скара, да размаха пръст и да ги отритне като нежелани!
Това е моралът, породен от страх и от лъжа. От лъжа на лъжа само да не разбере татенцето, да му се спести истината, защото няма да я понесе...Пък ето той я  понесе,  даже и инфаркт не можа да получи, а  само сърдечна атака!

Общи условия

Активация на акаунт