Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 476
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Мили момичета и момчета, от мен за днес е това! Радвам се, че от известен период от време, точно вие сте част от моето ежедневие!!!
Лека нощ!

# 256
  • София
Петко, радвам се че ти е харесало оформлението. Ако информацията за единствената мярка, която ти се губи е гръдната обиколка на Йозлем/Еда -мисля, че най-актуална такава може да ти даде Берксан!

Да, за съжаление, но с тоя не ща да си комуникирам по такива деликатни теми. Ще вземе пак някой майтап да си направи и вече няма да го понеса.

# 257

Благодаря, а това е специално за теб:

http://www.youtube.com/watch?v=62i3jfwCIP0&feature=channel

и всички останали неутразими таланти тук - добре дошли на новите, макар че едахарун2 я виждах още когато закачах харунчо с тереадорчето hahaha hahaha hahaha :hahaha
,унутулмаз80 здрасти  - одавна не си писала - благодаря за интервюто.
Ало - маями , как си мила - много хубави пейзажи и вкусотии - благодаря ти

# 258
  • Русе
Извинявайте ако въпроса ми е неуместен, но на кого му е необходима информация, колко е висока Мелда или колко тежи Едже?  newsm78 newsm78
Мен лично ми е по-интересно да знам каква литература обича да чете в св.си време Харун?! Или харесва ли театър и коя е любимата му постановка?! Така мога да  направя преценка какъв човек е, какви са целите, житейският му опит и т.н
Разбира се повтарям, че това е моето мнение и виждане за нещата!!! Не ангажирам никого с тях.  Peace
Ами,Моксито, много хора ги интересува повърхността, а 4овекът като същност няма стойност за тях. Затова са публикували мерните им единици,и то грешно. Ако захапиш?! На мен ,ли4но,много ми хареса отговорът му от последната анкета- иска ,ако е възможно, 10% пове4е от мозъка му да работи! 4е малко ли са 10%?
На мен лично изказването за тези 10 % ми прозвуча тъпо.Какво означава да работи мозъкът ти с 10 % повече!Можеше да изполва десетки други думи,като: по - умен , прагматичен ,продуктивен ,духовно извисен,развит,изобретателен  и т.н.
Меги,при положение,4е много малка 4аст от 4ове4еството използва  над 30% от мозъка си и това са гениите,а останалите развиваме умствените си способности до този процент... smile3521  Полу4ава се като перифразиране на "...Аз знам,4е нищо не знам! Но вие,глупаци,и това не знаете?!",т.е., Серхан изпитва 4увство за усъвършенствуване. На мен не ми зву4и тъпо?! Мое мнение.

# 259
Очакване

В очакване съм на сезона
Семки чопля на балкона
Стих ми хрумва в този миг
Дано разсмея някой ник

В спалнята жената хърка
До мене котаракът мърка
пред ПиеСПи сина ми псува
решил със мене да будува

Идилията за да е пълна
Остава да зачепкам вълна
Та белким пуснат сериала
за любовта поостаряла

smile3501 smile3501 smile3501
Браво! smile3525
Стихоплетството явно е заразно!Само дето тази зараза мен не можа да ме прихване!!
Какъв е този имунитет дето го имам , незнам!!! #Crazy newsm78 #Crazy

Бай Ганьо ,извинявай!!
Помислих ,че стихотворението е на Валес!
А ти си безспорен талант!

# 260
бганьо, имаш право да не се бъркат понятията.
Запомнила съм и едно твое мнение за това как, каквото и да им се случва, на Харун и Еда и през ум не им минава да ползват нечисти похвати, цитирам по памет.
Така че съгласявам се, не бива да се бърка хитростта с ума, добротата и наивността с глупостта, макар и да си приличат. Освен това, Еда е силно интуитивна, а това е качество и на ума. Simple Smile

Да пожелая лека нощ на всички ви и специално на моксито - много хубави, незабравими емоции през отпуската  Hug

http://www.4shared.com/audio/uNtLFNw0/kavak_yelleri_-_ozgur_cevik_-_.htm

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 23:33 от allisas73

# 261
Момичета лека и спокойна нощ . newsm46 smile3524 и да сънувате само хубави сънища за да се чувствате прекрасно. smile3507

# 262
Според мен вси4ко е въпрос на превод! Кой ти знае преводачът на какво ниво е!

# 263
  • Русе
Бганьо, за теб отдавна нямам думи! smile3505 newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525

# 264
Петко, радвам се че ти е харесало оформлението. Ако информацията за единствената мярка, която ти се губи е гръдната обиколка на Йозлем/Еда -мисля, че най-актуална такава може да ти даде Берксан!

Мокси виж ги, малко им засилих цветовете.

# 265
  • Русе
Лека нощ и от мен,приятели!
Спокойни сънища на вси4ки! На Моксито отново ползотворен отдих! smile3524

# 266
Мелда е и хитра, и умна, и прозорлива! Стратег и тактик! Мое мнение!

# 267
Лека нощ и от мен,приятели!
Спокойни сънища на вси4ки! На Моксито отново ползотворен отдих! smile3524

Лека!

# 268
Грешка! Не е хитра! Ама за това утре! Лека нощ!

# 269

Общи условия

Активация на акаунт