Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 466
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • Русе
Добро утро,Бг-дами и господа!  bouquet
Въпреки студения фронт, ви желая слънце в сърцата и усмивки по лицата!
Спорен ден! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 287
  • Русе

Това искам да видя в следващия  сезон!Една влюбена двойка с поглед към бъдещето!

# 288

С пожелание за успешен ден!

# 289
Добро утро, мили момичета и момчета !
И един прекрасен ден ви желая, с много радост и усмивки !  newsm53 newsm51 smile3525 Hug

# 290
За стихоплетците от нощната смяна...

# 291
Петко, радвам се че ти е харесало оформлението. Ако информацията за единствената мярка, която ти се губи е гръдната обиколка на Йозлем/Еда -мисля, че най-актуална такава може да ти даде Берксан!

Мокси виж ги, малко им засилих цветовете.

Благодаря ти, Мария! Перфектно се е получило...

# 292
Добро утро назабравими  Hug
 bowuu на нощната смяна за всичко, което правят , за да се чувстваме в темата прекрасно   bouquet   bouquet   bouquet
Желая ви спокоен и спорен ден  Heart Eyes

# 293
  • София

Това искам да видя в следващия  сезон!Една влюбена двойка с поглед към бъдещето!

Да, както беше го казал един велик човек (в момента не се сещам кой беше) любовта не е да се гледате един друг в очите, а да гледате в една посока.

Добро утро и от мен с пожелание за спокоен и хубав ден на всички!

# 294
Великата мисъл Петко е на Антоан дьо сент Екзюпери.

А, това е моята любима негова мисъл:

"Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това ти стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: Моето цвете е там някъде "

# 295
  • София
Само нещо да добавя по темата за акъла на двете сестри, че тръстиката ме зове. Мелда, че е умна, умна е, но не е мъдра (все пак не на 100 години). А пък има и нещо друго - тя също действа под влияние и на своите чувства. Това не може да се отрече. Затова сигурно понякога не вижда по далеч от носа си и се радва на спечелените битки. Затова и не може да прецени, че в тази ситуация тя трябва да направи жертвата - така е отредила съдбата. Еда и да се жертва, всички ще останат нещастни, а ако Мелда го направи или беше го направила по-рано, нямаше да се стигне дотук. Сигурно не е справедливо спрямо нея, но това е съдбата и любовта -не може там да се търси справедливост. Мъдрият и благороден човек би го проумял.

# 296
  • София
Великата мисъл Петко е на Антоан дьо сент Екзюпери.

А, това е моята любима негова мисъл:

"Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това ти стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: Моето цвете е там някъде "

Да, Екзюпери беше - сетих се и аз, но след като пуснах поста (напоследък често ми се случва). И мисълта му, която цитираш също е прекрасна.

# 297
# 298
Момичета гласувайте тук за наградата за най добър актьор и актриса може да се гласува непрекъснато.

http://fanepage.com/anket/

# 299
Привет и от мен!!!!!

За всички таланти от нощната смяна smile3525 smile3525 smile3525

Момичета и момчета и аз щях да ви помоля да гласувате на този линк за нашите любимци, но гледам , че bghelp го е постнала вече.Моля ви гласувайте-нашите сладури за сега са на първо място-дано да го задържат-гласуването е неограничено за време и брой гласувания newsm10
Желая на всички хубав ден newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт