Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 620
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Дежаву, здрасти мила! Права си и като извинение към всички за неизвинените си отсъствия, се реванширам с едно стихче, посветено на вас по случай юбилейната ни тема:

ЮБИЛЕЙНА ТЕМА

80 незабравими теми изписахме
800 предложения направихме
8000 новини изчетохме
80 000 пъти гласувахме

Но, няма брой, статистика такава
Която да измери форумската ни забава
И удоволствието да сме заедно така
задружна и Незабравима, готина тайфа!   newsm51 newsm51 newsm51

Бобояна,ти си върха! Нямам думи! Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501 newsm18 newsm18 newsm18 newsm74 newsm74 newsm74

# 376
  • Русе
Здравейте пак компанията

Като гледам колко много снимки поствате нон стоп освен накрая специалистите по клипчета да вземат да направят новата серия с наличните снимки да вземем малко да им натрием носовете а и да им покажем на сценаристите че са гадняри.

Бобо здравей. Добре дошла отново. Ама ти си като блудния син значи. Като се появиш и току изчезнеш
Страхотна идея!  newsm44  А на сценаристите  smile3534

# 377
  • Русе
Приятели, днес гласуването на стр.1 е много слабо! И за двамата?! newsm09

# 378
Момичета, от официалната страница на клуба на Серхан днес ми пуснаха няколко съобщения за гласуването за Серхан. Аз го пуснах съобщението но от името На UNUTULMAZ DIZI, сега ще го пусна и от моя профил писнете го и вие от вашите за да видят, че сме ги разбрали. Ето ви готово съобщението
=====
Unutulmaz: " Arkadaşlar Lütfen Dizimize Destek Olalım Ve Anketlerde Oyumuzu Kullanalım..Siteye Girip Özlem Yılmaz - Serhan Yavaş İçin Oy Kullanalım..HEP DESTEK TAM DESTEK.. Lütfen Oy Kullanmayan Kalmasın.."
http://fanepage.com/anket/index.php

ДО БЪЛГАРСКИТЕ ФЕНОВЕ НА ФИЛМА НЕЗАБРАВИМА: МОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СЕРХАН ЯВАШ И ЮЗЛЕМ ЯЛМЗ ЗА НАГРАДАТА ЗА НАЙ ДОБЪР АРТИСТ И АРТИСТКА ЗА 2010
http://fanepage.com/anket/index.php

====

ПУСНЕТЕ ТЕЗИ СЪОБЩЕНИЯ НА ВАШАТА СТЕНА. БЛАГОДАРЯ ВИ.

# 379
Специално за юбилейната ни тема, благодарение на Бобояна!!!

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 16:49 от moxito

# 380
  • София
Благодаря ви, момичета! Много се радвам, че ви харесва стихчето. Но, то е заради вас, защото вие сте страхотни!  newsm51
Мокси, просто нямам думи как страхотно си го направила. Ти си вълшебница.  smile3501  love001

# 381
Здравейте и от мен на цялата компания!

BoBoYana,добре дошла отново при нас.Липсваше ни,но и завръщането ти си го бива,с гръм и трясък,а Юбилейна тема е страхотно.За теб

Moxito не очаквах да те видя днес.Приятно ме изненада

И нека чуем отново
http://www.youtube.com/watch?v=QOb_3FYSLHo&feature=related

заедно със следобедното ни  кафенце

# 382
Скъпи незабравимки, пожелавам ви прекрасна септемврийска вечер..Наслаждавайте се на всеки миг с любимите хора и не забравяйте, че сте единствени, неповторими и незаменими!!!

Тази вечер няма да мога да се включа, но ще бъда тук отново утре сутрин...с чаша кафе!  Wink

# 383
  • София
Здравейте пак компанията

Като гледам колко много снимки поствате нон стоп освен накрая специалистите по клипчета да вземат да направят новата серия с наличните снимки да вземем малко да им натрием носовете а и да им покажем на сценаристите че са гадняри.

Бобо здравей. Добре дошла отново. Ама ти си като блудния син значи. Като се появиш и току изчезнеш
Страхотна идея!  newsm44  А на сценаристите  smile3534

Ех, само да ни дадат възможност  smile3508 Такъв сезон ще им спретнем, че сценаристите ще останат трайно безработни  smile3533

# 384

Winona,това гласуване според мен е много измислено.Почти винаги,когато гласувам ми излиза грешен код по няколко пъти и след това,че трябва да чакам 1 час, преди дори да ми даде възможност да гласувам newsm78 newsm78 newsm78
Само при мен ли се случва или и при Вас е така???

# 385
ГЛАСУВАЙТЕ  ВСЯКА ВАША СВОБОДНА МИНУТА. ЮЗЛЕМ Е НА 2 МЕСТО, ТЮБА ВОДИ СЪС 700 ГЛАСА.

# 386
Но Юзлем е по-хъбава от Тюба как може да гласуват повече за нея ,а не за нашето момиче. newsm78

# 387
Moxito превъзходно оформление!!!!!Незабравимо!!!!

# 388
  • София

Winona,това гласуване според мен е много измислено.Почти винаги,когато гласувам ми излиза грешен код по няколко пъти и след това,че трябва да чакам 1 час, преди дори да ми даде възможност да гласувам newsm78 newsm78 newsm78
Само при мен ли се случва или и при Вас е така???

Здрасти, мила. Благодаря за посрещането. Абе и аз ги подозирам отдавна, че манипулират гласуването, но чак такива проблеми като теб не срещам. Ноооо, тъпо и упорито си гласувам, та каквото ще да става.  Joy Joy Joy

# 389
Защо при мен Юзлем излиза на 3-то място?

Общи условия

Активация на акаунт