Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 596
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
За цяло денонощие ви изпуснах и нямате настигане !Не се оплаквам разбира се купона е на макс !Браво на нашите стихоплетци -Тарабас , Дани ,Боби ,БоБоЯана , Бганьо мноооооооооооого таланти събрани на едно място ! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetи на всички останали превърнали темата ни в неповторимо място за зареждане с положителни емоции! Peace

# 406
Този сайт само на мен ли ми зарежда толкова бавно? ooooh!

# 407
  • София
Този сайт само на мен ли ми зарежда толкова бавно? ooooh!
Не, и при мен е така, но моя нет нещо цикли и без това, така че не съм критерии. Ама като гледам, как бясно расте вота на Серханчо, много съм доволна - вече надскочи 50%  newsm44

# 408
и при мен бави
Serhan Yavaş (Unutulmaz)
3696    52.3%

Özlem Yılmaz (Unutulmaz)
1841    21.4%

# 409
Момичета, от официалната страница на клуба на Серхан днес ми пуснаха няколко съобщения за гласуването за Серхан. Аз го пуснах съобщението но от името На UNUTULMAZ DIZI, сега ще го пусна и от моя профил писнете го и вие от вашите за да видят, че сме ги разбрали. Ето ви готово съобщението
=====
Unutulmaz: " Arkadaşlar Lütfen Dizimize Destek Olalım Ve Anketlerde Oyumuzu Kullanalım..Siteye Girip Özlem Yılmaz - Serhan Yavaş İçin Oy Kullanalım..HEP DESTEK TAM DESTEK.. Lütfen Oy Kullanmayan Kalmasın.."
http://fanepage.com/anket/index.php

ДО БЪЛГАРСКИТЕ ФЕНОВЕ НА ФИЛМА НЕЗАБРАВИМА: МОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СЕРХАН ЯВАШ И ЮЗЛЕМ ЯЛМЗ ЗА НАГРАДАТА ЗА НАЙ ДОБЪР АРТИСТ И АРТИСТКА ЗА 2010
http://fanepage.com/anket/index.php

====

ПУСНЕТЕ ТЕЗИ СЪОБЩЕНИЯ НА ВАШАТА СТЕНА. БЛАГОДАРЯ ВИ.

Момичета пуснете ги, за сега само Ади ги е пуснала.

# 410
  • София
Време е за малко красота

и прекрасното клипче на Ради http://www.youtube.com/watch?v=i15AhYtN6S4&feature=channel

# 411
  • София
Сладурки.....здравейте newsm51 smile3525 newsm51Бобо,добре дошла отново....у дома.И днес отчитам ,че добре сте се грижили за ....незабравимият огън.Пламъкът му се извисява нагоре по-хубав и по топъл с всеки изминал денТази топлина е толкова красива и фантастична...несравнима е и завладяваща newsm10 newsm03 smile3503 smile3521 newsm68 newsm44 newsm51 smile3525 smile3501  love001

# 412
Момичета и момчета някой случайно да е намерил нова информация за старта на сезона.
А днес е сряда спомнете си какво правехме.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 18:33 от aq-11

# 413
  • София
Сладурки.....здравейте newsm51 smile3525 newsm51Бобо,добре дошла отново....у дома.И днес отчитам ,че добре сте се грижили за ....незабравимият огън.Пламъкът му се извисява нагоре по-хубав и по топъл с всеки изминал денТази топлина е толкова красива и фантастична...несравнима е и завладяваща newsm10 newsm03 smile3503 smile3521 newsm68 newsm44 newsm51 smile3525 smile3501  love001
Добре заварила, Боби!  newsm51 Хубаво е у дома...наистина!

# 414
Özlem Yılmaz (Unutulmaz)
1875    19.8%

# 415
Özlem Yılmaz (Unutulmaz)
1875    19.8%
Не отчита всички гласове.Гласувах 3 пъти за Серхан и си седеше 4082 без да помръдне.Отново ли ни бойкотират???? #2gunfire

# 416
  • София

ФЕНКИ               

Серхан...отново в ролята ще влезе            
Красив с шоколадов тен и обаятелен            
Играта своя пак ще я подеме,            
а ние ще сме най-доволни на света            
И синият монитор ще прегрее            
от чар и сексапилност ,страст,            
а ние зяпнали в удивление            
ще аплодираме.....в транс            
Харесваме те -много-всички            
Защото знаеш,как да ни покажеш            
невероятни чувства и емоции
Със своята игра....завеса тежка вдигна
Зад нея ни предложи...рай
Единствен, най-вълшебен и магичен
Героите в този рай...са чувствата
Предлагаш ни ги ...без да се скъпиш
Омраза,гняв,тъга и болка....
Любов и обич,надежди и мечти
С играта си очарователна
преобрази душите ни....
май станали са по- добри
В този свят потапяме се всеки ден
Усмихнати,свободни...като птици
Научихме се волни да летим
Простора вече, не е необятен
остана само.....син
Щастливи сме,че теб те имаме
Харун-невероятен мъж,
успя ,да прекроиш душите ни
направи ни стократно по щастливи

# 417
  • София
Боби, браво за "Фенки"!  smile3501 newsm74 То си е почти като любовно обяснение, но мнооооого си струва Хубавелко!  smile3521

# 418
Кометка ме разсмя. Пуснах една информация, че Фаяз е на 75 години и има 5 брака и е имал 1000 любовници до сега. Тя като коментар е написала " Този голям коцкар се извъди! Да му завидиш на тия години!" И сега във водещите новини въртят нейния коментар непрекъснато.

# 419
Özlem Yılmaz (Unutulmaz)
1875    19.8%
Не отчита всички гласове.Гласувах 3 пъти за Серхан и си седеше 4082 без да помръдне.Отново ли ни бойкотират???? #2gunfire

И аз го установих мисля, че бойкотират особено Юзлен

Общи условия

Активация на акаунт