Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 435
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Защо ? Всеки от главните герои носи някаква вина за станалото .
И добре е Мелда да поеме отговорност за всичките си лъжи и злини, които им стори !
Да се осъзнае и разкае.
Наистина не те ли подразни снощи как Харун подмина признанието й ???

[/quote]

Така си е! Оба4е от нашата камбанария! Мелда  мисли,  4е по този на4ин спасява семейството си! Колко пъти сценаристите й сложиха в устата подобни реплики!
И да се беше усетил Харун, какво от това! Нищо не се променя! Самата Еда  го отхвърля! Мазалото е пълно!

# 481
  • Варна
И мен това най-много ме дразни и изнервя в този филм. Заплетат някоя лъжа и после между другото я поразкрият, ако въобще го направят, но все едно, че нищо кой знае какво не се е случило. И продължават смело напред към заплитането на нови и още по-вълнуващи лъжи, измами и недоразумения.

А иначе най-голяма вина за случилото и случващото се има цялата тази абсурдна система от кухи ценности и морални норми, в която живеят героите. Засега те не могат да се борят с нея другояче освен с лъжи.
Съгласна съм! thumbsup Но ако винаги се изяснява и уточнява всичко, което се каже- сериалът до сега да е свършил! Crossing Arms Карай да върви- филм да става!- това май е мотото на сериала! Peace

Така е, но възмездие няма - това е проблема. Всичко минава и заминава. А хората навремето от едното възмездие класика правеха.
Вярно! Да се надяваме, че точно това ще е водещата идея на новия сезон- всеки да си получи заслуженото и нещата да си дойдат на местата! Да има възмездие- дано само нашите очаквания и решенията на сценаристите, съобразени с обществената нагласа в Турция да съвпаднат! Crossing Arms

# 482
  • plovdiv
Роси,адмирации-клипа ти е чудесен.  bouquet smile3501 smile3501
Боб поредното чудесно попадение с Топлина-Браво. smile3501 smile3501 smile3525Изобщо този форум е пълен с невероятни таланти и прекрасни хора.Радвам се ,че съм част от вас!

# 483
Аз все пак да попитам- няма ли случайно някакси така евнтуално може би да се излъжат и да пуснат серия по АТВ?! newsm78 Честно казано вече ми се изчака чакалото!  smile3516 Тия хора там да не би да чакат да свърши излъчването по Нова в България, че да пуснат сериите в Турция Crossing Arms- то вече какви ли не щуротии ми минават през ума! newsm12 Ама ха вече! nuts newsm66
Според мен 54-и епизод ще го излъчат след празника им Рамазан Байрам , защото доколкото знам смисълът на този празник е искането и даването на прошка , помирение на скараните, призовава се към разбирателство, мир и добруване. Е, как да излъчат първите две серии от филма като знаем какво се случва- баща не може да прости, стреля срещу дъщеря си и невръстното й дете, всички са в ужас и шок. Може от СЕМ да са препоръчали отлагането! Това ми се вижда най-логичната причина.Така че да се надяваме за щастливата дата 15.09.
Бонбонче, много е логично това което казваш и наистина СЕМ-да е наложил забавянето на филма, поради тези съображения. Мисля, че са имали намерение да започнат на 1 септември, но нещо е наложило отлагането-на страницата на ATV- е премахната рекламата за 1-това е обяснимо, но и няма никаква друга информация-явно чакат и няма още окончателно решение и не смеят пак да заблуждават зрителите с неточна начална дата newsm78

Боб, страхотана Топлина smile3501 smile3501 smile3501

# 484
Никой няма да полу4и възмездие в общоприетия смисъл на думата! Няма виновни! Мислите ли, 4е турското общество ще осъди Джамил или Мелда! Сценаристите се съобразяват и с тези неща! Аз се задоволявам с хепиенда!

# 485
  • Русе
Никой няма да полу4и възмездие в общоприетия смисъл на думата! Няма виновни! Мислите ли, 4е турското общество ще осъди Джамил или Мелда! Сценаристите се съобразяват и с тези неща! Аз се задоволявам с хепиенда!
О,да! Току що си го помислих!

# 486
  • Русе
 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51Росисан,поздравления за клипа!

# 487
  • Русе
Абе тая Мелда хляб и сол яла и учила, ама явно по математика не е била добра. Как пък само за една лъжа се сети. Аз й ги изкарвам поне 6:
- първата - малка, но много показателна - за къщата, в която живее и че е от бедно семейство
- втората - бая голяма и с още по-големи последици - че не знае за сестра си и Харун
- третата - не по-малка и водеща към четвъртата - че Харун е преспал с нея на яхтата
- четвъртата - най-голяма и с още по-големи и страшни последици - че е бременна от Харун
- петата - че е пометнала
- шестата - за холдинга

Та коя лъжа по-точно имаше предвид Мелдището, когато се правеше на самоубийца?

Много си прав и винаги съм се 4удила,защо поднасят истината на 4ас по лъжи4ка?! Ако това е мерило за морал и достойнство, запо4вам да се съмнявам в ценностната си с-ма! newsm12

# 488
  • Русе
Е, заради това искам да гледам  как Харун  си джитка през третия сезон, а  сестрите .....
smile3532 smile3532 smile3532 Особено ми харесва глагола! smile3501  И все пак по-скоро го виждам като зомби,поне в на4алото де?!

# 489

И този екземпляр се спряга за ново попълнение във следващия сезон, но в ролята на какъв ли......... newsm78

# 490
  • София

Вина...има и виновни има.Разбира се няма да вадят ...пистолети и да се стрелят.Стрелбата на Джамил ни е достатъчна.Но поне.....искам да видя и чуя....огризението на съвестта на доста хора.Искам да стана свидетел на тяхното ...разкаяние и то не само в мислитее им...А да го кажат ,гласно пред Харун и Еда.....няма да е лошо и прошка да им поискат.Разбира се ...това е мнение единствено от моята си камбанария.За щастливият край newsm10 newsm10 newsm10

# 491
  • Варна

И този екземпляр се спряга за ново попълнение във следващия сезон, но в ролята на какъв ли......... newsm78
Тоя "екземпляр" се казва Нихат Алпту Алтънкая и съм му хвърлила око още от "Мелодията на сърцето", че и от "Листопад"! newsm53 Има доста ярко изразено мъжкарско излъчване- малко тип лошо момче! smile3521 Но изобщо не може да се сравнява с нашия Хубавелко, който е просто the best! newsm10

# 492
Ако този красавец се намърда в сериала или по-точно се намърда до Еда,голяма ревност ще има от страна на Харун пък когато той се ядоса става още по неустоим.

# 493
  • Русе
Aлтънкая беше и в масовката на "1001 нощи".В бара на Керем и Онур.

# 494
Добър вечер момичета и момчета!
Истински фурии сте, от три дни се опитвам да ви изчета и все не мога да ви догоня! sweating
Но пък си заслужаваше труда - страшни таланти сте.  newsm10 newsm10 newsm10
Дани, Боби, Бай Ганьо, Тарабас, Дежавю и момичетата, които се престрашиха да пишат - поддържате огъня с уникални творби. Възхитена съм от таланта Ви. Беше истинско удоволствие да чета стиховете Ви. newsm51
Както винаги за доброто настроение се грижат талантливите авторки на клипчета - Ради, Ади, Бгхелп, Розовка и Росисан! Браво момичета, разтоварвам се с вашите красиви творения!  smile3501 smile3501 smile3501
Рай за очите са стилните оформления на Моксито, Карпатия и Диди. Страхотни са! newsm10 newsm10 newsm10
 welcome bye  Добре дошли на новите момичета!
Уинона, Каламици този филма ви влияе положително - много страст и емоция влагате в постовете си, напълно съм съгласна с голяма част от тях! smile3521 smile3521 smile3521
Бобояна, къде се губиш? Ще трябва да извиним отсъствията, представила си се повече от достойно с великолепните си стихове! Браво! newsm10 newsm51 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт