Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 499
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
И още ooooh!

Дъжд II

Нощта ми безсънна
в дъжда потъна...
Тая буря отвънка
мислите ми пообърка,
сърцето ми се сви и изстина,
все едно, че настъпи зима,
а не някакъв си дъжд,
който току що спря изведнъж!
Дъжда така ме впечатлява
и безкрайно ме натъжава,
щото спомени ми навява
за онова време,когато живеех
и за любов копнеех...
Калните грозни локви
по мокрия асфалт
ми напомнят за моя живот-
пълен провал...
Почна като лек дъждец,
като сватбен венец...
Мина през буря,
дето живота прекатуря
и после остана
само мокра лепкава кал,
душа открита рана,
изпълнена със жал...
Ех, пустия му дъжд,
дето уж така само изведнъж,
пък толкова много ме разсрои-
миналото още ми говори...

# 526

И този екземпляр се спряга за ново попълнение във следващия сезон, но в ролята на какъв ли......... newsm78
Тоя "екземпляр" се казва Нихат Алпту Алтънкая и съм му хвърлила око още от "Мелодията на сърцето", че и от "Листопад"! newsm53 Има доста ярко изразено мъжкарско излъчване- малко тип лошо момче! smile3521 Но изобщо не може да се сравнява с нашия Хубавелко, който е просто the best! newsm10

Тоя е едър! Като физика пасва на Мелда!
Абе, и за Еда става! smile3503 Малеее, ще хвърчи тестостерон като се изправи лице в лице с нашия красавец- и двамата са страхотни мъжкари! smile3508

Този мъжкар ми изглежда доста....  smile3508, прилича ми на онзи футболиста бившия на Йозлем! Но според клюките той се развява с Дениз Чакър (Ферхондела от "Листопад").
Разделили са се .. Още едно изкушение пред Йозлем , аджаба дали ще прогледне  newsm78 #Crazy

# 527
 Ха, наздраве!  Drunk

# 528
Благодаря ти Кометке, но незнам защо се изненадваш, явно покрай учениците не си ме наблюдавала добре.
Щом Мелда разбра във Ава за Еда и Харун, като образована и интелигентна жена трябваше да отстъпи и забрави за Харун, което е най-нормалното нещо за мен, независимо колко е влюбена. Обикновено в ас турските семейства става така че родителите правят уговорката за децата си да се оженят, ние тук виждаме че нашите Джамилови моми правят този избор сами, което е напредък, но гордоста да те слушат и уважават дори и да си крив и сприхав, като Джамил, да обичаш да командваш, което е гордост, но трябва да го умееш, и както беше споменато по горе - страха от неразбирането доведе до несподеляне, което докара лъжи, измами, премълчавания и купища неща - без които нямаше да имаме нашия любим филм, честно да ви кажа и аз съм разочарована и несъгласна с някои порядки, но трябва да минат2 или 3 поколения за да се смени тотално това мислене. Аз не веднъж съм споделяла че и библията и корана съм чела и са почти идентични и всяка религия учи на добро, макар да са измислени за да се подчиняват хората, но всеки тълкува по различен начин - едно и също нещо. Ще споделя и какво каза един ходжа - "Вие  ме слушайте какво Ви говоря, но не гледайте какво правя аз"
Ади, точно това исках да кажа!  Peace Тълкуването на Корана е много странно за мен, но не знаех дали няма да го приемеш лично! Бог е един за всички хора на Земята, но просто неговите образи са различни за различните конфесии, а интерпретациите на неговите учения са подчинени на различни интереси. В мюсюлманския свят Бог се тълкува по един начин, в християнския свят - по друг начин. Не знам, дано да не прозвучи атеистично.
Ако позволите да изкажа и моето скромно мнение.Като човек запознат отблизо,срещал се и задавал въпроси на много  хора от различни религии,стигнах до извода,че при тези,които ги практикуват възрастните винаги,винаги са прави т.е. безгрешни и младите трябва да се подчиняват.И държавата,в която живеят е наистина без значение.Мое виждане,не ангажирам никого с него

# 529
Момичета оценката на UNUTULMAZ DIZI стана
1 841 Взаимодействия тази седмица
1 600 Харесвания
233 Коментари
10 Публикации на стената
9,0 Качество на публикацията

# 530
Розовка,кои се е разделил.Нашето момиче с оня кретен ли???

# 531
1 600 Харесвания
233 Коментари
10 Публикации на стената

[b]Бгхелп[/b приеми моите искрени поздравления newsm51 newsm51 newsm51.Но като гледам не си си починала изобщо последната седмица

# 532
Разделили са се .. Още едно изкушение пред Йозлем , аджаба дали ще прогледне  newsm78 #Crazy
Знам ли? Този футболиста, бившия имаше същата мутра, може и да й хване око! Ама по-добре да отвори очи за друг ...

Ей този например!

# 533
Охо , къде ти .. Говоря за Нихат Анлтъкая (Левент) и Дениз Чакър  (Ферхунде)

# 534
1 600 Харесвания
233 Коментари
10 Публикации на стената
Бгхелп приеми моите искрени поздравления newsm51 newsm51 newsm51.Но като гледам не си си починала изобщо последната седмица

Това не е само моя заслуга, а и ваша. Вие влизате, кликвате, че ви харесва и коментирате. Те и турските фенове са активни. Само повече трябва да публикувате на стената, има само 10 публикации.

# 535
И още ooooh!

Дъжд II

Нощта ми безсънна
в дъжда потъна...
Тая буря отвънка
мислите ми пообърка,
сърцето ми се сви и изстина,
все едно, че настъпи зима,
а не някакъв си дъжд,
който току що спря изведнъж!
Дъжда така ме впечатлява
и безкрайно ме натъжава,
щото спомени ми навява
за онова време,когато живеех
и за любов копнеех...
Калните грозни локви
по мокрия асфалт
ми напомнят за моя живот-
пълен провал...
Почна като лек дъждец,
като сватбен венец...
Мина през буря,
дето живота прекатуря
и после остана
само мокра лепкава кал,
душа открита рана,
изпълнена със жал...
Ех, пустия му дъжд,
дето уж така само изведнъж,
пък толкова много ме разсрои-
миналото още ми говори...
Ето, права бях Дани! Разбрах настроението и емоциите ти. Гениално сравнение! Поздравления! newsm10 smile3521 newsm51

# 536
1 600 Харесвания
233 Коментари
10 Публикации на стената
newsm74 newsm74 newsm74  Само дано не ме линчуват за нецензурния ми език! Ужас! smile3505

# 537
1 600 Харесвания
233 Коментари
10 Публикации на стената
newsm74 newsm74 newsm74  Само дано не ме линчуват за нецензурния ми език! Ужас! [smilie=smile3505.gif

Напротив, коментариите ти бяха толкова сладки, че цял ден ги въртяха по новините.

# 538
Някой спомена, че не харесва Серханчо по потник! Я да видим още ли мисли така? smile3508

# 539
Охо , къде ти .. Говоря за Нихат Анлтъкая (Левент) и Дениз Чакър  (Ферхунде)

оооо,благодаря за изяснението.Аз и представа си нямам кои са,защото съм обсебена от Незабравима,и друго не гледам,но предполагам че това е тоя "бик" от  снимката,нали?

Общи условия

Активация на акаунт