Wizz Air 2

• 97 646
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна/UK
Готово, обадих се и те промениха това без да се заплаща Simple Smile Казаха, че за такава промяна не се таксува, но нямаше и къде да прочета за това, защото те имат в сайта само за промяна на име. Уф, спестих бая пари Simple Smile Благодаря ви!!!  bouquet

# 601
  • София
edna_mechta , може да публикуваш и тук този телефон, ще е полезно за всички   bouquet
[/quote]

Телефонът на Wizz Air, на който звъня постоянно за абсолютно всякаква информация  Simple Smile, е 491 704 8. Това е IP телефон, тоест не е импулсен. Има и още един - 937 38 26, но няма да ви се наложи да звъните на него, защото на първия винаги вдигат бързо.

Браво, Luska, наистина щеше да е прекалено да вземат пари и за това.  Wink

# 602
  • София
Не мисля, че това с mrs и  mr въобще би било проблем.

# 603
Не мисля, че това с mrs и  mr въобще би било проблем.

Два пъти ми се е случвало, въобще не го споменаха нито на нашето, нито на чуждите летища. Първия път забелязах грешката чак на връщане.

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 21:48 от beca

# 604
edna_mechta, поздравления и от мен! Peace

# 605
  • София
edna_mechta, поздравления и от мен! Peace

Благодаря, все пак не съм направила кой знае какво, но съм доволна, че ще има добри последствия и за тези след мен.  Simple Smile

# 606
Здравейте!

И аз имам един "малко тъп" въпрос  Grinning Ще пътувам с Уиз за първи път само с ръчен багаж. Ясно ми е, че се чекирам онлайн. На летището обаче не ми е много ясно къде точно трябва да отида - където винаги се нареждам, когато имам багаж за чекиране или....  newsm78 Все пак нали трябва да си получа бордната карта някъде  Thinking

# 607
След като се чекираш онлайн, сама си разпечатваш бордната карта  Peace

# 608
След като се чекираш онлайн, сама си разпечатваш бордната карта  Peace

Мерси много  Hug  Peace

# 609
  • София
Аз само да споделя, че за полета за Барселона, който платих в петък сутринта по банков път, още регистрацията ми е на ИЗЧАКВАНЕ, но имам друго питане. Понеже ще летя средата на март за Валенсия и ще правя онлайн чекиране за първи път, сега си отворих регистрацията на сайта на Wizzair и ми дава да се чекирам онлайн, тоест да започна да пиша имената и данните на пътниците. Това означава ли, че вече мога да се чекирам, или накрая, след като напиша данните, ще ми изпише, че е рано? Аз знам, че 7 дни преди полета се отваря онлайн чекинга или в случая не е така, след като има опция за въвеждане на данни?  Rolling Eyes
  bouquet

# 610
Готово, обадих се и те промениха това без да се заплаща Simple Smile Казаха, че за такава промяна не се таксува, но нямаше и къде да прочета за това, защото те имат в сайта само за промяна на име. Уф, спестих бая пари Simple Smile Благодаря ви!!!  bouquet
Късно прочетох, но да кажа, вслучай че някой друг попадне в тази ситуация. Аз при резервацията бях написала свекървата Емилия Emilia, изобщо не можех да предположа, че тя виждаш ли решила да и се изпизва името Emiliya.  newsm78
Това го видях точно преди да чекирам, обадих се в кол центъра и ми го оправиха без никаква такса, понеже не било промяна на лицето което ще пътува, а само правописна грешка. Обаче е възможно да се редактира само преди да сте чекирани. Т ами олекна, иначе на летището сигурно щяха да я върнат   Rolling Eyes

# 611
  • София
Готово, обадих се и те промениха това без да се заплаща Simple Smile Казаха, че за такава промяна не се таксува, но нямаше и къде да прочета за това, защото те имат в сайта само за промяна на име. Уф, спестих бая пари Simple Smile Благодаря ви!!!  bouquet
Късно прочетох, но да кажа, вслучай че някой друг попадне в тази ситуация. Аз при резервацията бях написала свекървата Емилия Emilia, изобщо не можех да предположа, че тя виждаш ли решила да и се изпизва името Emiliya.  newsm78
Това го видях точно преди да чекирам, обадих се в кол центъра и ми го оправиха без никаква такса, понеже не било промяна на лицето което ще пътува, а само правописна грешка. Обаче е възможно да се редактира само преди да сте чекирани. Т ами олекна, иначе на летището сигурно щяха да я върнат   Rolling Eyes

Ами, не тя е решила така. Данните, които се вписвт в билета трябва да съответстват на данните в личната карта. А в България имената с "я" накрая се изписват на латиница с "iya". Всички сме така.  Grinning Grinning

А някой може ли да ми отговори на моя въпрос - дали онлайн чекирането може да се извърши месец преди полета, след като дава полета за попълване на данните? Мерси!  Laughing

# 612
He. Чек-ин на уебсайта може да се направи от 7 дни до 3 часа преди заминаването на полета  по разписание. Вероятно сега може да попълниш формите и да ги за пазаиш, но да разпечаташ бордна карта по-късно (предполагам, не съм сигурна).

# 613
  • София
Ами то според мен, попълня ли ги, все едно съм се чекирала. И понеже ми е за пръв път, не знам дали това, че има полета за попълване на данни, означава, че може да започне чекиране, или тези полета си стоят винаги, независимо от това дали е отворено чекирането.  Rolling Eyes

# 614
Официално на сайта е дадено, че чекирането може да се направи от 7 дни до 3 часа преди заминаването на полета  по разписание.

Ти защо бързаш толкова да се чекираш? След това не можеш да правиш никакви промени повече.

Общи условия

Активация на акаунт