Юли 2007

• 21 479
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Иве, ади и от мен приятно изкарване!Да ви хареса много и да си починете добре!Сега така издокарана ще има да те мисля там  Laughing Аз на времето в началото на 90-те като ходих в Турция/уж с баща ми и майка ми/, ама изядох един шамар по з.дника в един подлез в Истанбул.Хем баща ми до мен.Викам му някой ме изпердаша- той се оглежда вика въобразяваш си.Спрях се огледах се -подлеза пълен с народ/мъже/ всички едни издокарани с костюми и куфарчета и забързани нанякъде hahaha
Ками, споко ! Глади пери, няколко пъти ще ги препереш дотогава.Недей вярва на такива неща  Hug
Тут мус- не съм чувала  newsm78 Къде ги продават- по магазини или в аптеки само?

# 256
ми да , имат после един дъх - те и сега са така ,затова искам да ги изпера поне сега,да ги прибера в скрина ,няма да гладя( защото мисля че от гладенето се появява мирис и петна ) ,а после ако се наложи ще ги пусна още един път и вече с гладене  Laughing
Аз също не съм чувала за тази паста  newsm78С флуор ли е???Аз незнам дали ви казах ,ама май не съм - Ева вече беше на зъболекар и й оправиха едно зъбче и гък не каза мишлето .Сега незнам при второ посещение дали ще е така спокойна и ще даде лесно.Но определено останах учудена ,че не я беше страх Rolling Eyes

# 257
  • На края на вселената!
Ето я тази паста - Цък

Продавали я в аптеки, аз я купих от зъболекарката ни.

# 258
Не съм чувала тази паста,но ще проверя за нея.
Ками тва пончо е на майка ми,ходила е с него когато е била бременна с мен и брат ми.После аз изкарах и двете бремености с него,много удобно,отдолус дебел пуловер.А жилетката на Надина е от Бенетон.
Иве,тва е шефа на мъжът ми,но преди всичко му е добър приятел.Лек път и от мен,ще ни липсваш!
Ками,и при нас след ремонт имаше теч и то от ваната от сифона та сложихме канал в канала,каквото и да значи,но поне не разбивахме.

# 259
Леле, днес много странен ден. Дели не спа, беше доста енергичен и не спря да играе и подскача.
Аз само ям и дрема пред телевизора и компа. Тъкмо заспя и той влетява и така Mr. Green
Пребоядисах една от стените, които правихме онзи ден, защото вечеряхме в хола и Дели я напипа с мазни ръце Whistling
Мъжът ми цял ден е сърдит. Бях се зарекла аз да съм нацупената, но хич не ми се занимава с детинщини. Но той е упорит. Бил чакал понеделник с нетърпение, т.е. да е на работа и на спокойствие Twisted Evil
Иначе ядене у нас има още, който иска да идва  Grinning
Веси, преди най- неприятно ми беше да работя почивните дни, защото тогава имахме най- много работа, а приятели минаваха разхождайки се.

# 260
Бубе сега ти е паднало да ядеш и да дремеш.А мъжът ти щом сега няма търпение в понеделника да иде на работа тогава като дойде и новият член на семейството ще му се иска да спи там.  Joy
Аз като бях свободна жена обожавах да работя уикенда и по празници,незнам защо.
Никола откак ходи на градина така се е залепил за мене,по сто пъти минимум ми казва че ме обича име целува и прегръща.От друга страна изпада в истерии без причина,мрънка и се събужда с рев,много дълго плаче след сън.Дано бързо отмине този период,мисля че е нормален засега няма д атретирам.Но ме дразни като почне да казва,че никой не си играе с него.Тва все го повтаря а то не е така.

# 261
много е привързан към теб Янче, не му се сърди , ще стане по самостоятелен и тогава с носталгия ще си спомняш за тези дни , в които те е преследвал  Hug
Бубе, яж и си почивай  Laughing, доколкото Дели позволява де.Аз така съм заспивала докато Ева ми е правила прически и по едно време тя ми вика- "ей човеко ,не спи , ти си на физор"  Laughing

# 262
  • На края на вселената!
"ей човеко ,не спи , ти си на физор"  Laughing
Joy Joy Joy Ще я изям тази Ева  Heart Eyes

# 263
Янче, Дели се държи по същия начин. Все едно иска непрестанно да му доказваме, че го обичаме. Гледам да е само с нас двамата, за да не се изнервя.

# 264
  • На края на вселената!
Нормално ми се струва детето да иска да се увери, че въпреки раздялата с мама и тате като тръгва на ДГ, те все още го обичат както преди.

П.П. Мъж ми е в командировка и на мен ми е малко скучно тия дни. Затова съм така активна в спама.

# 265
Евичка наистина е много сладка.
Да, Дели нон стоп ме пита като се наям и наспинкам ти ще дойдеш, нали? Все идно има вариант да не дойда, ама кой знае какво му е в мъничката главичка.

# 266
  • София
Ками пери си,бабини дивитини.
Мими има в подфорума за ал.медицина тема "как излекувах зъбите на детето без зъболекар"нещо в този смисъл може да я погледнеш,тъкмо нямаш мъж на главата. Hug А за предпазване може ли тази паста,за малките?
Яна симпатичен "човечец" хвана ми погледа,знам аз че си падам по скъпи неща/шеф/.
Днес гледам обувки в хюманик-не е скъпо е най скъпите харесах Twisted Evil
Вилма приятно изживяване си имала но за по възрастни дами Laughing
Бубе на твоя му бушуват хормоните Laughing
Пих кафе и няма да спя явно,ще ми липсвате,съвсем искренно.
Знаете ли аз все още трудно се деля от баща си,вчера като дойде да вземе кучето така избяга,сигурна съм че заради заминаването ни.Какво остава за децата ни.
Велина какви ги вършиш,при вас от колко години е задължително ходенето в някакво заведение у-ще или ДГ?
Очаквам като се върна предложения от вас към мен за НГ bowuu
ЧАО,не ме забравяте обичам ви!

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 00:30 от Ива&СиЕ

# 267
  • USA
Иве, лек път и от мен! Хубаво да си починеш и да се върнеш щастлива и заредена с енергия (и снимки)!  Hug
Тук училището или по-скоро предучилищната, която си е в училището започва от 5години. Ако искаш може да си обучаваш детето от вкъщи, но трябва да минеш някакви курсове май - има изисквания. Не знам много по въпроса. Една майка от американската тема така си гледа децата.

Янче, чудесни са снимките! Благодаря. В Банско не съм ходила поне 12 години, много ми се иска да видя как е сега. Много хубави вечери сте имали.  Laughing Никола още повече прилича на теб.  Heart Eyes

Евичка е голяма симпатяга.

# 268
  • На края на вселената!
Този Тут мус става за предпазване от кариес за малките. Моята зъболекарка каза, че там където била на специализация в чужбина масово го изписвали на децата и няма искам не искам.

# 269
Добро утро!
Ние днес правиме 6 години брак.
Ей с тва събудих мъжът ми сутринта,но не остана доволен.Нямало какво да празнува.Аз си празнувам пък той ако иска,то насила нестава.Искал ден за него днес и си би камшика.

Общи условия

Активация на акаунт