Юли 2007

• 21 479
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ох, при нас проблем представляват "опитните" дами с по над 30 години стаж по градините... да вземем да се сменим някак... Колко беше хубаво, докато добрите какички гледаха децата... сега все едно е съвсем друга градина... при предишния директор средната възраст на персонала беше под 30, сега е над 60, или поне о/о това число...  Rolling Eyes Всичките хубави думи, които миналата година казах за тази градина - ами, уви, вече просто не са актуални...  Няма ги вече младите какички, изпълнени с усмивки и енергия, понесли децата, които не са на кеф дори, гушещи, гъделичкащи и... ами, пълни с живот, т.е. има ги - но не и за нашите деца... Cry

И... не знам защо, ама някак напоследък все се сещам за тази песен...:

Куда уходит детство
В какие города
И где найти нам средство
Чтоб вновь попасть туда
Оно уйдет неслышно
Пока весь город спит
И писем не напишет
И вряд ли позвонит
И зимой и летом
Небывалых ждать чудес
Будет детство где-то
Но не здесь

И в сугробах белых
И по лужам у ручья
Будет кто-то бегать
Но не я

Куда уходит детство
Куда ушло оно
Наверно в край чудесный
Где каждый день кино
Где так же ночью синей
Струится лунный свет
Но нам с тобой отныне
Туда дороги нет
И зимой и летом
Небывалых ждать чудес
Будет детство где-то
Но не здесь

И в сугробах белых
И по лужам у ручья
Будет кто-то бегать
Но не я

Куда уходит детство
В недальние края
К ребятам по соседству
Таким же как и я
Оно ушло неслышно
Пока весь город спит
И писем не напишет
И вряд ли позвонит
И зимой и летом
Небывалых ждать чудес
Будет детство где-то
Но не здесь

И в сугробах белых
И по лужам у ручья
Будет кто-то бегать
Но не я

# 361
  • София,
Момичета разберете се вие в кой Мол и в колко часа, аз сутринта след като изпратя Ицко на училище и разбере кога трябва да го взимам /ще ми се обади/ и ще пиша към 9,00 най късно дали ще успея да дойда. Hug Някой да ми пусне и тел на ЛС, че с Моловете съм малко на Вие в тоя на Стамболийски не съм стъпвала Mr. Green.
А мъжо сега точно ме ядоса и мене - тъй като съм била без работа и само с Вероника да съм ходела утре да вися  по опашки да плащам наема ooooh!, това по принцип той го върши, ама сега е решил да ми обърква плановете Twisted Evil. Хайде лека нощ и утре ще пиша Peace ако не е късно Hug

# 362
Янче, сега се разбрахме с мъжа ми сутринта да ходим за первази ,че следобяда му е по зает  Rolling Eyes Явно отпадам и аз ,а бях сигурна че ще мога

# 363
  • Варна
Офф най-сетне свърши този ден- стори ми се цяла вечност.
Не мога да си легна без да ви споделя  Hug
Денят беше прекрасен, слънчев отиващ към горещ, училището прекрасно украсено и за цвят кмета на Варна беше тази година в нашето училище и изнесе реч/слава богу кратка/.Тържеството на двора продължи около 45мин., което успя изцяло да отегчи Преслав, който към финала си свали раницата и се седна върху нея както е в строя.След това влязохме в стаята- беше украсена с автопортрети на всички деца, които сами си нарисуваха, а ние бяхме занесли предварително. Всяко дете си разпозна портрета и се представи най-отпред. Имаше час на класния в който ние напуснахме/така и не разбрах от него какво са правили/, а ние родителите имахме задачка през това време в едни пликче за писмо с празно листче да напишем пожелание на детето си да го запечатаме и да го върнем на госпожата. Всяко дете ще си го отвори на 24.05/края на годината/ и ще прочете пред всички какво са му пожелали мама и тати на 15.09.Всъшност целта е да видим как са се научили да четат.Следваха почерпки, разходки. Беше един страхотен ден. От утре обаче... д.пе да ми е яко  Wink/ и не само на мен де  Mr. Green/

СНИМКИ

Бубе, честито ти синьо щъркелче. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 364
  • Асеновград
Добро утро ,
Преско е прекрасен  Heart Eyes.
Мен нещо се опитва да ме тресне депресията , но мисля да не и се давам още.
Приятелката ми ражда в момента в Германия , засичаме контракциите по скайп  Laughing.

# 365
Били,успех на приятелката ти и на теб също!
Ами добре значи няма да стане среща днес,друг път тогава.Аз ще се разходя по магазините,че утре Надина ми е именничка и искам да й взема някаква нова рокличка,но нещо не са изкарали още много рокли та да видим и почерпка да купя.Бюджета ми е много зле напоследък,след ремонта а сега и за курсовете събирам и въобще кофти да имаш свободно време без кинти,трябва да се работи това е.
Бооти страхотен,красив първокласник е Преско!Какви гъзарчетата са момченцата,косата с гел ли му я правиш?Аз още немога да открия  най-подходящата прическа за Никола.Много хубави идеи в училището,възхитена съм и тук не съм чула за такова хубаво начало!
Инъче Никола продължава да се дърпа и да реве в градината.Някой сутрин имам чувството,че ще получа инфаркт.Но вече всичко сам иска д аправи,сам се съблича,събува,обува.А днес за първи път се престраши да си занесе играчка в групата.Той е много ревнив към играчките си и въобще към всичко негово,точно бащичко.

# 366
  • София,
Добро утро, аз още чакам ицко да ми се обади, но гледам че ками се е отказала, наистина жалко и аз съжалявам,  Sad но в найскоро време ще се организираме.
Иначе Яна точно сутринта сънувах как идвам до Мола с колата Mr. Green, събудих се още си мислех Joy.
Утре и Вероника ми е именичка, тогава и аз ще видя нещо да организирам, ще ходя да проверя клубчето до училището на баткото дали е свободно утре, а и аз трябва да и взема нещо. Иска от тези зузу пет - хамстери ли са какво са, къде мога да ги намеря и имате ли представа колко струват? Дрехи се чудя дяли да и взимам, имаме толкова много и неможем да ги облечем, но аз все гледам и все купувам Sick ужас нямам спирка.
А аз защо неможах да видя снимките на Преско, даваше ми че страницата не е достъпна в момента newsm78, сега пак ще пробвам Thinking
Ува а твоя първокласник няма ли да го видим.
Били успех на приятелката ти, да мине всичко леко, лесно и бързо и безболезнено. Като проплаче бебето да пишеш. Hug

# 367
Преско е мнооооого красив първокласник Heart Eyes Имам чувството, че варненци са от друг свят. Толкова хубав ден са им направили. Винаги изпипват нещата. Само като си помисля зимата колко е хубаво с украсата във Варна.
И Дели тази сутрин си порева. Вчера легна късно и не се беше наспал.
Аз не отидох на работа, записах си час за зъболекар, че две нощи ме мъчат зъби.
Били, не се давай на лошите чувства. Струва ми се, че се преуморяваш Hug
Успех на раждащото момиче Praynig

# 368
  • София,
Боти страхотен първокласник, а празника наистина е бил незабравим, организацията е била супер.
На нашия първолашки първи учебен ден такъв дъжд се лееше, че организацията отиде по дяволите, но поне ще им върви по вода на децата Mr. Green. Важното е те да се чувстват щастливи  Hug

# 369
Били, успех на приятелката ти Hug

Бути, сигурна съм, че е страхотен Преско, след малко ще вляза във фейса да разгледам снимките

Нашата госпожа пък точно обратното казва - че е нормално да са стресирани и да плачата като са на ново място. Вчера Никола е плакал по обяд - според госпожата малко, според него много. Организирали им някакво тържество с клоун и няколко дечица се изплашили от клоуна и се разревали, съответно останалите ревнали за мама. Прибрали ги вътре и се успокоили. Това по разказ на госпожата. Вчера като отидох да го взема беше много весел, седяхме на двора сигурно половин час, не искаше да си тръгва - ту на люлка, ту на пързалка...Обаче цяла вечер беше като залепен за мен, даже докато си мих зъбите ми беше гушнал крака. Другото особено е, че не спря да говори цяла вечер за градината - питаше някакви неща, караше ме да му разказвам какво ще е утре и така по няколко пъти. Днес уж тръгна весел за там, но като излязла госпожата да го вземе и го питала как е той едвам едвам казал "добре". Десо каза, че му се е свила душичката. Това, което го мотивира да ходи, без да мрънка е, че ще получи големия сет на Боб дъбилдер и освен това много е ентусиазиран, че ще тренира футбол (за което бях против, но на него му харесва да рита и ще го запиша). Аз непрекъснато го надъхвам за градината (колко е хубаво), а той по принцип се повлиява от такива неща. Днес ни е родителската среща. Аааа, забравих да ви кажа, че и Илко е в нашата градина, съседната група обаче. Вчера го видях с баща му

Бубе, едно голямо честито от мен - страхотна новина, аз съм си пристрастна. Дано много близки да растат двете братчета. Като  се има предвид Дели какъв е оправен, представи си малкият какъв отворко ще е Laughing

малкоснимки - от срещата с Били, морето, новата ни детска стая

# 370
още чакам Антон да си оправи някакви протоколи Mr. GreenА каза че до 11.00 ще сме се прибрали за да сложим первазите   Crazy
Марти много хубави снимки, а Валери колко е порастнал  Heart EyesДетската стая е чудесна.
Яна и аз не обичам да почивам и да нямам парички , доста широкопръста съм станала напоследък , все си купувам по нещо -особенно сега покрай ремонта само обновявам разни джунджурийки Laughing

# 371
Ох, Марти, да ги схрускаш братчетата. Много са сладки и много ме умиляват двамата  Heart Eyes А ти направо ще се счупиш.
Я да питам като спомена футбол - от І-ва група ли имат спорт и някакви занимания, на които могат да се запишат. Събирам мнения и за други градини. В нашата няма май нищо за децата от І-ва група и съм бясна  Twisted Evil Те вече са големички и си искат занимания. На морето почти всяка вечер имаше дискотека за малките и Мариян много му харесваше и повтаряше движенията.
И друго  - Мимко много ревлив ми е станал напоследък  Confused  за малки неща реве и не ме чува като му говоря, не се вслушва в думите ми. Чак като му се скарам или плесна, почва да ме цунка и да ми казва, че ме обича  Confused пък аз неща така, просто искам да не се караме...не знам как да процедирам....
Хихи, Бубе, честити сини гащи  Hug

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 11:31 от mimoza_lolko

# 372
  • София
Привет.

Мен ме зарадваха, че другата седмица ще ме оперират. В момента на всичко реагирам с смях /което подозирам, че до вечерта ще прерасне в нещо друго/. Снимките още са в апарата, а той пък е зает от половинката още два дни. Ще пусна фото, обещавам... Peace
Не мога да вляза в ритъм. След малко ще ходя за първокласника. В събота  трябва да си прибера Викторчето и в началото на седмицата да му пуснем изследванията за градина... Поне това да успея да свърша... и да викна някоя баба за подкрепление... уф.

Hug

# 373
  • София
Ува,  кураж Hug, стискам палци всичко да мине възможно най-добре!!!

Бубе –  Laughing

Яна, Кая днес си е вкъщи, защото снощи и сутринта беше с хрема и светнали очички – не очаквах още от третия ден, но... Confused До последно се чудихме дали да я водим, ние даже я бяхме облекли, защото снощи само й течеше навън малко нослето, но решихме, че е по-добре да я оставим. Странното е, че сега ги чух и мъжът ми каза, че й е поспряла хремата. Иначе я взех снои последна (!) в шест часа. Госпожата каза, че няма проблем, но като я питах дали попринцип по-рано ги вземат децата, ми каза “Ами честно да ви кажа, в по-малка група - да”. Чудно ми е какво работят тези хора, че успяват толкова рано да си вземат децата. Другата новина е, че ми каза, че вчера Никола й е помогнал да си измие ръцете след тоалетната  Laughing. Иначе вечер е весела, даже вчера каза, че иска днес пак да отиде, ама ето на...

Били, снимки имам, но в особен формат, само с пикаса, и нямам как да го кача от работата – евентуално събота и неделя ще успея.

Аз като си видях снимките от морето съвсем се депресирах  Rolling Eyes, дано от октомври да мога да ходя на фитнес...

# 374
  • Асеновград
Ува , кураж , всичко ще се нареди  Hug.

Галена , това с ранното взимане е само в началото , защото родителите са притеснени , после се отпускат и ги взимат нормално.Миналата година така септември към 20-ти свърших по-рано работа , беше слънчев ден и решихме да вземем Тедо по-рано да се разходим някъде навън.В 15,30 той беше последен в групата.Аз гледах така  Shocked.След 1 седмица нещата се нормализираха.
Кая вече не е сама там и и се ходи  Laughing.Дано се размине само с хрема.
Мерси за снимките , Валери и Никола във ваната са много сладки Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт