Юли 2007

• 21 479
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
ДД или добър вечер  Sunglasses
Не остава ред да пиша.  Embarassed
Първо честито на патерица на всички рожденици. Да са живи и здрави, на Кати специално се присъединявам към пожеланието за скорошно бебче.   bouquet
След малко и аз отивам на 60 годишен юбилей на мама. Да ми е жива и здрава.

Съжалявам за болните мъници, пожелавам им бързо оздравяване и да не се налага да използват инхалатори  Hug
Мими, много неприятности са ти се събрали  Hug
Силве, просто нямам думи.  ooooh!
Бременните да стискат и да не се притесняват, всичко ще е наред.  Hug

Днес ми беше последния работен ден, може да се каже че приключихме сезона. Сега пак стоене в къщи... Tired Зарекла съм се, че ще си купя анцунг и маратонки и ще ходя на фитнес  Mr. Green

Иве, аз купих на Ивайло гумени ботуши от ибей във формата на крокодили, много са сладурски. Ивчо спи с тях, а за негово съжаление още не е валяло, че да ги използва.  Crazy

# 616
Леле Мими, ти ме разби, вече първи клас #Crazy Еми, като това е начина... Сигурно ще е за добро Hug

# 617
  • София
ЧРД н Аганка – много здраве и късмет!!!
Шушоната - да ти е жива и здрава майка ти и весело изкарване на празника!!!

Indiscipline, представям си колко ти е било неприятно – публично порицание чак ми се вижда доста странно...

Дано Дели се оправи бързо! Бубе, почивай ако можеш!

Леле, Мими, страшна изненада – изведнъж на училище??? Дано й хареса!

# 618
Мими, много ударно с тва училище... но Лина ще се справи!

Били, то и аз първо така си помислих - че ако не могат, ще помагат, но трябва да се научат. На теория е така. Само че на практика само дето не са поискали още по едно чувалче с дупка да им занесем за обличане, че да не се мъчат с тях. Поне на Доротея й харесва за сега... учителките казват, че не слуша изобщо, което е успокояващо, щото по тяхната идея всички деца ще стоят кротко на столчетата и ще гледат книжка, без да кажат гък...

Галена, и аз бях в шок - преди това учителката, като бяхме само двете, ми каза да й обърна внимание че покашляла и взе да я гушка, после, пред родителите - съвсем друго.

Ели, честит празник!

# 619
  • USA
Леле, Мими, какви ги говориш? Направо не мога да повярвам, че ти правят такива въртели. Няма ли друг вариант в детската градина? Нали досега е ходила, как е нямало проблем досега? А може ли ти да и изпращаш храна, която да яде там?

Силве, ужасии разправяш. Ами, нормално си е да се възмущаваш. Дано да намерите разрешение на проблема.

Ками, стискам палци.

Шушонче, да е жива и здрава майка ти и още много години да си се радвате!   bouquet Доволна ли си, че ще се връщате към нормална дейност в работата?

Иве, не се шашкай предварително. За мен възрастта няма такова значение, по-важно е дали учителките имат подход. Първата учителка на Кристиан в малката група беше на 60-70г, изключителна жена. Мила, гальовна, много неща научи той от нея. Децата я обожаваха.  Сега гледам, че са я сменили с едно младо момиче. Ами, просто няма място за сравнение.  Rolling Eyes

# 620
  • София
Mими, ето затова не трябваше да те одобряват за онази работа...

В нашата градина в съседната група има една възрастна учителка. Не знам дали точно тя, но някой в тази група наказва децата сами в стая...нямам думи.

А за нашата госпожа Мартина ми каза, че избрала като купуваха играчки един плюшен кош, в който да хвърлят смачкани листи хартия - така изхвърляли "лошото", когато някое дете не слуша.

# 621
  • Бургас
Благодаря за  пожеланията.

Ох разказвате ужасни неща за градините...  Thinking  Нашите учителки за сега изглеждат добре. Малко летят в облаците ми се струва обаче. А като заявиха че децата нямат играчки и трябва да се организираме и да им купим, ама те не искали от тия по 30-40 лв, ами да са над 100  #Crazy че издържали дълги години  ooooh! едни моливи за рисуване от по 8 лв единия  Twisted Evil били издържали 4 години  Joy тука вече ми стана смешно. Мисля че ще се наложи малко да ги приземим.

Велина, приключих сезона, работата, наново чак следващото лято, ако не си намеря нещо постоянно (дано).  Rolling Eyes

# 622
  • София
Ками къде се намира турския ресторант на магистрала Тракия и как се казва-Неджо???

# 623
И в нашата детска ги наказват, но на столче. Дели каза, че досега не са го, но не знам.
Това с коша за бошото звучи готино Peace

# 624
  • USA
Не мога да го разбера това за играчките. Нали децата като минават в друга група оставят някакви играчки, които не са им интересни да речем. Или да ви кажат, донесете стари, но здрави играчки, с които децата не играят за по-малката група. Чак пък и изисквания за стойност да поставят, много ми се вижда.  ooooh!
Нашата градина е частна (те всички тук са такива), но от време на време правят някакви акции за набиране на пари - панаир на книгата или подобни, но не са ми казали в прав текст дай още за играчки. Като гледам играчките които имат са дървени, лего, конструктури и подобни, които издържат много дълго. С парите от акциите купуват съоръжения, колела и други такива.
Между другото, в бившата градина на свеки, директорката им прибираше по-голямата част от парите.

# 625
има някакъв проблем с нета и по точно със сайта на форума Rolling Eyes, публикувам отговор по 5-6 пъти докато стане Crazy
Леле Мими как така изведнъж на училище ,това заради спецификата на храната която трябва да поема детето ли........??Тя Лина ще се справи,ама малко така насила, колко странно.
Силве ,не я нарече точно превия,ама аз после четох че ако е пред родовият канал плацентата така се казва  ThinkingУтре ще видя какво е станало  Hug
Когато има конфликт с учителки е неприятно ,все си мисля че човекът по природа си е малко зъл и отмистителен и ме е страх че може ако се заяда псоле да ми намразят детето  Confused.Нашата лелка пък няма почти никаква култура на изказване, много пъти съм говори с нея , не прави изречение с повече от 3-4 думи в него.Говори на децата на "ма" и "бе" , Ева се беше научила и тя да говори на "ма", откачила бях.Сега спря защото не е ходила на градина отдавна ,но скоро очаквам включване CrazyИначе Еви не се оплаква от госпожите, сега когато разбира още повече и говори много повече се надявам да е по подробна като разказва ежедневието си там.

Иве, май не се казва така , но е точно на отбивката за Пазарджик в другата посока( демек към София като си тръгваш) ..........Май Истанбул се казва  Thinking

# 626
  • sf
А Лина кой набор е? И сега предучилищна ли е или истински 1ви клас? Нещо много странно ми се струва всичко.

# 627
  • Асеновград
На нас ни събират по 50 лв.21 струват учебните им помагала , показаха ни ги , другите ги делят горе долу на половина , половината за моливи , пастели , хартия , лепила , останалото за играчки.Обаче обясниха много подробно какво точно ще купят и защо , и те наблегнаха , че искали да купят по-качествени играчки , за да издържат по-дълго.Но това е защото в Асеновград са много популярни китайските магазини и боклучавите играчки , общо взето ако искаш да купиш нещо свястно трябва да идеш в Пловдив.

Силве , имах предвид , че на Ива учителките може да се случат по-разбрани, да не се настройва негативно предварително.
Теб те разбирам напълно , че си ядосана , надявам се някак нещата да се оправят , макар че нямам идея как.

Шушонче , да е жива и здрава майка ти.

Мойто чаве ме избягва напоследък , скучна съм му , постоянно иска да спи при баба си или да е навън , не ще да се прибира.Онзи ден ми каза "Не ме целувай , ще ме 'азлигавиш" Grinning.Аз мислех да вземе да се дърпа към 7-ми клас някъде.
И също напоследък говори на бе - айде беееее , натъртено , много ме дразни.

# 628
  • Варна
Влизам съвсем на бързо . Едвам прочетох. Мими за първи клас е длъжна да има сертификат/удостоверение/ за завършена подготвителна група/предучилищна/- тя е задължителна по закон. Peace Трябва да ти издадат такъв от детската, иначе просто не става. И защо в първи клас направо- нещо неразбрах. Предучилищна в училище имат предвид сигурно?!?
Силве, просто безумия разказваш. Толкова чужди ми звучат тия неща. Все едно сме на два различни края.Явно всяка градина си е отделна държава. Whistling
после още..  
ухх не че ти говориш безумия, а че са безумни нещата... нещо не съм на себе си днес  Tired

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 19:38 от BOOTY

# 629
Мими,чакай не разбрах.Лина ще кара предучилищна в училище вместо детска ли или направо 1-ви клас?
С кой говори за храната,със сестрата,с директорката ли?
Аз взех Никола и учителката каза,че днес е бил много тъжен и е ревал цял ден.Добре,че идва уикенда.А вчера пък беше доволен,имали пееене и много му харесало,играеше си с децата.Всеки ден различно.Но колко жълт го взех,устите му чак жълти,страх ме е да не се разболява.
При мен пък и двамата са буквално заврени у мене,немогат без да са опрени в мене.И да си призная просто ме влудява това.

Общи условия

Активация на акаунт