Юли 2007

• 21 479
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Боже,Дани!Настръхнах докато четох!Какви неволи покрай децата,от желязо да си няма да е достатъчно.
На първо място пожелавам бързо възтановяване и скоро да сте си в къщи!
А после,не се чувствай виновна че си пробвала.Инъче пък щеше да се обвиняваш ,че не си я пуснала.

# 661
  • София
Дани ужас,какъв е този вирус  Shocked а показателите от него ли са такива?Много прегръдки и бързо оздравяване.

# 662
Да и мен ми направиха впечатление показателите.Дано Дани обясни.
Иве утре ли ще ги пускаш на градина?
Мойте днес нищо не са яли днес,как ли с какво ли не ги лъжа обаче ни едното ни другото.Тва е явен признак,че не са много добре и сега съм в голяма дилема да ги пусна ли утре или да ги оставя.  Confused

# 663
леле Дани, ужас направо.В Токуда ли сте??Това е кошмар някакъв.........Бързо да се оправя малката и не се упреквай , не може да я държиш в инкубатор   bouquet
Ние днес бяхме на театър ,гледахме Котаракът в чизми, ама нещо не останах очарована  Rolling EyesСега дребчо спи ,аз ще гледам ТВ.
Яна  Hug и аз съм атка като теб, разтече се един нос и се почват мисли по цяла нощ дали да ходи на градина на следващият ден  ooooh!

# 664
  • София
Не са готови изследванията,ще ги пусна за час два да пазим място/сигурно/после май ще седим в къщи да отмонат тези гадости,той Ники кашля а и Ради почна,водих ги задва хрема Twisted Evil Този вирус ме плаши.Аз не бих ги пуснала,Яна,Ками.лм

# 665
  • На края на вселената!
Дани, много прегръдки от нас  Hug

# 666
  • Асеновград
Дани , не се обвинявай , ти правиш най-доброто за детето си , това е просто злощастно стечение на обстоятелствата.Аз мисля , че в яслата е по-опасно откъм болести , а тя миналата година походи малко и не е правила такива изпълнения.Просто такъв е вируса , можеше да го хване от батко и или от улицата.По-бързо възстановяване ви пожелавам , пък после ще го мислиш за градината.Много целувки на Вероника  Hug.
Миличкия , Вико , дано и на него му мине по-бързо.
Бубе , оправяй се по-бързо.
Яна , и ти.
Ками , много се радвам за теб !

Снощи излизахме и оставихме Тедо да спи при леля му.Тая сутрин пристига и ми заявява :"Мамо , ти забавил да ме земеш у леля , сутинта" Laughing , "сутинта" го използва за всеки минал момент , а вчера сутринта като видя , че има слънце тича на терасата и крещи "Има , сънце , молето либоти , айде да отиваме на паж".

# 667
  • София,
Аз междувременно ви изчетох та първо да честита на Лина и да и пожелая успешна първокласническа година, само шестици да ти носи Мими и да знаеш, че тя ще се справи. Това наистина е много хубава макар и шокираща новина newsm78, може и при нас да се случи така знам ли Sick. А за ДГ и перипетиите Ви нямам думи. Мен пък ме питаха дали има алергии към нещо - специално моята и ако има неща дето не трябва да ги яде да съм кажела, това щото в петък е имало леща на обяд, а моята никога не е яла  дори не е виждала и е отказала да яде естествено Mr. Green.
Бубе ти бързо да се оправяш, вземи някакви мерки! Praynig
Ками радвам се за плацентата и за дупчиците, Hug всичко ще е наред, а ти потрай още малко и не искай чак толкова да си гушкаш бебока, много е рано още. И аз бях с Вероника с такава плацента превия, но тогава дори незнаех какво означава, само ми казаха че задължително ще я вадат със секцио, но не само поради плацентата.
Яна и ти да оздравяваш бързо, а милият Никола много ми е жал, дано свикне скоро и да са здравички с Надина Praynig
А на мен пък, незнам защо, но ми дойде за втори път този месец newsm78, незнам от напрежение и притеснение ли, или щото и аз с моите идеи за отслабване та, взех да пия някакъв чай японски, дали е от него или просто от пренапрежение покрай градинските неволи и особено вчера вече за капак на всичко с приемането ни и пак цъфнах, а бях така преди има няма десет дена. Embarassed Embarassed

Сега да обясня за кръвните показатели - CRP - това е показател за наличие на бактериална инфекция в организма - допустимата му стойност е 8 млг. при нас е 112 - е имали сме и потежки случаи със 118 един път. Това показва, че в организма има сериозна бактериална инфекция, което ще рече, че вирусът е минал и заминал, а може би изобщо не е имало такъв, направо е пипнала някаква бактерия, която постепенно е унищожила повече от белите кръвни клетки - организмът е отслабнал постепенно и тогава вече вдига Т, която е постоянна, не спада и т. н.
За кръвната захар докторката ми обясни, че за децата допустимата стойност е 3.2 мл. , но тя е едва 11 .800 кг., и кръвната захар и е била над 2 и нещо, което ще рече че е доста висока като се има в предвид теглото и, нямала подкожна мазнина, която да и помага да се бори с инфекциите и да я предпазва органицма от пълно изтощение приобезводняване в случайи на повръщане, разтройство.  Каза че това е явно от самата инфекция, и за да го възстановят вчера и наливаха венозно някакви корекции - беше разтвор от Калии, натрии и физ. разтвор, отделно глюкозата, за да я подсилят. Днес пак и взеха кръв за захар и газов анализ, и нао бяд и включиха отново система, което значи, че резултатите не са били задоволителни.  newsm78 Сега чакам визитация и ще разбера по подробно какво става.
А какъв е вируса Иве немога да кажа - симптомите първо бяха Температура, но тя като е с чувствителен стомах и от Т започва да повръща, от там се обезводнява, а ацетонът в урината показва в каква степен е обезводнен организмът, явно при нас е доста и това за има няма 12 часа, тъй като тя си беше съвсем добре - нищо и нямаше докато не вдигна Т в петък към 16 ч. едва ли е вирус и аз дори вече се замислям, че едва ли е от ДГ. Миналия петък и събота на именния ден - тя много си игра с нашата кака, която кашляше ужасно и точеше едни гнойни сополи, в последствие се оказа че и каката е с бактериална инфекция, но понеже е голяма и организмът и е по силен не е вдигала Т, тя направи само синузит и лек трахеит. НО при нас нещата се развиват по друг начин, като я гледам и малката сега как кашля от гърлото и изкарва едни гнойни парченца, точно като налепи, а от нослето издухва гной ooooh!, но както и да е каквото и да е да минава, както казва Яна и в инкубатор да я гледам още по лошо дори. Да оздравеем пък ще видим Sick А аз така се бях успокоила нали цяло лято беше толкова добре и дори не съм я пазела толкова -  Crossing Arms какво да се прави така ни било писано.  Tired Извинявам се за дългия пост Embarassed
П.П. Момичета по добре не ги пускайте Crossing Arms
Били тоя сладур Тедо така ме разсмя, и МОЛЕТО ЛИботи Joy Joy Joy, и Вероника одеве казваше на баща и, че като я изпишат от болницата искала да я зяведе на Марето, а той и обяснява че сега там е студено и духа вятър, но тя си настоява. Преди обяд разговаряше с баба си по скайпа и си показваше "Кранчето " на ръката и и обясняваше откъде какво и "сипват"лелите Mr. Green.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 16:13 от Семирамида

# 668
Дани,и на мен миналия месец ми дойде два пъти май така се получава един път в годината.Ако ти е дошло в началото на месеца,а после в края.Да ще ги оставя утре за д аги наблюдавам,неможе така наистина,нито да ядът и с хрема.Може да е малко,но им е отслабната имунната и са предразположени да хванат нещо по-гадно.След утре ще ги преценя.

# 669
  • София
Вики на коя дата ти е водния?

# 670
  • София,
Вики а ти какво ядеше в болницата, как спазваше режима, аз нече спазвам някакъв режим, но сега мъжо ми носи само теста за ядене, а тук пък яденето е едни бурании с мазнини и едни постни супи, то не че ми се яде ама, Embarassed

# 671
Мерси Дани  Hug
 Милата Вероника ,толкова е смела  bouquet
Аз тепърва ще я водя Еви за изследвания за детска градина и честно да ви кажа хич не ми се иска да я пускам,особенно когато има и кой да ми помага.Но тя милата скучае доста , през деня ги няма нейните приятелчета и тя само мрънка че е време да ходи на градина  Laughing .
Още спи душата  Laughing

# 672
  • sf
Водния ми се пана на 28ми, обаче не знам как да процедирам. В болницата не спазвах режима, два дни почти нищо ня ядох, после само сандвичи и кроасани нагъвах. Вчера се изнервих заради главата на Вичо, спа кофти, рева,че го боли главата като легне на болната страна. Ядох на крак каквото има, днес пък през просото го ударих, ще имаме и гости. Май ще направя една хубава 4ка и тогава да е водния,макар че тва го повтарям вече седмици наред. Не мога да вляза в релси  и тва е. Искам да тръгва на градина,а ме хвана шубе.  ooooh!

# 673
Дани много силни прегръдки пращам на малката силна Вероничка. Hug HugДано бързо се възстанови ,а ти не се обвинявай никой не може да предвиди всичко .
Вики и ти се успокой тепърва ни чакат белези Сашо има вече един на крачето ,а Пешо пред очите ми си разцепи брадата като беше на 4 и той се сдоби с красив дъговиден белег .
Миме а на теб търпение ,а малката ученичка ще се справи  Hug
Ками радвам се че при теб нещата се се подредили. Hug
Бубе а ти се пази и се оправяй бързо. Peace
Тедо е голям сладур с това негова моле ама не се учудвам щото Сашо всяка сутрин пита" а кога ще ходим на Шабла."
Оф май пропускам нещо ама Сашо врънка да излизаме на вън .

# 674
Дани, пращам ви много, много положителна енергия. Представям си какво изживявате.  Дано малката бързо се пребори Praynig
Аз съм напълно добре вече.
Дели утре го пускам на градина. Водих го при педиатърката, прегледа го и даде бележка.
Сега отиваме в парка на разходка, аз не съм излизала два дни вече. Боли ме тялото от обездвижване.

Общи условия

Активация на акаунт