Юли 2007

• 21 358
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Яна веднага се включвам за листовките  Grinning
най-добре си е на хартия да си ги учиш
за тренинг аз ползвах тези от тук - Листовки 1 и Листовки 2
Сигурна съм че ще ги научиш бързо  Peace
Hug

# 721
  • София
Боряна Марти,това неможе да им доде ей така в главите,вие сте ги отгледали в друга среда положителна,я питайте кой ти го каза това?След ден два ще видите че ще изкочи някое име Twisted Evil

# 722
Веси,мерси и аз там се упражнявам!Чакам снимки!
Лично аз бях там когато учителката му на Никола каза ''ако не почнеш да ядеш мама няма д аидва да те вземе''
И аз тогава я погледнах свръхизненадана и му казах на Никола пред нея ''няма таков анещо,мама винаги ще дойде да те вземе''.Казах й че не искам така да му казва,че ще го стресира.
Дани много се радвам,че вече сте по-добре!  Hug

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 13:58 от I.a.n.a

# 723
  • Sofia
Милите човечета!!! Как може така тези учителки - и без това им е стресиращо, ама все пак - мама няма да го вземе защото не прави нещо ...
Сашо знае, че мама ще го вземе.  Аз разказвам, че неговата работа е да ходи на градина, да се учи на нови неща. При него проблемът е, че му се карат защото е малко своенравен. Вчера не искал да спи - въртял се, отвивал се, пеел песни и пречел на другите. Учителката му се скарала и той започнал да вика: "Искам си маменцето, къде е моето маменце ...." И вечерта ми се оплакват учителките, че правел номера ... Аз на това не му викам номера, ама хайде ...
Иначе вчера излезли навън - той заграбил всички кофички и командори  другите деца ooooh!
Днес в 8 беше първото дете. В 17:15 е от последните, които се вземат. Е да - ама аз мисля малко по малко да изтеглям часа на вземане към 18 - чудя се дали няма предизвикам отрицателна реакция.

Миме, страхотна е малката ученичка. Важното е детето да се чувства готово, а и щом казват, че ще се справи - не се притеснявай. Вярно, че е малко насилствено това тръгване в 1ви клас, ама ....

Дани - браво на Вероничка! Силно мъниче е тя!!!
Ох и още нещо имаше, ама много съм разсеяна напоследък ...

# 724
Дани  Hug, дано скоро сте вкъщи.
нашите изследвания ще станат в четвъртък, много чудно защо ги бавят толкова тези от Канделаров  Thinking
И Ева в началото дори така нареждаше - "икой мене вземе, никой мене вземе", сърцето ми късаше  Rolling EyesСега пък дава зор да тръгва.Марти на мен ми е много мъчно като ходи на градина- да имам време свободно, радвам се на него ,но някак вътре в сърцето ми е друго и едва дочаквах да стане 16.00 и да я взема.Случвало се е да отивам в 15.30 и да вися пред входа на градината  CrazyСега като родя сигурно ще си променя мнението защото с две ще ми е тегаво Grinning
И Ева по често е пред компа, ТВ-то не го гледа изобщо ,заслучва се в нещо н о е мимолетно.Филмче само пред монитора.Аз нямам кой знае колко доверие на педиатърката и не й се връзвам много ,но в интерес на истината, когато е било по хладно и разходките са били кратки е гледала повече неща на компа и вечер очите й сълзят или червенеят ,та може наистина да се уморяват. Peace

П.П Нашите учителки пък пускат ТВ на децата, Ева оттам научи кои са Том и Джери

# 725
  • София
Е кой ги води в 9ч и ги взима в 16ч тези деца,родителите не работят ли защо има навалица в ДГ като има кой да ги гледа Twisted Evil
Сигурна съм че им говорят в градината лелки учителки или други деца,ей от това са стресирани,предубедена съм  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 726
Аз не работя и пак в режима ми е да ги оставя в 8.15,а да ги взема най-рано 4.30-5ч.Едва успявам някой път,защото имам затлачени неща от 5 години.
Аз също се раскъсвам от това какво им е в градината и от факта,че ми е добре когато имам лично време.Като подарък възприемам всеки ден когато са на градина и немога да се нарадвам.Дори и никъде да не ида,спокойно си напазарувам и сготвям,спокойно се къпя и ям.
Да не искам и да знам какво им говорят,със сигурност и им се карат и какво ли не,но тва е първият им сблъсак с живота с който трябва да се справят и още повече да почнат да откриват хубавото и да се чувстват добре там.
Искам да ви кажа,че съм свалила 4 кл. откакто са тръгнали на градина от мисли и притеснения.

# 727
  • София
Яна сблъсъка е със другите деца,това ще ги научи да се борят,а не да им се карат у-те и да ги стресират.Сигурно в Америка ще ги съдят зза тази реплика.Ти си се наслаждавай и сваляй. Heart Eyes
я питайте децата дали ги щипт по бузите?Това е затвърдено като в полицията бой по петите и бъбреците да няма следи.

# 728
Янче, ще ги научиш като започнеш да ги решаваш, споко. И аз разбрах, че са затегнали положението с книжките вече

Иве, може и да си права. Аз първоначално си мислех, че разсъждава "мама си има бебе, за което да се грижи и затова може да ме забрави", но сега ме накара да се замисля дали не е привнесено това. Учителката не я подозирам, много ми е положителна тя, но помощник-възпитателката ми е странна птица. Нашата учителка например не им се кара и не ги наказва (това го знам не от нея само, но и от други родители). Когато някое дете направи нещо лошо  "смачкват" и "изхвърлят" лошото в един кош (купихме за целта нов такъв с един плюшен крокодил) и детето пак започва да си се държи добре. Явно подходът си зависи от учителката обаче, защото в другата група ги наказват в стаята за спане

леле Иве, не ми стига стреса от адаптацията, ами ти и с това сега, смили се Laughing ще питам

Оплюйте ме, но аз го водя в девет и взимам в три, точно е станал от сън и си го взимам Mr. Green

# 729
  • София
Аз просто расъждавам,моите деца са такива ако им хареса някъде ходят с желание.Ако тръгнете на нова работа и всички стари кучета ви тормозят не ви помагат в адаптацията,какво ще правите вечер в къщи и с желание ли ще ходите.И за капак шефа ви казва"мъж ти няма да те вземе,като оставаш след работа че сигурно има любовница."

# 730
Дани,много се радвам че Верочника е по добре! Hug
и аз имах проблеми с градината,но с Дани, а с Цвети нямах никакви проблеми,не е ревала нито ден и си ходи с желание

# 731
  • Асеновград
Да , Иве , ама колкото и да ти съдействат на нова работа и да са мили , в началото си е стрес.Аз съм много притеснителна и направо се държа неадекватно , сега като си спомням ми е смешно , ама в началото...
Да не говорим колко се притеснявах преди да се срещна с Марти и Галена и как преди да се обадя на Галена половин час гледах телефона и се чудех дали да се обадя  Embarassed.
Та и за децата е така , трябва им време да се отпуснат и разбирам , че като не им съдействат става трудно.
А сега като излизат навън , Тедо не ще да си ходи , все три дечица остават , две момиченца и той и не иска да си тръгва , най му е хубаво като са навън.Ама той и вкъщи не ще да се прибира , иска някъде да го водим поне докато се стъмни.

Дани , много се радвам , че днес Вероника е по-добре.
Здрасти , Веси , радвам се , че си доволна от работата и пътуването.
Сигурна съм , че пропускам нещо  newsm78.

# 732
  • София,
М Били точно си мислех да те питам дали не си зодия Риби, ама се сетих че скоро те поздравявахме за РД Mr. Green, аз понякога съм така притеснителна, особено ако трябва да водя телефонен разговор с някой непознат  Whistling
Аз също преди я водех по кънсо - когато ходеше на ясла и си я взимах първа току що станали от сън, но това миналата година - и то като се стопли времето защото ходехме с автобуса , а навръщане са разхождахме, сега я водим рано с баткото - още в 8 -тя е там, но я взимам към 17, пак заедно с баткото, така ни е по удобно и по лесно Peace
И при нас в яслата ги наказваха провинилите се дечица в спалнята - даже едно детенце беше развило страхова психоза и то не защото наказвали него, а неговото приятелче Shocked. СЕга тук как процедират още не знам, но и ние колко ли ходихме за да разбера, като оздравеем ще ходим повече -/надявам се/ Praynig.
Аз пък да ви кажа днес какви ги свърших, наобяд ВЕроника заспа и аз се обадих на една от сестрите, да ме пусне - слязох на втория етаж и помолих да ми направят спешен пгинекологичен преглед, нали ми дойде за втори път този месец и вече ми кърви незнам си колко дни от 22 и вместо да спира днес от сутринта ми тече яко, обясних за какво става въпрос платих си и ме прегледаха, но добре че, не че ме успокоиха Tired. Докторката ми се накара и ми каза че не е нормално да ми дойде два пъти в месеца, особено когато е през толкова кратък период на десетия ден Rolling Eyes, - трябвало да дойда веднага, ама а де аз откъде да знам Sick. Прегледа ме  иначе много обстойно и каза, че нямало нищо тревожно - всичко било нормално, нямало кисти, за което аз се притеснявах, изписа ми тук едни лекарства и каза да ги пия и ако до четвъртък не ми спре да ходя сутринта пак Thinking. Ама аз нещо тотално се скапах, дано се оправя до четвъртък, че малко ми са проблемите с Вероника ами сега и това. Tired

# 733
Е кой ги води в 9ч и ги взима в 16ч тези деца,родителите не работят ли защо има навалица в ДГ като има кой да ги гледа Twisted Evil
Сигурна съм че им говорят в градината лелки учителки или други деца,ей от това са стресирани,предубедена съм  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Аз редовно водя Мариян към 9 без 20, защото той закусва вкъщи/там не яде нищо/ и редовно закъснявам за работа  Embarassed  А баща му е до 16 ч и най-късно до към 16.20-16.30 е взет  Grinning
Веси, привет  Hug Скоро се бях сетила, че те няма. Чакаме снимки...
Довечера съм на родителска среща. Бойно съм настроена  Twisted Evil  Laughing

# 734
  • Sofia
Отивам до поликлиниката да разбера дали са докарали ваксини за малката - на 10.10 стават 2 месеца от последния пентаксим. и много ме е шубе. Ако трябва ще купувам - стига да има .... Голяма простотия с тези ваксини направиха !!!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт