СЕПТЕМВРИ - тема 29

• 26 103
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте мили мами днес си имам рожденик моето бебче стана на една годинка и цял ден гости и сега даже изпратих последните и съм капнала сега ще почерпя с такава торта  newsm59 newsm38  bigdance2, а утре ще пусна снимки и на другата торта пък и на рожденикът
Това е за сега лека вечер!  bouquet

# 601
Добро утро!

Аз днес рано-рано съм станала, че на Ина една приятелка спи у нас и да им направя някаква закуска преди училище, а и за да съм сигурна, че и те ще станат навреме Simple Smile Уж са големи, но аз съм длъжна да проверя  Mr. Green
Честито на малките рожденици днес! Да пораснат големи! Simple Smile   bouquet

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 08:24 от MammaT

# 602
ЧРД на днешните пазнуващи, живи и здрави   bouquet

Рая, да ти е жив и здрав Рафаел   bouquet

Криска, как е Катето?

Събудил ме е в 5,3о, място не си намери, скъсах си нервите - рев, не ще така,не ще иначе,да го нося,да ме щипе....уффф  Tired Заспа преди 15 мин, да видим до кога...

МамаТ, как бих метнала тия мекички..ммммм

# 603
  • София
Добро утро и от мен!
МаммаТ...мммм направо ми се доядоха мекици .. Grinning
Честито на вчерашните и днешните рожденници...Да растат здрави и засмени!
Рефреш тортата беше вкусна, но определено не е за деца, малко тежка идва....
Надина де си...гн Мрън как е? Криска...вие..Бу ? tsvetа?

# 604
  • София
Добро утро Simple Smile
И на мен ми се доядоха мекици Blush Май ще се разходя до пазара на Красно село, там ги правят много хубави Simple Smile

Вчера купонът мина много добре, доволна съм. Децата се забавляваха много, бесняха като за последно Crazy Подаръците са хубави, предимно дрехи. Имаме си и триколка вече, та днес следобед мисля да я разходим.
Снимки има тук, на който му се гледа.

# 605
s0nik, не мога да видя снимките  Rolling Eyes

# 606
  • До хладилника, който обичам
Ние сме... хм. Малкото спря да вдига температура и почти няма вече епизоди на връщане, или ако има, са незначителни и  редки. Обаче нощем ме прави луда  smile3537 Върти се, без да се буди, надава рев - рязък, много стряска, както си спи човек. За какво, не знам - не е сън, не са зъби, квичи, реве... не ще да суче, нищо не ще. Някои пъти сама се успокоява след няколко секунди, като се завърти, друг път склонява да посуче, трети - чак като седна в леглото и я гушна в мен... обаче на мен това ми действа зле - след цяла седмица недоспиване, за да я наглеждам, като беше болнава - сега това, направо съм като газена от валяк. Нервничка съм и крещя наляво и надясно и всичко ме ядосва. Бебето ме ядосва нощем също, особено като не знам защо плаче, то не може да ми каже, а на мен ми се спи, спи, спи... ей такива неща. Оплаках се, благодаря  Grinning

Честито на рождениците! Някой беше ли на форум Родителство на Горичка?

# 607
ВАЖНО! Simple Smile Ако има желаещи за разходка в езерото в Дружба, ние с Ванина123 сме там с малките след 13:00 Simple Smile Цвета? Насам, народе!

# 608
MammaT ме е изпреварила
Simple Smile телефона ми е 0889210964 ако има желаещи за района на Дружба да звънят

# 609
  • София; Дружбето
Моя сополивец кашля като магаре по цели нощти, иде ми да го смачкам. ДНес ще ходим да изписваме лекарствата по ЗК и ще карам педката да го преслуша и да каже някой сироп, че ми писна Crossing Arms
Ако не ви е шубе може и ние да минем Mr. Green

Честито на днешните рожденници, живи и здрави Hug Hug

# 610
Здравейте и от нас!

И ние сме сополиви все още, и зъбче си имаме ...

Соник, и аз неможах да видя снимките ... и аз трябва да кача ама все не остава време ...

А Wish къде забегна newsm78 ?

# 611
Ха здравейте, бързам докато Бу се е разписала......да забия въпрос. От две седмици не кърмя, не съм стимулирила по никакъв начина гърдите, нито ръчно, нито съм давала на Мрън да суче, нямах проблеми, не са ме боляли, не съм ги чувствала хич напрегнати, до тази сутрин. Събудих се с леки болки в зърната и определено наличие на кърма. Ко да прая е куесчъна...., ясно ще поизточа малко по някое време, ама шо така, нали досега нямах зор, а сега  Thinking

Иначе бърдея мина както се очакваше мрънкащо, хората пиха и ядоха, а аз на усамотение с бебето в стаята с идеята да го уморя и после да се присъединя към компанията, ама нещата се съчетаха с начален стадии хрема и беше  ooooh!... Е включих се по някое време, колкото да кажа наздраве  Crossing Arms Подаръци 2-3 играчки, дрехи няма, пари даваха, ама аз съм си виновна, не купувайте дрехи, аз си поръчвам от Англия, а аз трепетно чаках да мине празника, да видя какво ще събера, за да знам какво да поръчам и сега ще има да чакам месец, докато дойдат. Добре, че от Коко поостанало туй онуй, че да вържа положението...Иначе хремата ни се размина сравнително бързо, аха-аха да се ошашкам, че се появи и кашлица, която слиза към гърдите и май приключи всичко. Е, има си още остатъчна кашлица и от време на време някой сопол, но като цяло е ок...

На всички пораснали деца Честито   bouquet

# 612
Надина, голям смях с вас...то на теб ти не е смешно,ама така готино ми е да те чета  Hug Нооо, има успокоение-нали казват ,че мрънкащите и щури бебета после са кротки, та почакай, ще видиш  Wink
 и Свиле довлачва споли и кашлица, голямо чудо.Лекинко се чувствам както го е написала Бу горе, то това неспане до кво друго да доведе.

Решила съм да купя тоя сироп Шипко на Божидар. Някой давал ли е?

За гърдите - поизцеди се малко, щом имаш напрежение, пий лецитин, тури някой компрес...да не е нещо цикъл да ти идва, хормонално да ти действа...щом 2 седм си била ок, се надявам да е инцидентно. Бу ще се доизкаже.

# 613
Шипко ми хареса, ама частта с повишаването на апетита ме отрезви, Коко няма нужда от такова нещо, както си беше ок детето, нещо мина към 10-15 кратно ядене ooooh! и все гладен и се притеснявам естествено, да не вземе да се оформи акто майка си  Whistling

А иначе за имунитета имаме си една билкова аптека и съм решила да взема оттам за стимулиране на здравето - ехинацея + черен бъз, специално за горните дихателни органи......

А за хормоните - мислиш ли? сега ми свърши МЦ, може и така да е........

# 614
  Привет! Честито на днешните ни и вчерашни малки рожденници! newsm59 newsm67

РД на каката ни мина успешно. Сутринта към 6ч. се прибрали 5 човека в къщи, та като станах щях да се пребия от обувки в коридора.  Mr. Green А ММ пък си влязъл в хола да се облича за работа и като видял колко хора са се изпонатръшкали и  Shocked  Laughing
Иначе баща и се беше представил подобаващо ( то най го е отнесла жена му - да готви и приготвя за толкова хора ) - ядене, пиене, фоерверки, украса.. Аз ходих само да закарам няколко броя гости с една торта, шише уиски и 2 пакета бисквити  Embarassed. Нахраних си бебо и се ометох.

Гледам пак има бая болнички - бързо да оздравяват малките душички! На Ади почти му мина хремата.

Надина, що не си купиш хапчета за спиране на кърмата и за няколко дни ще изчезне напълно.

Общи условия

Активация на акаунт