Заспа преди 15 мин, да видим до кога...
Май ще се разходя до пазара на Красно село, там ги правят много хубави 
Подаръците са хубави, предимно дрехи. Имаме си и триколка вече, та днес следобед мисля да я разходим.
Върти се, без да се буди, надава рев - рязък, много стряска, както си спи човек. За какво, не знам - не е сън, не са зъби, квичи, реве... не ще да суче, нищо не ще. Някои пъти сама се успокоява след няколко секунди, като се завърти, друг път склонява да посуче, трети - чак като седна в леглото и я гушна в мен... обаче на мен това ми действа зле - след цяла седмица недоспиване, за да я наглеждам, като беше болнава - сега това, направо съм като газена от валяк. Нервничка съм и крещя наляво и надясно и всичко ме ядосва. Бебето ме ядосва нощем също, особено като не знам защо плаче, то не може да ми каже, а на мен ми се спи, спи, спи... ей такива неща. Оплаках се, благодаря 

... Е включих се по някое време, колкото да кажа наздраве
Подаръци 2-3 играчки, дрехи няма, пари даваха, ама аз съм си виновна, не купувайте дрехи, аз си поръчвам от Англия, а аз трепетно чаках да мине празника, да видя какво ще събера, за да знам какво да поръчам и сега ще има да чакам месец, докато дойдат. Добре, че от Коко поостанало туй онуй, че да вържа положението...Иначе хремата ни се размина сравнително бързо, аха-аха да се ошашкам, че се появи и кашлица, която слиза към гърдите и май приключи всичко. Е, има си още остатъчна кашлица и от време на време някой сопол, но като цяло е ок...
Нооо, има успокоение-нали казват ,че мрънкащите и щури бебета после са кротки, та почакай, ще видиш 
и все гладен и се притеснявам естествено, да не вземе да се оформи акто майка си 

Препоръчани теми