СЕПТЕМВРИ - тема 29

• 26 075
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Хм, много зле звучи това с филиала на детската градина. Това просто е такова безобразие. Ами има хора, които нямат избор дали да си оставят детето или не. Може ли пък такова нещо #2gunfire.Валери не харесва никакви такива тестени закуски, засега и не настоявам, че заради желязото трябва да намалим приема на млечни и тестени изделия. Но преди това му давах по малко попара или макарони. Все по някое време ще свикне с тях. Оф, то пък моята закуска не че не е тестяна, ама айде. ooooh!
Леща е ял няколко пъти, боб - един. Не спа хич добре след боба, та така съм решила че му е тежък още. Лещата я изхожда в абсолютно същия вид! Но я харесва!
Овесени ядки не съм давала, ама трябва да пробвам пак. Въобще доста е трудно да го накарам да опита. Ако е нещо, което мога да му дам сам да хапва, съм уверена, че ще опита, но с лъжица  Naughty, само познати неща.
Но все пак хапва предимно здравословни неща, та не му се сърдя много.  Heart Eyes
Доста объркан пост, днес нещо ми е омотана главата.

# 706
Ние взехме много лесно пробата  урина на Явор, Сваляме памперса, слагаме го да легне на леглото по гръб и подканваме с пиш пишшшш, веднага стана, ако не стане поже малко да му подухнеш, от хладното се изпишват венага.  Peace

Ние имам 3 дневни твърди храненеия и 3 нощни, които май няма намерение да прескача  Confused В 01:00 и в 05:00 си се буди да яде и в 06 задължително се е събудил... може и в 24:00 да го сложиш да спи, пак тогава се буди...

# 707
  • София; Дружбето
Еми, аз пробвам номера със течащата вода. Сутринта накърмих, лепнах колектора и по голо дупе на чешмата му пуснах да слуша водата как шурти. Подейства като магия след 3 неуспешни опита преди това с чакане Crazy

# 708
  • София
Днеска духах със сешоара близо 15 минути след сън - тц. То съклет го хвана детето да лежи. Остава течащата вода и  памука...Имам чувството обаче, че стиска...и не се изпишква веднага след сън...
Вече се пуска и ходи сам от т А до т В, без да го подканям или третирам като кученце  Wink и е много доволен. Днеска дори обиколи стаите и си се киска и си се кефи...като го гледам ми е много кеф. Кати не се радваше толкова, че е проходила, но този  мушмурок е доста емоционален  Grinning
maya_4ekelova като четох за черния бъз имаше нещо, че много добре се отразява на хемоглобина...
Боб и леща още не съм далава, ама щото рядко готвя, защото Кати така и не прояде тези неща..Но Ангел ще го пробвам тия дни...а и в кухнята скоро не са давали newsm78

# 709
Нашия хубавец пък, как го събуя и сваля памперса, докато изхвърля памперса, вече е мокър ... напикал се е ... няколко пъти на спалнята ..  ooooh!

# 710
Аз с пликчетата взимам урина, успешно до сега.

Чели ли сте това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=519103.0? Интересни нещица...  Laughing

# 711
Аз с пликчетата взимам урина, успешно до сега.

Чели ли сте това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=519103.0? Интересни нещица...  Laughing
hahaha Joy newsm62 Ох бебето сигурно си мисли,че има земетресение  Joy чак ММ вика стига си друсала Тея  hahaha

# 712
Здравейте момичета Simple Smile Мерси за пожеланията!
Ето по една късна биричка, че съм заседнала с нея пред компа.

Ние изкарахме един доста сладурски рожден ден. Имахме общо пет дечица на гости на всякаква възраст (вкл. Габи и Миша на Цвета), много ми беше готино. Тортата осигурихме благодарение на Криската   bouquet, малко приятели и картинката беше супер. Ще има продължение с по-голяма част от хората в събота, но ще сме в къщата на едни приятели.

За закуските, давам каша от овесени ядки със сирене, попара, каша с банан, грис. Понякога давам от нашата закуска (ако закусвам, което е рядкост Simple Smile ).

Косара е с хрема от миналия петък. Уж започна да се оправя и пак се разводни. Дано поне температура не вдигне.

За поръчките от Интернет, пазарувам от Асда и разни други английски. Много съм доволна, материите са супер и излиза по-евтино отколкото от магазин. Естествено го има моментът с чакането, но си заслужава.  

Така и така съм започнала да пиша, по повод градините да се изкажа. Косара не е приета и няма и изгледи. Наскоро ми попадна нещо за т.нар. детски плейцентрове или групи от майки, които наемат помещение и заедно гледат децата си. Така всяка има свободно време, знае, че децата и са в сигурни ръце, а разходите са доста под цените на частните градини. Честно казано, тази идея страшно много ми допада. Има ли и други майки на това мнение?

# 713
Добро утро!
Първо кафето:
ЕмиР, тая детска хич не ми звучи добре, честно казано, но наистина има мнохо хора, които са в безизходица и приемат всякакви условия. Най-важно е дали е чисто как отношението на персонала, Не е чак такъв проблем това, че спят на походни легла. Ако се наложи, бих купила дунапренено матраче и бих го занесла в детската... Има страшен недостиг на места и... Много хора просто нямат избор, дано тук във форума нямаме такива, с изключение на мен - нямам избор просто...
Косара, със закъснение, но да ти е жива и здрава малката, да расте здрава и щастлива! И дано й е харесала тортата! Simple Smile Честито и на днешните рожденици, живи и здрави малчовци да растат!   bouquet
Днес въпреки че е студено, изглежда спокойно... Ще видим. Вчера ме заболя главата от тоя вятър  Tired

# 714
Добро утро  Simple Smile !!!

Не наспана, ама в добро настроение. Отивам да си направя кафенце, МамаТ мерси за твойто.

Честита годинка на Виктор на Рефреш!!! Да расте здрав и щастлив, да радва мама и тате!!!

ПП. сложих малко снимки, на който му се гледа http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=31056524&fbid=14358 … amp;id=1466785950

# 715
Рефреш да ти е живо и здраво малкото съкровище, още 100 по 1 му пожелавам, а на теб и цялото семейство поне 3 по 30, че да му се радвате   bouquet Hug Heart Eyes

Наспана, но с ужасно ревящо дете, от вчера нещо му стана и се опитва да показва характер, реве като заклан. Вика не-не-не-не и после извисява глас, колкото може.... А най се възмущавах на щерката на кръстниците как високо говори и вика почти непрекъснато,  ooooh! сега и двете ми деца са гръмогласни.......

# 716
Рефреш, да ти е жив и здрав Виктор   bouquet

Свилен не мрънка, той реве за всичко  Tired Такава драма докарва, че ми иде да се оскубя  Crazy

Имунобор кидс давам от вчера на Божидар - има ехинацея вътре, да видим. Емир, какъв цитросепт даваш-за деца или нормален?

# 717
  • София
Добро утро мацки!
МаммаТ мерси за кафето  Grinning
ЧРД и на Вико, да расте здрав и да радва много мама и тати!
Ужасно ненаспана съм...Ангел се събуди в 2 часа и реши, че иска да ходи, явно се беше наспал, защото с цокане не се унесе и така до сутринта през 1 2 часа се будеше или просто не спеше добре незнам...Скокна в 6,30 отново...Сега заспа, ама аз няма да спя  Confused
ksantipa незнам и аз скоро мислих по този въпрос, но със сигурност трябва да са майки които имат еднакви виждания за гледане на дете. Не си представям примерно пафкаща мама да ми гледа целодневно детето и да дими около него, дори и навънка, както много често виждам в парка. Мисля също, че до 3 години примерно бих се включила в такава група, но пак с много "но". Не си представям една майка да обгрижва еднакво добре 5  примерно 1,6-2 годишни деца, които трябва да се хранят. Да не говорим, че всяка майка е все още доста пристрастна към детето си. Оставяйки си в ясла/градина си се примирил, че детето ти няма да е така обгрижвано, както в къщи, но може би в такъв център изискванията ще са ми значително повече. С две думи, ако сме приятелки - майки - да. Но аз нямам 5 майки приятелки с деца на възрастта нито на Ангел, нито на Кати.  Да не говорим, че дори и приятелки винаги има разминавания  и като приятелки ще си го кажем, оттам пък ще се заформят отношения. Така стана и с мен с една мама дето си бяхме много близки, но пък нейното дете беше доста агресивно и налагаше КАти. Забележката не ми беше приета и приятелството, ни безвреме приключи. Не си представям и финансово обвързване с "приятелки". Може би, ако се наеме персонал, които да прави, каквото искат майките - да. След 3та годинка си мисля, че си трябва човек с педагогически опит задължително. Абе в общи линии, темата води до много размисли ...
Атракция от няколко месеца има детски цитросепт, много приятен на вкус...

# 718
Честит рожден ден на Виктор!  Hug

Атракция, аз тоя проблем го нямам. Косара реве и ме скубе като не и се дава нещо.  Crazy

# 719
Атракция от няколко месеца има детски цитросепт, много приятен на вкус...
Видях го аз, затова питам Simple Smile

Пак почва да ме боли кръста  ooooh!

Установих, че Свил дебелее от кърмата. Той не приема кой знае какви колчества твърда, по-точно калорична храна,че да се помпи тъй.Май ще вкарвам сокове  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт