Отговори
# 255
  • Варна
Добро утро мами  Hug
Моето диване не ме остави да спя цяла нощ. Събужда се през час  Confused И сутринта гледам на 1то зъбче венеца се цепнал, а другото и то напирало да излиза. Нямат край мъките на тея деца - първо бяха коликите, сега зъбчетата, горките  Sad
Иначе ние сме добре. Само двечките сме цяла седмица, че нашия тати гони вятъра в Турция. Майка ми не беше много доволна, че не съм искала никой да ми идва на гости, а съм предпочитала сама. Аман от помагачи. Като иска да я види Ева да дойде, ама да остава да спи тук, не благодаря  Peace
Кръщенето - мина нормално. Като изключим факта, че попа даде на малката да пие вино  #Crazy Това още не мога да го преживея. Искаха и питка да й дадат, ама така бях набрала от виното и видя, че няма да стане. Първо причастие уж, ама не може да ме убеди, че и на съвсем новородени и на тях дава вино. Както и да е. Въведохме и виното  Confused Видяхме се с Алиса и Катето, защото и трите бяхме решили, без да се уговорим да хапнем след това на един и същи ресторант  Mr. Green Иначе едва ли щяхме да имаме време да се видим, ама така се получи, въпреки че беше за съвсем малко  Mr. Green
Спането - и ние спим със спален чувал, летен. Отдолу е облечена с боди с къс ръкав и долница. Обаче нещо все за захладнята и снощи ръчичките й бяха доста студени и й метнах едно тънко одеалце отгоре. Притеснява ме обаче нещо. Последните дни постоянно се обръща по корем, вирва дупето нагоре и така спи. Обръщам я по гръб, но малко след това тя пак се върти по корем. Четох вчера за синдрома на внезапната смърт пак и се успокоявам, че уж повечето случаи са и при деца, при които се пуши или родителите са пушачи, а ние и 2мата не пушим, ама все ми е притеснено.
За ходенето в къщи - още е по чорапки само. Сякаш не е още толкова студено. Ама и тя постоянно ги събува, май по-често е боса  Laughing

# 256
  • София
Привет.

И аз се присъединявам към недоспалите. Пак цяла нощ мрънкане, въртене  ooooh! Будни сме от 6.30 ч. Гледах за нови зъби, ама няма засега. Ще видим дали това ще се окаже причината.

Нея - и Ина спи само и най-вече по коремче - не съм и правила опити да я обръщам. Не се притеснявай - вече не са новородени бебета все пак.

Хммм...като гледам май само ние не сме спали  Crossing Arms

Приятен ден, дами   bouquet

# 257
  • София
Само двечките сме цяла седмица, че нашия тати гони вятъра в Турция.  
Хихихи, и нашия татко си товари оборудването, обачеееее  Naughty, не е познал Mr. Green Прилепихме му се, и сега стягам багаж Twisted Evil Утре тръгваме за Турция.
Кики,  newsm20, за чувалчето. Накара ме да изровя прибраното като ненужно чувалче и шилото спа цяла нощ завито.
Спа!!! Казвам СПАААА. Дали пък до сега не се е будила по сто пъти от студ Thinking

# 258
Добрутро!!
+
За чувалите- -аз не мога да си представя да спи без него.Това означава ,че не трябва да мигам цяла нощ да го завивам,понеже  обикаля из цялото си легло.Сменила съм вече 4 и сега търся зимно,в по -голям размер...

Тази сутрин започна зле.....обърна се с проходилката,ама останахме само с уплахата,май само на мама... Rolling Eyes

Neya  със спането по корем преминах един безсънен период от 1 седм преди 2-3 месеца,като и мен ме беше страх да не се задуши,но те не са малки вече и се пазят.Така,че спокойно  Hugи ние спим така  WinkДаже си вре главата под обиколниците  LaughingНяма страшно,щге свикнеш  Hug Wink

Gulia  твърдата подметка на обувките ,да не му направи проблем на крачетата?До колкото съм чела,обувките за прохождане трябва да са с мека,лека  подметка,та по този повод взех такива маратонки,които се водят за прохождане

http://outlet.sportdepot.bg/products/sportni-drehi-i-obuvki/deca … 25-bebeshki-buiki

# 259
  • в ябълковата градина
С тея обувки вече ще се побъркам.
Ами той ходеше с такива меки, но нашето джи пи
на последната консултация каза, че трябва да ходи
или бос или с обувки с твърда подметка.
Не знам какво да правя вече!

# 260
  • Варна
Пак съм аз  Mr. Green
За питам за Вигантол-а. Смятате ли пак да давате, че вече застудя и се поскри слънцето?
Моята изумена педиатърка на 30 юни ми каза да го увелича на 3 капки  #Crazy А аз още от началото на юни го бях спряла. Че сега не смея да я питам дали да го почвам пак, ще й стане лошо като й кажа, че не съм го давала цяло лято. Вашите педиатри какво съветват?

# 261
  • в ябълковата градина
Моята нищо не ми е казвала по въпроса.
Аз не давам още от април някъде.
Днес му давах леща и той киха, кашля, бръмча с уста.
Сега навсякъде е леща.

# 262
  • София
Ха привет от Софийска земя  Hug

Крумка, едно специално  Hug от мен. Утре ще ти звънна (най-накрая телефона си е при мен  Wink)

Портокалчо, стиснати палци от нас  Peace Hug

Вигантол пак ще давам, но по една капка и то само през зимата. Утре ще водя Вико на ваксина, ще слагаме Превенар. Трябва да му се прави и манту, защото няма белег. Въобще неприятни екстри ни чакат, дано да устиска на мама момчето. Относно имуностимулаторите - аз съм против, не мисля, че имат ефект.

Най-накрая ни излязоха горните два зъба, така че до 3-4 седмици ще замаскираме вампирската фасада  hahaha

СинческаHug, дано наистина е грешна диагнозата на брат ти  Praynig

Кики, аз не съм фен на чувалите за спане. Предпочитам велурените нощници, които са като дебели гащеризони. Хем топлят, хем позволяват на детето да се движи нормално. При каката това работеше идеално  Peace

Деси, бебешките пасти за зъби са без изплакване. Ние използваме такава на Ненедент (макар и доста рядко  Blush)

Толкова за пръв отчет, целувки и прегръдки на всички   bouquet

# 263
  • София
Neya, последно повикване за Гьока и изненада на вашия татко.  Grinning

# 264
Цитат
Вигантол пак ще давам, но по една капка и то само през зимата. Утре ще водя Вико на ваксина, ще слагаме Превенар. Трябва да му се прави и манту, защото няма белег. Въобще неприятни екстри ни чакат, дано да устиска на мама момчето. Относно имуностимулаторите - аз съм против, не мисля, че имат ефект.
Креми това с мантуто ще изчака поне месец, така че само ще се разминете с Превентар Simple Smile  Peace  за сега ... Нас ни накараха да чакаме 2 месеца и тогава ни изпратиха в ТУБ диспансера Направиха ни манту и после ни биха и ваксина  Peace
За това докато не мине поне месец от ваксината няма да ви накарат да ходите до там  Simple Smile

# 265
Добър ден.
Не съм ви чела обстойно и не мога да се включа адекватно по темите,мернах само последната страничка....
Благодаря на всички за пожеланията и надеждите за брат ми,но той почина  Cry ,вчера го погребахме.  Cry Болката и мъката са огромни,не мога да си намеря място,мъчно ми е и плача постоянно,но знам,че времето лекува.Отиде си само на 29г.-толкова млад,живота е толкова несправедлив!Вчера погребах частица от себе си  Cry

# 266
Влязох да честитя християнчето на Кики, но......

Синческа - Мила, каквото и да кажа, ще звучи глупаво. Моите най-искрени съболезнования за братчето ти! Наистина е много тежко, особено така млад.... Cry Прегръщам те силно!  Hug

Аз  днес дарявах кръв за бабата на милото, жената си е счупила крака м/у таза и коляното.... В момента е в операция.... Но казаха, че ще е тежко... Тя е възрастна.... Дано всичко мине благополучно....

Съжалявам, не мога да пиша повече....

Синческа, още веднъж съболезнования!

# 267
sin4eska -  Hug Hug Hug Миличка,моите най-искренни съболезнования ...
Просто думи нямам ...

# 268
  • София
Не съм ви чела, влязох само да ви покажа вече малката християнка Ади, но...сега не е момента! Cry

Синческа: Думите са излишни!  Hug Hug Hug

# 269
Синческа, безкрайно съжалявам за загубата ти! Прегръдки и от мен  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт