Листопад (Yaprak dökümü) - 41 ТЕМА

• 37 783
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Малко не ми се струва адекватно поведението на Лейля с това, че се върна при Оуз.
Че винаги го е обичала - да, така е. Но при толкова изживяна мъка, предателство и стрес, някак си много бързо се реши на подобна крачка. А и заминаването някъде си с него....не е ли необмислено и прибързано от нейна страна?
А колко го мразеше и ненавиждаше в онези мигове, когато беше със сестра й. Като че всичките й резерви изчезнаха от раз с 2 букета рози.

# 136
След тази почивка съм забравила за какво бяха скарани Лейля и Неджля. Някой ще ми припомни ли ?  newsm78

# 137
Лейля помисли, че Неджля или свекърва й са казали на Назми за миналото й. За това и се развика, а пък Неджля си грабна палтенцето и мъжа и беж при свекървата, а на другия ден дойде и си изнесе багажа, докато я нямаше Лейля.  Flutter

# 138
Заради онзи предишния на Лейля, докторчето,с мустаците.  ooooh!
Нали се скараха, че Лейля не му е казала, че сестра му е откраднала мъжа й.И пак си припомниха стари рани.Някой забелязва ли, е в програмата на БТВ пише, че Листопад  от 21ч, а до тогава би трябвало да има новини.Поне според програмата.

# 139
http://www.youtube.com/watch?v=WiW0qWXvSsk&feature=related  ето ги и Листопадитееееее в рекламата на новият сезон на Канал Д !

# 140
Лейля помисли, че Неджля или свекърва й са казали на Назми за миналото й. За това и се развика, а пък Неджля си грабна палтенцето и мъжа и беж при свекървата, а на другия ден дойде и си изнесе багажа, докато я нямаше Лейля.  Flutter
О,Боже мой Shocked Аз не бях гледала тази серия и не бях сигурна за какво точно са скарани,но...

# 141
Ах, тази гордост на Текин !!! И къщата и мебелите продадоха на безценица, вместо да потърсят помощ от хора, които разбират от оценки.
Направо ме дразнят на максимум, като си помисля, че може още повече да затънат, защото не виждам начин да се променят.
 Embarassed

# 142
  • София
   Слушам сега оплакването на Ферхунде, интересно ми стана ,като е избягала от дома и е живяла по улиците, кога е учила? Че даже и висше има и то няколко специалности  newsm78!

# 143
баба Джеврие , втора няма сега сигурно ще мисли пъклен план как да се върне в къщата  hahaha hahaha

# 144
Ех този Тахсин, ама знае как да изманипулира майка си. След тази психоатака, бъдете сигурни, че баба джавки ще се върне у тях на инат, само и само да няма щастие и хармония между Фикрет и Тахсин, на инат ще напусне старческият дом за да внесе малко ред според нейните разбирания в хармонията на Тахсин и Фикрет. Помнете ми думата, да не се казвам Маргарита Иванова, ако не го направи баба ви джеврие.   

Wink   #Cussing out Sunglasses

# 145
Лъжи,лъжи и пак лъжи.
Така се започна преди Sad

# 146
О,Боже,тази Неджля пак си е същата селяндурка с елементарно мислене.Ама то не било студено,но тя да се изфука с палтото.Пък и у Текинови да не го съблича,пък дай сега и на най-хубавата закалка.Много лошо впечетление ми направи в тази серия Sick Sick Sick
Джеврието ме съсипа от смях естесвено Joy
Убеждавам се,че двойката Лейля и Оуз е най-хубавата във филма Heart Eyes
А Фифи ми е толкова жалка...Няма какво да и коментирам.Да видим дали ще предприеме нещо като видя Лейля и Оуз заедно.

# 147
И защо им трябваше бабката Mr. Green
На нас ни липсваше,ясно.
Но да си я върнат у дома Shocked

# 148
О,Боже,тази Неджля пак си е същата селяндурка с елементарно мислене.Ама то не било студено,но тя да се изфука с палтото.Пък и у Текинови да не го съблича,пък дай сега и на най-хубавата закалка.Много лошо впечетление ми направи в тази серия Sick Sick Sick
А Фифи ми е толкова жалка...Няма какво да и коментирам.Да видим дали ще предприеме нещо като видя Лейля и Оуз заедно.

А с коментара си за имиджа на Джем по проекта, направо заприлича на свекито си Сузан.

# 149

А с коментара си за имиджа на Джем по проекта, направо заприлича на свекито си Сузан.
Много е зле горката Mr. Green Ама той е Джем взе да се усеша.Заблуден,заблуден да я вземе тази,ама тя пък прекалява Close

Общи условия

Активация на акаунт