Клуб Бургаски Ветренски мами - 8

• 54 663
  • 699
  •   1
Отговори
# 90
Вече и аз!   bouquet

# 91
  • Бургас
Горгона,честит рожден ден на Бо ! Да ви е жив и здрав и много да ви радва !  Hug

Вили,честит рожден ден на Симона ! Много усмивки и безгрижно детство !  Hug

# 92
  • у дома

Здраве на дечицата, здрави нерви на мама и тати  Mr. Green

# 93
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ДВАМАТА НИ РОЖДЕННИЦИ!!!  newsm38 Много и хубави подаръци да получат  Gift  ura  surpriseuu и по едно  smile3525 newsm51 за майките им....
Като се замисля,че е Първия учебен ден,колко ли бързи ще мине времето и нашите дечица и те ще са първолачета....

# 94
Горгона,честит ти рожденик,
много здрав,усмихнат и палав да расте  bouquet,

ГЕРИ,хвърли ме ти   в цирка мацко,като ми честити имен ден на 08.09 Crazy Joy
чак църковно календарче търсих  ooooh! Joy

# 95
  • Бургас
Честито на Бо2 и Симонка  happy bd

Да са живи и здрави, да носят много радост на мама и тати   bouquet

Щастливо детство и безброй усмивки  Hug

# 96
Честит 1-ви рожден ден на вече големите Симонка и Боби !!!  Two Hearts Tada Gift newsm18  Party Time  cook 
Да са здрави и  щастливи  Hug

Ейй времето летииии ....  Tired

# 97
  Ейй времето летииии ....  Tired

Дай ми годините си и ти вземам ДЕРта Laughing

# 98
Еее Мимка , аз си се радвам на годините си и не се оплаквам от тях  Simple Smile , а за фразата ми , която я цитира исках да кажа - "ееее кога мина една година"

# 99
maimp  Hug Аййиде и тук да се разпиша  newsm59

# 100
Благодаря,Цветенце, Heart Eyes,

здраве и само здраве да има,че снощи се напатих с жлъчката Rolling Eyes

# 101
  • Бургас
Честит рожден ден Маип ! Бъди много усмихната и много обичана! Весел празник !  Hug

# 102
айде пак на maimp да честитим, ама тоя път именничките, да са ти живи и здрави малките София и Вяра

# 103
Честит имен ден на всички празнуващи днес! И най - вече на Вярка и София на maimp !  Да са ти здрави , послушни и щастливи двете кукли! Two Hearts  party002 Two Hearts
Мимка, добре сте го измислили , празник след празник 3 дни яли , пили и се веселили  Mr. Green

# 104
Миме, честити ти именички!!!  bouquet HugМного да са здравички, все така усмихнати и прекрасни деца! newsm67Весело изкарване  и на останалите празнуващи-желая на всички най-вече здраве family, че ние цялото семейство се изпонатръшкахме-аз с гнойна ангина Sick, баткото с кашлица и странно хъркане вечер, а таткото ни е с двустранна бронхитпневмония! #CrazyПазим малката, че само тя държи фронта!Вече сме на оправяне, ама голям зор!!! Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт