Отговори
# 540
Лили, беба, мерси за инфото!   bouquet

# 541
Тодорка Боева, Lily_G- много ви благодаря за информацията :  love001...на мен също ми биха Анти Д след абразиото и поне затова съм спокойна. Наистина трябва да сме по- спокойни! На следващия преглед, който е на 15-ти Септември ще повдигна на въпрос темата за изследването, да видим какво ще каже лекарката- че нали знаете...всеки лекар е със собствено мнение тука в България!!!  doh

А относно безвредни ли са прегледите с ехографа се бях замисляла, но не предполагах, че има някакви ограничения...значи отговаре е, че не са напълно безвредни. Как ли влияят те на бебчо newsm78?

QueenBee
защо те водят рискова бременност?

Хубава и спокойна вечер ви желая момичета newsm46smile3524

# 542
Здравейте момичета, ходих на лекар и общо взето нищо не ми каза. Някаква диета ми каза да махна белтъчните храни, странно отново не ми пуснаха никакви изследвания. Аз почти не ям месо, всъщност ми се поддува единия крак  Thinking и то като ходя много или седя дълго време права или седнала. Иначе като съм си легнала на възглавница е добре. Притеснявам се обаче сутринта ми се стори че ми опънато и лицето, та съм заръчала на милото като стане утре рано за командировка да ме погледне, дано не е така. Още повече ме наплашихте с този албумин. Най-странното беше, малко ми е неудобно да Ви кажа, ама вие представяте ли си ходих 3 пъти за един час да пикам (с извинение) и се премерих и бях с 1.800кл. по-малко, как е възможно, вчера почти не съм пила вода. Аз се чудя вече трети ден как може да надебелея с близо 4 кила за седмица.

Поздрави от нас с бебчо   bouquet

# 543
Здравейте коремчета, аз се включвам доста късничко днес, но след работа ходихме на кръчма с колегите...доста се посмяхме, само си държах корема "да не се тресе"... Joy

Днес забелязах/може и да си внушавам де, не съм сигурна/, че корема ми е по принцип доста "опънат" и твърдчък и колежките ми казаха, че не било добре да е твърд, та сега съм в чуденка... newsm78 Скоро не ми се очертава преглед, другата седмица към края съм на БХС, но до тогава някой ще сподели ли ако има същото усещане...?

Еспиноза, моя приятелка има количката на Кенгуро, която си си избрала и е супер доволна, най-хубавото е, че коша се мести и в двете посоки и има пълно легнало положение - като заспи малкия с едно джижение го "смъква" да си спинка там...само единственото, което се оплаква мамата, е от малкия кош за багаж  Naughty Иначе е чудесен избор да знаеш  Simple Smile

Аз също се забелязвам, че сутрин съм поотекла - лице, пръсти на ръце...мисля че сега в петич месец се правят пак изследвания, дали да питам доки...че на мен са ми правили само веднъж, още към втория месец...и това беше...

# 544
Юхууу, минавам само за привет  Hug Вчера се прибрахме от почивката и още не мога да вляза в ритъм. Плюс това съм още отпуска и чак понеделник съм на работа, когато ще мога да почна да ви поизчитам. Сега не мога да се вредя от Мариян  Twisted Evil  Grinning  Дано всички са ок. Аз на морето направо забравих, че съм бременна - никакви неразположения. Другата седмица съм на преглед да си видя пак бебко. Поздрави на всички. Виждам, че има и нови  Hug

# 545
Лорин, хубаво е да пиеш много вода, особено сега през бременността, защото водата, която организма изразходва дневно не е само с урината, а и с потта и по още няколко начина. Нормално е да си свалила 1.800 кг, като не е задължително те да са само от ходенето по малка нужда, но все пак се консултирай с АГ-то ти

# 546
Абе да си бременна хич не е толкова лесно, колкото си мислим! Мен миналият път ми се бяха обърнали джуките чак, така се подувах.
Лорин, гледай да ограничиш и солта доколкото ти е възможно /на мен лично ми е много трудно Embarassed/
anji_86 , водя се рискова, понеже ....как да ти обясня сега, случката е много дълга, но имам едно мъртво раждане в 36-7 седмица, не съм сигурна точно. В моят случай за мен са виновни лекарите, но това ще докажат съответните органи.

# 547
Аз пия много вода и гледам все да се разхождам повече. Напоследък обаче доста ме помързява, добре, че е кокера та да ме изкара от вкъщи. Колкото до диетата, аз съм много доволна не обичам месо много  Mr. Green Ще питам докито, като отида на 20ти. Неудобно ми е отново да ходя-миналата седмица го викахме в неделя, беше ми станало лошо, а накрая се оказа че кръвното ми било ниско  Embarassed Бебо само се пулеше отвътре е със затворени очи  Grinning
Totoni, започвам да ти завиждам от сега за макси козито.

Лека вечер от нас  Hug

# 548
# 549
Лорин, в никакъв случай не съм искала да те шашкам, не се навивай предварително, но наистина те съветвам да настояваш да ти пуснат изследвания, за да си спокойна, че всичко е наред  Hug . Според мен за прекаленото подпухване все трябва да си има конкретна причина, дори и да не е албумин, а нещо много по-безобидно. Нека докторът ти обясни каква точно е тя.
anji_86, досега не съм срещала медицински обосновано твърдение, че прегледите с ехограф вредят по някакъв начин на бебето  newsm78. Доколко са нужни толкова начесто е друг въпрос  Wink .

# 550
На мен лично лекар ми е казвал, че не е хубаво да се гледа два пъти в една и съща седмица. Не твърдя че е така, защото не знам! Rolling Eyes

# 551
Не е хубаво, защото се стресира бебето, по принцип УЗ няма как да му навреди, това не е лъчение.

И мен ме водят рискова - 1 аборт и резус -. Наблюдения - веднъж месечно.
За тоалетната - аз и по 5 пъти мога да ходя за 1 час, ама като пия по 2 литра вода, като съм си в къщи е нормално.

# 552
Добро утро мамчета, днес закуската и кафето са от мен

хубав ден на всички

# 553
Благодарим за закусчицата, хубав ден и от мен!  Hug
Хайде и една песен за събуждане:

http://www.youtube.com/watch?v=4m1EFMoRFvY

# 554
  • София
Добро утро и от мен, хубава закуска  Wink

Бъдещите мами от София искам да попитам ходихте ли на отворените врати в АГ болниците? Сега ми попаднаха датите за Септември та се замислих че ще бъде добре да отида. Може да се засечем с някоя мама ако има и други желаещи.  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт