Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 104 197
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Някой да има пресни впечатления от хотел Акватоник - Велинград ?   bouquet
Моя колежка се върна оттам, няколко дена стояха с мъжа си. Много доволна,. особено от басейна. Други мои колеги, които са ходили там, но само за СПА-то, също се изказаха ласкаво.

Аз мисля да ходя по женски след лудницата на празниците.

# 151
и
Здравейте! Някой да има пресни впечатления от хотел Акватоник - Велинград ?   bouquet
Моя колежка се върна оттам, няколко дена стояха с мъжа си. Много доволна,. особено от басейна. Други мои колеги, които са ходили там, но само за СПА-то, също се изказаха ласкаво.

Аз мисля да ходя по женски след лудницата на празниците.
Мен точно басейна ме притеснява да не е студен, че ще бъдем с малко дете Laughing.Резервирала съм за 16.12.  Peace

# 152
32 градуса е басейнът, Вили. 42  била една малка вана, в самия басейн.

# 153
Да споделя разочарованието си от СПА клуб Бор - Велинград...

Това ни беше може би петото посещение в хотела ...но честно казано не мисля да повторя /евентуално лятото бих се прежалила Simple Smile
Хотела беше студен - парното в стаята - ледено, без намек за затопляне. Няма климатик. Добре, че винаги си носим духалка през зимата, без значение в колко звезден хотел ходим.
Единият ден басейна беше много студен, включително и джакузито. Освен водата, и температурата на въздуха беше доста ниска. На втория ден имаше леко подобрение в градусите...Хигиената - влошена. Пред сауната имаше една вмирисана локва. Парната баня не беше ароматизирана.
Ресторанта - имаха обедно меню на прилични цени - не беше лошо. Обслужването в ресторанта все още е много добро. За вечеря имаше по желание блок маса - за 20 лв на човек. Имаше достатъчно салати, но основното не струваше.

Детски кът с детегледачка -  има някакви играчки, книжки за оцветяване, пускат им филмчета. Гледачката беше адекватна. Децата стояха близо 2 часа там.

Като цяло - доста са смъкнали нивото...

# 154
Някой има ли впечатления от хотел Стримон СПА Клуб в Кюстендил? - http://www.strimon-spaclub.com/

# 155
Някой има ли впечатления от хотел Стримон СПА Клуб в Кюстендил? - http://www.strimon-spaclub.com/
Aз ходила в хотела 2 или три пъти.
Плюсове:
- истинска минерална вода - "миризлива" - има едни мини басейчета за киснене с 38 градуса и един май с 47 градуса, както и с 18
- има детски басейн и сравнително голям басейн за възрастни - но в това помещение на мен лично ми беше хладка водата
- двете сауни са хубави, май нямаше парна баня

Недостатъци:
- стаите са доста малки - дори  и тези, които се водят за ВИП. Събирали сме се и двата пъти в една стая четиримата, но с много зор Simple Smile
- няма детски кът
- в СПА и басейна пускат външни хора - понякога се събират доста...

Като цяло ако не бяха наистина високите цени на стаите, може би бих ходила там по-често, защото е близо до София, аз лично харесвам Кюстендил...Най вече заради водата - на нас ни действа много добре...

# 156
Благодаря ти! В сайта на Бутик Травъл пише, че имат детски кът.

Аз ходик в Персенк, Девин преди 1 месец. Някой, ако се интересува мога да споделя пресни впечатления.

# 157
  • в 1001-та нощ
Сподели  Peace Hug

# 158
  • тук-там
Аз да похваля Севтополис. Като база - давам 5. Причините - малко неуютно ми се стори. Незнам защо, но свързвам СПА хотелите с повече уют и "топлина" в обзавеждането. Басейнът е повече от добър - 36 градуса - достатъчно голям, с изглед към борчетата. Mr. Green
Апартаментът - просторен и с всичко необходимо. Хол с разтегателен диван, тоалетна, плазма, минибар, огромна тераса. Спалня - около 30 кв. м., легло кинг сайз, голяма баня с тангентор и душкабина с минерална вода - което е малко кофти, щото няма изплакване и си миришеш леко на сяра непрекъснато. Peace
Бяхме със закуска и вечеря - храната търпи критики отвсякъде - имах чувството, че тези хора за първи път организират хранене на шведска маса - по-скоро шведски ЪГЪЛ. Мнооого малко помещение...за такъв хотел.
За вечеря - 3 манджи, пържени картофи, две салати и мандарини. Закуската беше малко по-добре. Не сме останали гладни, но следващия път ще резервирам без вечеря. Основният им ресторант е добър и цените не са завишени - по-добре вечерята там.
Като цяло - най-вероятно ще повторим.

# 159
Аз пътувах от София и на отиване избрахме пътя през Кричим, който препоръчвам. Настилката е поносима и се минава покрай 2 много красиви язовира, които си заслужава да се видят. Навръщане избрахме другия път (през Пампорово) и на мен ми се видя с много завои и еднообразен. Определено беше по-изморителен.

Ние бяхме в обикновена стая, 2 възрастни и едно дете на 3 год. Стаята и банята (с вана и душ-кабина) са просторни, има голям гардероб и широко легло. Ресторанта е уютен, с нормални цени, но храната на обяд беше много вкусна, а за вечеря зле приготвена. Лесно достъпен е за колички, имат и детски столчета.

В близост до ресторанта и срещу лоби-бара се намира детския кът. Той е една застлана празна стая с къщичка и пързалка, за синът ми беше приятно, но за по-големи деца ще е пълна скука.

Басейна е хубав, чист и топъл. Отделно има детски басейн, който по моя преценка е топъл около 36-38 градуса. Има и джакузи, което е с още по-топла вода. Отделно имат парна баня, сауна, контрастни душове и място за релакс, което на мен много ми хареса.

Като цяло хотела много ми хареса, но пътя е досаден и дълъг.

# 160
Здравейте момичета,
искаме да посетим Спа Хотел Ата Вършец, моля само да ми споделите мнения за фитнеса им, че няма снимка а пък ме интересува, за другото всичко прочетох и съм доволна.
Благодаря предварително  bouquet

# 161
  • с/у ОколоМръсТното
Аз пътувах от София и на отиване избрахме пътя през Кричим, който препоръчвам. Настилката е поносима и се минава покрай 2 много красиви язовира, които си заслужава да се видят..

е няма как да не е хубав пътя... ББ колко рИва, че е скъп Цанков камък. Язовирите са уникална красота.
Това, че пускат външни в Стримон ме заитригува.

# 162
е няма как да не е хубав пътя... ББ колко рИва, че е скъп Цанков камък. Язовирите са уникална красота.

Да, особено около Цанков камък пътя е страхотен. Проекта е доста мащабен и е интересно да се види. За природата нямам думи ...

# 163
Привет!
Отдавна преглеждам темата, но не си спомням да сте давали отзиви за СПА Хотел Медикус-Вършец.

Има ли посетили го? Резервирах пакет за след две седмици и всякакво инфо ще ми е от полза.

# 164
  • СОФИЯ

Много пъти съм посещавала, последно бяхме за Коледа. Процедурите в Спа-то са си същите, т.е. ОК, но стаите в хотела се нуждаят от реновиране, в момента по мое мнение изобщо не отговарят на 5 звезди. Големият басейн беше доста студен, изобщо не влязох. В ресторанта не се пушеше (пушачи сме  Grinning), изрично попитах за това преди да направя резервацията и ме увериха, че за празниците ще се пуши. Извиненията в последствие не ме стоплиха.

Вчера се върнахме от Дипломат плаза в Луковит. За първи път посещаваме х-ла и сме мн доволни. Бяхме в една от тематичните стаи. Х-лът беше празен и разгледахме всички, за да изберем. Мн чисто, топло и пр. Персоналът е невероятно любезен, храната страшно вкусна и евтина - напр. супа 2.50, основните от 6-10 лв., крем брюле 1.50, има мн вкусни торти. Големи порции и наистина мн вкусно. Хранехме се в механата, защото там се пушеше. Водата в басейна беше топла, според мен 30 С. Масажът беше ОК, наистина цялостен вкл. глава и само за 35 лв. И от фризьорката съм доволна и там съвсем евтино - 15 лв. сешоар, 5 лв. детско подстригване, 5 лв. плитка тип рибена кост.
Не ми хареса - джакузито е част от басейна, съвсем не е атрактивно, но се заплаща отделно. Сауната и парната баня също. За заплащането прочетох в брошурата в стаята, но не пишеше колко. Така и не разбрах как отчитат, на човек или по някакъв др начин. В крайна сметка за две джакузи, две бързи влизания в сауната заради любопитството на детето и аз веднъж в парната баня - 50 лв.
Бих посетила х-ла пак, в града предполагам няма какво да се прави, наблизо имало някаква интересна екопътека и две пещери. Има и малък открит басейн, а на закрития през лятото отваряли прозорците и шезлонги навън.

Общи условия

Активация на акаунт