Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 103 367
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, пиша ви от Акватоник....много съм разочарована...Преди 2-3 месеца идвахме във Велинград и избрахме хотел Акватоник. Останах очарована от басеина.Вчера пак решихме да почиваме на мин. басеин и се колебаехме дали да видими други хотели тук. Но решихме да залойим на сигурното и доидохме пак на Акватоника. Познайте- от следобяда изпразниха басеина и имали профилактика!!! Без никой да ни предупреди на рецепция. Освен това се обаждах и по телефона преди да тръгнем - пак нищо не казаха....Много съжалявали...ама мен това не ме топли..След малко ще се видим с управителката и ще видим какво яе каже. най-вероятно яе се приберем, но на мен ми се искаше да останем поне 2 -3 дни.  Бих,е 500 км път!
Моля ви препоръчайте ми друг хотел тук- Гранда, Двореца или Св. Спас. За мен е важно на 1-во място Басеин,джакузи, спа....

# 361
Препоръчвам горещо - http://sevtopolishotel.com/  Peace Peace

Тай, аквапаркът в Овощник е с минерална вода само в едната част, а тази с пързалките и морските вълни не е минерална. Мисля, че тази година входът за възрастни ще е 15 лв.

# 362
Здравейте, пиша ви от Акватоник....много съм разочарована...Преди 2-3 месеца идвахме във Велинград и избрахме хотел Акватоник. Останах очарована от басеина.Вчера пак решихме да почиваме на мин. басеин и се колебаехме дали да видими други хотели тук. Но решихме да залойим на сигурното и доидохме пак на Акватоника. Познайте- от следобяда изпразниха басеина и имали профилактика!!! Без никой да ни предупреди на рецепция. Освен това се обаждах и по телефона преди да тръгнем - пак нищо не казаха....Много съжалявали...ама мен това не ме топли..След малко ще се видим с управителката и ще видим какво яе каже. най-вероятно яе се приберем, но на мен ми се искаше да останем поне 2 -3 дни.  Бих,е 500 км път!
Моля ви препоръчайте ми друг хотел тук- Гранда, Двореца или Св. Спас. За мен е важно на 1-во място Басеин,джакузи, спа....

От изброените Спас. С Гранда и Двореца нямам личен опит, но от хора на които имам доверие съм чула не особенно ласкави отзиви за тях. Бих препоръчала и Велина, макар СПА-то да не е толкова добро. Питайте та пакети от 5 дни - в нета имаха супер тънки оферти под 100 лв.

# 363
Здравейте.
Предстои ни почивка в  хотел Макси-Велинград.
Ще ви бъда благодарна да споделите мнения и впечатления.  bouquet

# 364
Marisa, много тъпо това с профилактиката на басейна, без да ви предупредят! Имам добри отзиви от приятели за спа хотел Селект.  Peace

# 365
Да, неприятно е. От хотела са много мили, обясниха, че било инцидентно..Като компенсация ни предложиха процедури в Спа-то. Аз лично се възползвах вече и съм мноого доволна.

# 366
  • в 1001-та нощ

Двореца  Peace

# 367
Здравейте.
Предстои ни почивка в  хотел Макси-Велинград.
Ще ви бъда благодарна да споделите мнения и впечатления.  bouquet

Прекрасен избор Simple Smile
Изкарахме една много приятна юнска почивка там.
Слагам Макси до Пирин и това са за мен двата най-добри спа хотела в бг, спрямо моят вкус.
Освен това за 7 нощувки получихме промоция от хотела и платихме всичките на седмични цени.
Хотелът е луксозен, всичко е пипнато. Стаите са големи, качествени мебели, прекрасна гледка имахме от терасата. Супер чисто, ухае хубаво.
Обслужването е страхотно, как ли не ни глезиха. Много мил персонал.
Уикенда бяхме повече хора, но през седмицата бяхме почти само ние и пак всичко си бе на ниво, даже още по готино, защото примерно на външният басейн често бях само аз. Супер кеф, сама в басейн с 36 градуса вода, дишам прекрасен въздух, пуснали са готина релаксираща музика  Sunglasses
Вътрешният басейн бе към 30 градуса, огромен, страхотен. Малките басейни с хидромасажи, лежанки, гейзери и този с джакузита бяха доста по топли- страхотни и те, пак през седмицата дето се вика за нас работиха. Топилата си ги регулира човек спрямо собственото усещане. Спа зоната също страхотна, аз основно там парната баня ползвах, че тръгнах с кашлица( разбира се там се оправих, винаги във Велинград след вирус се възстановявам), релакс къта също супер. Не правих индивидуални масажи.
През седмицата всичко си работеше както и през уикенда и температурата на басейните не падаше и спасители имаше, шведска маса на закуска(само единият от дните ни приготвиха закуски, защото май бяхме само ние в хотела. Иначе закуските са добри, само дето изборът от плодове не бе голям. Аз сутрин ям сурови плодове и ядки и затова ми липсваха плодовете, но пък от към сурови ядки изборът бе добър. Иначе има качествени сирена, изобщо скъпи продукти...
За дечкото имаше вътрешен детски кът, който той каза че е бебешки и отказа да го ползва, но за по малки дечица е идеален. Детегледачка вътре мернах само уикенда, но през седмицата понеже бяхме 2-3 семейства, дето се вика нямаше за кой да стои момичето.
Външните детски катерушки са хубави. Тази пред паркинга особено интересна.
Еко пътеката е голям смях, защото обикаля хотела, иначе е хубаво направена . Ние бяхме решили че кой знае къде ще се разходим по нея  Simple Smile
За мен минус е само механата. Ами не ми е уютна и не ми бе вкусно, но това може би е субективно.
Иначе хората се опитваха да ни угаждат, много се стараха. Цените са височки. Има детско меню, но нищо особено. Ние ходехме да се храним и в Рич.
О, да похваля топлият шоколад в лобито - невероятен. Ние с детето сме любители Simple Smile
Приятна почивка  Simple Smile

# 368
Момичета къде се намира Макси спрямо центъра на Велинград.Имам впредвид дали наблизо има други заведения в които да се храним и нещо като парк  за да се разхождам с количката??

# 369
Ванила, ето ти карта на хотелите във Велинград.
http://www.visit.bg/staedte/?kurid=79
Ние се хранехме само в Макси и в Рич, като до Рич ходехме с колата, но ние сме си мързеливи и лично аз пеш не бих се наела...
Макси е в борова горичка, над хотел Бор, няма други заведения наоколо.

# 370
Включвам се с пресни впечатления от Медите - Сандански.
Стаята (луксозна) хубава и чиста, банята също, смяна на кърпи всеки ден, хубава територия, добро обслужване в ресторанта, цени - нормални, добри масажи. Но.... ужасно мръсни басейни. Такива съм виждала преди 2 години в Хисаря на градския плаж... На около педя под ръба на басейна има ужасни тъмни мръсни ивици по плочките, водата мътна, имаше доста удавени оси, които само родителите се мъчеха да извадят. Първо реших, че сме дошли тъкмо преди да го почистят и сменят водата, защото не можех да повярвам, че е толкова зле. И наистина, на другата сутрин се оказа, че са източили малко от водата и доливаха с маркуч през детския басейн. Както се досещате това изобщо не се се отрази на чистотата. Вътрешният басейн е толкова мътен, че едва се раличават контурите на плочките по дъното. Освен от гости на хотела, басейнът се ползва и от Апартаментния комплекс, както и от външни лица срещу 10лв  Shocked. Много малко от хората се къпеха - явно не само на нас ни направи впечатление водата. По неведоми пътища разбрахме, че всъщност слагат само хлор на водата и че от доста време не купували от другите препарати, а и филтриращата им система издъхвала.
 Добре, че бяхме с оферта с 50% намаление и си намерихме други забавления, иначе - да платя 160лв на нощувка и да не мога да се изкъпя...
В Св. Никола водата също е мръсна,  в Интерхотела не е. Казаха ни и че в Хотел Панорама е чиста, но не сме проверявали лично.

# 371
  • Countryside
Отзиви за ХОТЕЛ "БАНСКО СПА & ХОЛИДЕЙЗ"? Имат и сайт

# 372
  • в 1001-та нощ
аз съм ходила сезон зима 2009/2010 - беше ОК, не сме се хрании в хотела, основно ползвах СПА зоната - всичко работеше, беше поддържано  - стаите бяха чисти, без влага

малко е на куцо място да се намери  Peace

# 373
  • софия
Вчера се върнахме от Спа хотел Селект, Велинград. Останахме много доволни, въпреки недобрите отзиви. Стаята се чистеше всеки ден, басейна е чист, персоналът е любезен. Изкарахме хубава 5 дневна почивка!

# 374
някои ходил ли е тук в Арбанаси http://rachevarbanasi.com/

Общи условия

Активация на акаунт