Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 104 188
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • До морето
Някой може ли да ми каже отзиви за Гранд Хотел Янтра - Велико Търново, че имата страхотни спа пакети и мислим да отскочим за два три дни? Някои бил ли е там, самият хотел как изглежда и най-вече процедурите заслужават ли си?

# 76
Хммм, във  Велико Търново и околностите минерална вода няма, ама вие сигурно за масажите?

Хотелът е много реновиран и пипнат, аз лично бях чела за него позитивни отзиви тук.

# 77
Спомените ми са отпреди 4 г. Спа-то беше прилично, а стаите - малки. От кухнята също нямам добри спомени.. Crossing Arms
Гледката обаче е разкошна. Peace

# 78
  • София
33 градуса достатъчно топла вода ли е?
Това, че излиза пара не значи ли, че околния въздух е доста по-хладен?
33 градуса е гореща вода. Във вода, която е с температура над 30 градуса, например, за плуване и дума не може да става, защото след пет дължини си като парцал.

# 79
Някой има ли лични впечатления от този хотел:  http://www.parkhotel-bora.com/

# 80
Е как ще е гореща, като температурата на тялото е приблизително 37. И всяка по-ниска температура е по-хладна от кожата ми. Аз не обичам студена или хладка вода, предпочитам топла. Къпя се с 39.

# 81
Ескарина, 33 за минерален басейн е много добре, знам за какво иде реч. Давай смело.  bouquet

Не се сдържам, СПА хотел в Павликени, хихихихи Simple Smile) Дано някой е бил вече, но те почнаха яко да се оливат с вълшебното трибуквие СПА.

# 82
15 лв масаж на цяло тяло в Павликени  ooooh! Цени - мечта.

# 83
  • София
В Аквилон дори ми даваха да я пипна, но аз се задоволих да констатирам колко е топло в самото помещение. Дават я над 33 градуса

миналата зима бяхме в Аквилон. водата в басейна беше 37-38 градуса, което е ужасно много. молихме да снижат малко температурата, не ни откликнаха - повечето клиенти искали да "киснат". да, ама за малки деца това е убийствено, повече от 5 минути не се издържа. от рецепцията ми бяха казали, когато резервирах, че Т е 36 градуса. изобщо, цифрите там за нищо ги нямат.

# 84
Еми пижото няма да го кисна тогава много, мерси, джемче.

# 85
  • София
Е как ще е гореща, като температурата на тялото е приблизително 37. И всяка по-ниска температура е по-хладна от кожата ми. Аз не обичам студена или хладка вода, предпочитам топла. Къпя се с 39.
За къпане под душа не говорим, а за киснене в басейн. Плувам от 25 години и смело твърдя, че в басейн с вода над 30 градуса не може да се плува, а с над 35 не може и да се стои повече от 5- 10 минути. Във външните басейни по морето, например, през най- горещите дни на лятото температурата рядко е над 31 градуса, за температурата на морската вода да не говорим.
Има външни басейни с минерална вода, като тези в хотелите в Сандански и дори през зимата навън е ок във вода с температура 33 градуса.

ПП Зиморничава съм, не обичам студа.

# 86
Бояна, идеята на дамите в темата не беше да плуват, а да се топлят и почиват в басейна, затова се търсеха такива температури.  Peace

# 87
  • София
В съседната тема пише че в Янакиев на Боровец басейна бил 34гр,някой ходил скоро?Цените поносими,близко.

# 88
  • София
Бояна, идеята на дамите в темата не беше да плуват, а да се топлят и почиват в басейна, затова се търсеха такива температури.  Peace
Разбрах, съжалявам, че пак бях обстоятелствена. Embarassed Исках да обясня защо температурата на тялото не е мерило в случая.

# 89
Интерхотел "Сандански", Т на водата 32 градуса, има вътрешен и външен басеин Peace - 4****

Общи условия

Активация на акаунт