Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 103 368
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Вчера се върнахме от Спа хотел Селект, Велинград. Останахме много доволни, въпреки недобрите отзиви.
И на мен много ми хареса в Селект. Пропуснала съм от кого са били недобрите отзиви, аз мога само добри да дам  Laughing

# 376
Моите са отрицателните за Селект  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392171.150
За мен това е най - лошият хотел, в който съм почивала.
Не 5 ами и 3 звезди са му много.
Интересно на вас, какво ви хареса, да не би да са направили основно реновиране и да са сменили евтините си мебели, кранчета, мивки, легла и прочее?
Да не би да са направили човешки детски кът?
Да не би да са направили външен басейн или примерно катерушки?
Сложили ли са климатици в стаите?
Надявам се, че поне вече не спират асансьора, водата и тока  Simple Smile

# 377
Записче от мен, полезна темичка.

# 378
Lo6a mama,благодаря ти за подробно споделеното мнение и впечатление за хотел Макси - Велинград.Миналата седмица се върнахме от там и останахме много доволни.Невероятен релакс,лукс и спокойствие.Всичко беше на ниво.Това може би е един от най-хубавите хотели в България.

# 379
Интересно на вас, какво ви хареса, да не би да са направили основно реновиране и да са сменили евтините си мебели, кранчета, мивки, легла и прочее?
Да не би да са направили човешки детски кът?
Да не би да са направили външен басейн или примерно катерушки?
Сложили ли са климатици в стаите?
Надявам се, че поне вече не спират асансьора, водата и тока  Simple Smile
За две години явно са се попроменили нещата. Климатици имаше, площадка с катерушки - също. Имаше и игрища за различни спортове, децата основно там се забавляваха, та не им трябваше детски кът.
Асансьор не сме ползвали, не знам дали се е развалял или не. Външен басейн нямаше, но за мен това е огромно предимство. Около басейна имаше шезлонги на слънце, който иска да се пържи, има тази възможност. Който иска да си плува на сянка - също. Вода и ток не са спирали.

# 380
  • София
Миналата седмица си направихме спа уикенд в Акватоник и съм много доволна и от обслужване,басейн,храна.Единствено не харесвам Велинград и вечерната скука,ама това е друга тема.

# 381
  • София
Ние тази седмица заминаваме за Банско по тази оферта http://iskamiaz.bg/offers/2-NOSHTUVKI-all-inclusive-v-H-L-GARDEN … -za-100-lv.-NOVO-!63.html  някой да е почивал в този хотел да даде отзиви ще са ми много полезни   bouquet  bouquet  bouquet извинявам се ако не е в темата

# 382
Елора, видях че са свалили цените на Селект, ако и звездите му бяха свалили - всичко щеше да си е на мястото, но в хотел накичил се с 5 звезди, някак да се впечатлявам от това, че вече не спират тока, водата и са сложили климатици не мога, защото това си е задължително. Преди бе съвсем извън пътя ! За катерушките само приемам, като положителна промяна.
А иначе в отзива си съм писала
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392171.150
"Всички мебели, мивки, кранове, легла, изобщо всичко е евтино и скапано и е почнало да се разваля." Интересно как ли са тия неща след 2 години( година и половина) , та те още тогава се разпадаха....
Докато в Макси си личи, че хотелът е правен с пари при Селект е обратното.
Също и за местоположението му, се съмнявам, че са облагородили пасището и баирите сред които го заварихме.
Някой по напред бе писал, че му харесало, че в хотела басейна е чист и стаята се чисти всеки ден, хора това не е ли нещо напълно естествено още повече за хотел 5 звезди ?
Все си мисля, че трябва да имаме повече изисквания към хотелиерите за парите си, иначе няма да се научат...
При всички положения аз не бих се престрашила Селект да го пробвам отново.

Lo6a mama,благодаря ти за подробно споделеното мнение и впечатление за хотел Макси - Велинград.Миналата седмица се върнахме от там и останахме много доволни.Невероятен релакс,лукс и спокойствие.Всичко беше на ниво.Това може би е един от най-хубавите хотели в България.
valivana, много се радвам, ако съм ти била полезна Hug

# 383
Преди две седмици бях на Акватоник във Велинград.

Хотела не е лош, но 5 звезди са му много.
Стаите са чисти, големи. Около басейна обаче беше мръсничко.
Като  цяло е ок, но ми липсваха разни глезотии,които един 5 звезден хотел би трябвало да предлага.
Хранате не лоша, но само толкова.

Това,което ме потресе обаче, е самия Велинград.
Посреща те гръмка табела "Спа центърът на Балканите" и влизаш в едно порутено градче.
Ужасно мърляво, неподдържано. Язък за многото хотели и туристи.

# 384
Забравих да спомена, че пиколото ни занесе багажа до стаята, гледката беше страхотна, не знам преди какво е имало и къде е било порутено. Пробвах и масажите, много съм доволна.
Не бях забелязала, че са му 5 звездите и нищо не съм очаквала, така че останах много доволна. Не обърнах внимание и какви са цените, съответно не мога да кажа дали качеството им отговаря. Просто си изкарах много добре. Нямам нито едно негативно впечатление.

# 385
И аз съм с добри впечетления от Селект, Велинград от миналия месец.
Басейните са страхотни! Асансьора работеше нормално и не е спирал, не е спирал тока, има климатици, има хубава детска площадка на открито, условията в стаите и обслужването бяха добри; имаше бърз кабелен интернет. Местоположението му за мен е плюс предвид близостта до боровата гора и гледката. Детските кътчета наистина са твърде малки и не струват. Иначе определено не е за 5 звезди. На Акватоника също са му много звездите - той пък на какво малко пространство е сгъчкан.  ooooh!

# 386
  • СОФИЯ
Днес се върнахме от Дипломат плаза в Луковит. Затвърждавам суперположително мнение! Пак съм почти без забележки  Grinning (бях в стая "Дубай" и душ кабината ми се вижда тясна  Grinning). Май само тази от дизайнерските стаи е с много голяма тераса, съответно за лятото е № 1. Отново страхотно обслужване и отношение на персонала, вкусна храна на ниски цени. Басейнът е чист, поддържан (шезлонги отвън). Има и открит с мн приятно заведение, но е подходящ за малки деца, на възрастен човек е до коляно.
В Спа-то за трети път попадам на Искра и съм мн доволна. Цялостен масаж час и половина.
Този път ходихме и до пещерата "Проходна", Очите на Господ (май има и др имена). Много съм впечатлена, като за човек, който не е по тая част, ама може и да стана  Grinning, в пещера съм ходила преди това само в Дяволското гърло като дете. Ето я  http://razhodka.com/2010/06/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%B4 … 3%D0%B0%E2%80%9D/   на 6 км. от хотела.
Объркахме отклонението, защото няма никакви табели..., но никак не съжалявам, з попаднахме тук  http://www.karlukovo.lukovit.com/gallery-peshterniak.php  Едно невероятно като даденост и доста занемарено с годините място. Една част от стените де факто са скала. Влизаш и от соц-рецепцията слизаш по стълби (слизаш, не нагоре, за да разгледаш..не знам и как да го нарека, не се вписва в представите ми за сграда). Беше неделя и случайно попаднахме на хора, които отключиха, разведоха ни и разказаха. Има някакви идеи за реновиране.
Дано ми се отвори парашута до края на лятото пак да стигна до Дипломат плаза.

# 387
Здравейте, искам да похваля един спа хотел във Велинград - Аура, не съм чела всички страници и може да се повтарям. Много бяхме доволни , почивахме миналата година за седем дни за двама 404лв със закуски. Изключително евтино, басейните са 3 и едно джакузи, обслужването е на ниво, храната в ресторанта е вкусна , почти само там ядохме. Аз съм с отлични впечатления и за спа центъра , масажиста също е добър, така , че го препоръчвам горещо http://www.hotelaura-bg.com/lang-bg/2008-07-02-11-48-46, ако някой се интересува.

# 388
Да попитам за впечатления от този хотел - http://www.varshets.info/index.php?option=com_content&task=v … 331&Itemid=53 - Sunny Garden SPA Hotel Вършец

# 389
  • Paris
За Девин кой хотел ще препоръчате, момичета? Прехвърлих набързо темата, но нищо не успях да намеря. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт