Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 103 311
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Първо да спомена че Акватоник не е единственият хотел 5 звезди във Велинград.
Гранд хотела също е 5 звезди.
Второ като чета мненията на повечето все нещо не ви харесва. Ок. Нека бъде така. Всеки има мнение и претенции, ама не очаквайте за 50 лв на нощ да получите лукс...
За едни този хотел е супер, за други е гнусен понеже са имали неприятни спомени и сблъсаци в него..
Така че.... За мене лично във Велинград доста от хотелите са на много добро ниво. Хисаря също.
А за Калиста мисля че си е с минерална вода и не мога да си представя какви напитки 2 бр са поръчвани за 10 лв. Бях там миналият месец и нямаше такива цени. Верно по-скъпичко е, но пък е много спокойно и приятно местенце.
Сега имим отзиви за прекрасен хотел в Банско, но за него ще пиша в другата тема т.като не е с минелена вода въпреки че басейна беше 35 градуса.

И моля никой да не се засяга от написаното от мен по-горе! Нищо лично към никого.

# 481
Гранд хотела също е 5 звезди.
Второ като чета мненията на повечето все нещо не ви харесва. Ок. Нека бъде така. Всеки има мнение и претенции, ама не очаквайте за 50 лв на нощ да получите лукс...

Увеличи цената с 50 лв. на калпак (т.е. 200 лв. на нощ) и горе долу ще си познала цените (+-20/30 лв. в зависимост от хотела). Което си е много за релността в БГ (лошо обслужване, храна и т.н.)

# 482
Аз пак да попитам за Калиста?
Наистина ли водата не е минерална?
Бях миналата година там и много ми хареса.Готвача в ресторанта беше много добър.
Така,че имаме желание отново да отидем.

# 483
  • София
има, да  Peace ок. 15м

мисля 50 лв беше (мъжът ми отбеляза, че не е скъпо, аз не съм оглеждала)  Peace

това имах предвид.
Аз лично за 200 лв на нощ не съм спала никъде а и не бих дала. Разумните цени за мене аз 4 звезден хотел са 120-140 лв.

За Калиста - не знам водата да не е минерална. Иначе хотела си  е супер. Това между другото бил хотел на Масларова....
Но на мене ми хареса много. Едната вечер се оказа че има вечерна сватба и аз бях леко стресната от това какво ни очаква цяла нощ , но ме успикоиха че няма да се чува нищо. Дори самият управител дойда да ме успокои- И наистина така и беше.
Закуската беше много богата и колбасите им бяха на ниво. Аз лично не употребявам поради здравословен проблем но мъжът ми си хапва и затова винаги ми прави впечатления.
Навън имаше детска площадка и можеше да си седнеш в ресторанта и да си гледаш детето от масата.  ... Абе само добри отзиви имам от там Simple Smile

# 484
Въобще остана ли свестен спа-хотел с минерална вода в България???
О, да - Интерхотел Сандански - вече е любимия ми хотел! Голям външен топъл басейн, още по-голям и още по-топъл вътрешен басейн и най-топъл детски външен басейн - всички с минерална вода! Детски кът - голям с много, много играчки и надуваем замък за скачане, и най-важното - с какичка, т.е. можеш да си отавиш децата там ги гледат, за да се поглезиш с парна баня или сауна примерно.
В неделя - късно освобождаване до 17 ч. Разположението на хотела е перфектно - в центъра и до парка. Стаите не са нещо особено, но стават; почистваха всеки ден, сменяха чаршафи и хавлии; закуската беше прилична; ресторантът е голям и не се пуши, има хубава тераса към него.
С две думи - страшно ми хареса!  Peace

# 485
Калиста много развалиха обслужването.
Вече са като почивна станция, а и стаите са захабени.
В Хисаря и Велинград има много добри предложения на същите цени. Peace
Калиста вече изобщо не е офертичка!!! Peace

# 486
Мариянка искаше да каже, че в самите стаи има прозорци към банята може би Simple Smile С дървени щори са. Аз съм доволна от Севтополис и Спа-то му, още повече от масажите.
Има много тарикатски щори от спалнята към банята и можеш да се чипкаш и мъжлето да гледка...
Много се кефят... Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 487
Въобще остана ли свестен спа-хотел с минерална вода в България???
О, да - Интерхотел Сандански - вече е любимия ми хотел! Голям външен топъл басейн, още по-голям и още по-топъл вътрешен басейн и най-топъл детски външен басейн - всички с минерална вода! Детски кът - голям с много, много играчки и надуваем замък за скачане, и най-важното - с какичка, т.е. можеш да си отавиш децата там ги гледат, за да се поглезиш с парна баня или сауна примерно.
В неделя - късно освобождаване до 17 ч. Разположението на хотела е перфектно - в центъра и до парка. Стаите не са нещо особено, но стават; почистваха всеки ден, сменяха чаршафи и хавлии; закуската беше прилична; ресторантът е голям и не се пуши, има хубава тераса към него.
С две думи - страшно ми хареса!  Peace
На нас винаги ни дават лукс стая, с развалени/неработещи лампи(1бр), пак ще се обаждам на рецепция, и според мен, не добре почистена...........фотьойла беше с коси от предишните посетители, дълги коси, което за мен е недопустимо, особено за лукс стая на 4 звезден хотел Rolling Eyes........надявам се, до края на престоя ни, да нямам повече забележки, ще видим.................

# 488
Някой ходил ли е в Катарино? Впечатления?

# 489
Да, но преди около година. Тогава бяхме много доволни от обслужването и от комплекса като цяло. Много добър Спа център. Сега нямам представа какво е положението, тъй като разбрах, че хотела си е сменил собственика.

# 490
  • Варна
Някой ходил ли е в Катарино? Впечатления?

И аз искам мнение за този хотел. Интересува ме, басейните как са, с минерална или не, топли ли са, има ли детски кът и как е храната. Общо взето всяко мнение ще ми е от полза. Дали си заслужава да бием път от Варна. Simple Smile

# 491
  • София
За Катарино имим мнение от преди 3-4 години. Тогава беше страхотно. Просторни стаи, много мил персонал, хубаво СПА, ТОПЛИ МБАСЕЙНИ, ДЕТСКИ КЪТ, СТРАХОТНА ХРАНА.
Сега не сем ходили скоро, но от познати знам че пак си е хубаво...

# 492
  • тук-там
За Катарино - ако гледате промоцията 99 лв за 3 дни - имайте в предвид, че вече има продадени около 800 ваучера!  Peace

Иначе аз лично го харесвам. Водата в басейна може да е една идея по-топла.

# 493
  • Варна
Wild_rabbit, мислиш, че може да не ни огрее ли? Защото мъжа ми си идва за 2 седмици само и е абсурд ако не можем заедно да отидем да пътувам 6-7 часа сама с детето.

# 494
  • в 1001-та нощ
аз лично винаги първо проверявам за свободни места, резервирам и след това купувам ваучер ...иначе съм се парила  Peace

Общи условия

Активация на акаунт