Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 103 280
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
Подкрепям мнението на тодоричка , не сме били там, но впечатленията на моя приятелка са същите.
На Чепеларе сме били в Борика- останах доволна, само детския басейн беше мръсен. Peace

# 526
  • София
Тодоричка теб чаках Hug не съм на зор ще почакам Laughing

# 527
Здравейте!
В крайна сметка взехме ваучери за Катарино, но ... времето ще е лошо за периода, който резервирахме. Мнението на Тонита Тикарам ме притесни малко, а ние общо взето на това разчитахме. Ще сме с малко дете на 1г.3м. и се чудя дали ще има с какво да го храня от ресторанта, супички дали има. Повечето мнения за храната са лоши. Има ли места с хубава храна в околността (Разлог, Банско...)? Ако случайно времето е благосклонно, какво може да си види в околността? Мнението ви ще ми е много полезно. Simple Smile

П.П. Нищо не виждам в сайта за отопление, климатици, централно ли е?
Pepsilight и ние си взехме ваучер от колектива, запазих за 11.11.2011г., ако сте преди нас, ще ми е интересно да прочета мнението ти. Simple Smile

# 528
  • Варна
Здравейте!
Завърнахме се вчера от Катарино. Давам отзиви веднага.

Хотелът на мен ми хареса определено. Стаите са хубави, има кана за вода, кафе, чай. Хавлиите и халатите се сменят всеки ден, както и чашите. Закуската е добра, има от всичко, но вечерята лично на мен не ми допадна, дори мога да кажа, че си беше зле, всичко е на блок маса. Персоналът е много любезен, като започнеш от рецепцията до камериерките. В ресторанта за вечеря бяха много бързи с напитките, които си поръчвахме отделно, пиша го, защото имаше отзиви, че са се бавели. Басейнът беше много топъл и чист, но ... след като излезеш от него беше супер студено, в хотела все още нямаше пуснато отопление. Това за мен е недопустимо в Спа комплекс, по време на масажа направо ми замръзнаха краката. Определено спа-то не си заслужава, а и на тези цени... За парите,  които платихме, почивката си беше направо подарена, но на редовна цена и предвид, че пътуваме от Варна не мисля, че бих повторила. Simple Smile

# 529
  • София
Аз все да пиша и нямам време,но в началото на месеца ходихме на Хасковски минерални бани-този хотел :
http://www.visit.bg/selo/photel.php?hotid=709
Много спокойно място,не много хай,ама съвсем приятно си изкарахме.Водата беше топла и доста зелена и детето стоеше с часове в басейните,предимно във вътрешния.Ходихме само на парна баня,от други възможности не се възползвахме,че в басейна ни беше супер.100лв беше цената на апартамент със закуска и вечеря и храната беше добра.

# 530
Какви са тези глупости за Медика Наречен?? Ние вече два пъти сме посещавали хотела и мога да заявя, че базата е страхотна. Нищо общо с коментара по горе. Ние бяхме две семейства с едно дете. Имахме си всички удобства, които ни бяха нужни.
Екипа, който работи в хотела е страхотен и им благодарим сърдечно за цялото внимание, което ни оказаха. Храната беше нормална. Супите и основните ястия бяха много вкусни. Нямаха много подправки и харесаха на всички от групичката ни.Освен нашето дете имаше и други гости на хотела с децата си. За наше успокоение децата си намираха занимание. Хотела разполага и с детски къд, където оставяхме детето, когато имахме процдури. Доре, че беше детския кът, там децата рисуват, играят..изобщо имат си занимание.
Хареса ми престоя там и смятам на пролет отново да посетя хотела.

# 531
Какви са тези глупости за Медика Наречен?? Ние вече два пъти сме посещавали хотела и мога да заявя, че базата е страхотна. Нищо общо с коментара по горе. Ние бяхме две семейства с едно дете. Имахме си всички удобства, които ни бяха нужни.
Екипа, който работи в хотела е страхотен и им благодарим сърдечно за цялото внимание, което ни оказаха. Храната беше нормална. Супите и основните ястия бяха много вкусни. Нямаха много подправки и харесаха на всички от групичката ни.Освен нашето дете имаше и други гости на хотела с децата си. За наше успокоение децата си намираха занимание. Хотела разполага и с детски къд, където оставяхме детето, когато имахме процдури. Доре, че беше детския кът, там децата рисуват, играят..изобщо имат си занимание.

Не е хубаво да ни подценявате. Регистриран потребител от днес с първо и единствено мнение в подкрепа на Медика.  Whistling

# 532

Не е хубаво да ни подценявате. Регистриран потребител от днес с първо и единствено мнение в подкрепа на Медика.  Whistling

Съмнителна работа!!!

# 533
Менте... Stop

# 534
Здравейте!
Завърнахме се вчера от Катарино. Давам отзиви веднага.

Хотелът на мен ми хареса определено. Стаите са хубави, има кана за вода, кафе, чай. Хавлиите и халатите се сменят всеки ден, както и чашите. Закуската е добра, има от всичко, но вечерята лично на мен не ми допадна, дори мога да кажа, че си беше зле, всичко е на блок маса. Персоналът е много любезен, като започнеш от рецепцията до камериерките. В ресторанта за вечеря бяха много бързи с напитките, които си поръчвахме отделно, пиша го, защото имаше отзиви, че са се бавели. Басейнът беше много топъл и чист, но ... след като излезеш от него беше супер студено, в хотела все още нямаше пуснато отопление. Това за мен е недопустимо в Спа комплекс, по време на масажа направо ми замръзнаха краката. Определено спа-то не си заслужава, а и на тези цени... За парите,  които платихме, почивката си беше направо подарена, но на редовна цена и предвид, че пътуваме от Варна не мисля, че бих повторила. Simple Smile
Благодаря,
всъщност масажа сте го ползвали допълнително, мисля че нямаше включен такъв към офертата.. newsm78
През ноември се надявам да работи парното.
Ама както казваш за тези пари това си е подарък.

# 535
  • софия
Отзиви някакви за спа хотел Девин? Сега го има в офертите за колективно пазаруване.

# 536
  • Пловдив
За това, което предлага хотела като база и изхранване и тази цена е много висока. За мен е по-добре още 20 лв да дам и да отидем на 5-звезден. Спа центърът (като масажи) е ок, но другото не си струва.

# 537
Някакви отзиви за Исмена, Девин?

# 538
  • София
Отзиви за Исмена имаше тук в темата. Бяха добри по мои спомени. Мисля, че единия отзив беше от Mamma
Разрови малко назад или пусни търсачката.

# 539
Момичета, посещавали ли сте спа хотел АТА, Вършец? Изглежда много добре от снимките на сайта, но не ми се иска да рискувам, че не е близо  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт