Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 103 296
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Някой да има пресни впечатления от хотели в Старозагорските бани? Чела съм добри мнения само за Калиста.
Хотелите на Ст.бани ги класирам така:1. Калиста;2.Армира; 3. Извора

# 511
  • София
да , и аз бях писала вече няколко пъти за калиста в старозагорските бани. айде поразрови се малко....

# 512
да , и аз бях писала вече няколко пъти за калиста в старозагорските бани. айде поразрови се малко....
Е, аз точно за Калиста не питам!Знам,че там е супер!
Питам за други хотели,от които да има добри отзиви!

# 513
# 514
Здравей те ,отдавна следя темата.Мисля края на месеца живот и здраве да отида със семейството си на СПА.Още се чудя къде,ходили сме в Сана Спейс,Фея,Римска баня все хубави хотели ,от който сме останали много доволни Peace
Чудим се сега за Персенк Девин Thinking. Някой има ли скорошни отзиви от престоя си там!В момента има много изгодна оферта от Бутик травел.
Дайте идея и за други подобни хотели!
Благодаря би предварително!  bouquet

# 515
Благодаря, ви за споделеното разочарование относно Медика Наречен. Съжалявам и за неприятните емоции.

Е, на нас трудно някой може да ни развали настроението щом сме отишли да почиваме. Но исках да споделя за да не се излъже и друг.

# 516
  • София
Някой ходи ли до Белчин?

# 517
Някой ходи ли до Белчин?

Предполагам за Белчин гардън става въпрос?
През август само за 1 ден. Впечатленията ми са само от апартамента - прекрасен, просторен и ресторанта - скъп и нищо особено.
До спа изобщо не можах да стигна и нямам впечатления.

# 518
  • София
Някой има ли пресни впечатления от Екстрийм в Пампорово? Взехме ваучери за следващата седмица. Четох и отзиви, но са стари. Интересува ме спа-то добро ли е, чисто, топло и т.н.?

# 519
  • София
Ние бяхме за три дни в Екстрийм през Август. Определено няма да повторя. Стаите са хубави, закуската беше ок, вечерята не чак толкова даже хич, но през цялото време палеха въглища, за да подгряват водата и смърдеше ужасно, не можеш да проветриш дори. Интернета беше с ограничения за достъпа до някои сайтове. Добре, че през деня предимно обикаляхме и не се свъртахме много в хотела. Да добавя, че няма детски кът. Има някаква празна стая, която се води детски кът, но в нея няма нищо. Децата търчаха из лобито и на площадката пред хотела.
Басейна нещо не ми допадна, видя ми се мръсничък. Спа-то така и не го пробвахме.
Изобщо Пампорово като курорт не ми хареса ама хич, и няма да стъпя там повече.

За Белчин Гардън получих само отзиви от свеки, че е реновирана бивша комсомолска сграда срещу банята, но е добре направено и с вкус. 
Така и не съм стигнала още до село, както бях обещала, за да мина лично да проуча.

# 520
  • Countryside
Аз да се оплача от Вила Рока в Банско. Така са занижили качеството, чеее... ужас. Преди 3-4г ходих и бях очарована, сега е доста зле. Занемарено, тотално за ремонт, и хигиената са я занижили нещо. Басейнът беше с много хлор, джакузито имаше отлепени плочки и лайсни, на чаршафа имаше дупка  Shocked  До СПА-то не стигнах този път. Дори вече нямат собствени сапунчета и шампоанчета, а от марката на Метро. Много жалко. Иначе персоналът е мил и любезен както винаги, закуската е орязана малко откъм асортимент, но е прясна. Ресторантът не пробвахме този път.

# 521
Азалия - доста очукана вече.
Почивна станция на ТИМ... Grinning

# 522
Някой да е ходил скоро с Аугуста да сподели скорошни впечатления. Интересува ме и температурата на басейна newsm78

# 523
  • Варна
А отзиви за Родопски дом в Чепеларе и най-вече басейна става ли за топкане?Всичко каквото се сетите! Rolling Eyes

# 524
  • София
В Родопски дом Чепеларе, бяхме за Коледа миналата година. Определено не смятам, че ще повторя. Басейна беше с температура 27-28 градуса, което го прави добър за плуване, но за топкане ми се струва, че водата ще е студена. Не видях нищо подходящо за забавление на деца, ако ще бъдете с такива.
Бяхме в апартамент, който е доста просторен, но определено пестяха от парно. Пускаха го само вечер. Храната беше еднообразна.
Просто не е нашето място.

Общи условия

Активация на акаунт