Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 103 306
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Много е трудно обаче с малко дете и пътуващ мъж, но днес ще се опитам да свърша всичко. Ако не ще се ходи с някоя приятелка.  Mr. Green

# 496
  • София
точно така- ако си купувате ваучер винаги първо се пита за свободни места и си правите резервация и после си купуваш ваучера.

# 497
Получихме чудесни отзиви от наши приятели, които миналата седмица са били в Персенк Девин с ваучер от колективни оферти. Започвам да следя и аз за такава, че редовните цени са мнооого солени.
Ако някой е посетил Медика Наречен, нека сподели.
Ние пак планираме едно посещенийце в хотел Хисар следващия месец за зареждане на батериите.

# 498
Някой ходил ли е в Катарино? Впечатления?

И аз искам мнение за този хотел. Интересува ме, басейните как са, с минерална или не, топли ли са, има ли детски кът и как е храната. Общо взето всяко мнение ще ми е от полза. Дали си заслужава да бием път от Варна. Simple Smile
Ние бяхме през август и като цяло много ни хареса. Относно басейните - водата във вътрешния е топла, а във външния за мен беше студена. Не е минерална и е доста хлорирана, на мен ми лютеше на очите. Храната, стаите, персонала - всичко това е супер. Детският кът е миниатюрен, но пък има 2 външни площадки.  Peace

# 499
Аз си взех ваучер от сайт за колективно пазаруване за спа хотел и това бяха едни прекрасни дни в който си починах добре.  Grinning

# 500
  • Велико Търново
Някой ходил ли е в Катарино? Впечатления?

И аз искам мнение за този хотел. Интересува ме, басейните как са, с минерална или не, топли ли са, има ли детски кът и как е храната. Общо взето всяко мнение ще ми е от полза. Дали си заслужава да бием път от Варна. Simple Smile

Лятото бяхме в Катарино. И тогава бяха продали около 1400 ваучера. Със сигурност е имало места за всички. Ние на 2 пъти сменяхме датата, че децата се бяха поразболели, но винаги имаше места. Комплекса е достатъчно голям, има и апартаментна част, така че, мисля че няма да са проблем местата, особено при резервация отсега.
Само че, сега, предполагам, времето ще е по-лошо и няма да е много подходящо за разходки извън комплекса. А спа-то им е доста "позавяхнало", и не може да се разчита на него за оползотворяване на времето.  Confused.
Иначе стаи, обслужване, храна, са си много добре за тези пари!

# 501
Получихме чудесни отзиви от наши приятели, които миналата седмица са били в Персенк Девин с ваучер от колективни оферти. Започвам да следя и аз за такава, че редовните цени са мнооого солени.
Ако някой е посетил Медика Наречен, нека сподели.
Ние пак планираме едно посещенийце в хотел Хисар следващия месец за зареждане на батериите.
Не ходете в Медика Наречен. върнах се преди 2 дни оттам. Не си заслужава парите. Единственото хубаво нещо в хотела е басейна. Стаите са горе долу добре, но не ги обслужват както трябва. Хавлиите постоянно бяха мокри и не ги смениха нито веднъж за 6 нощувки. Наложи ни се да си искаме тоалетна хартия като свърши. Физиотерапевтичния център е със слаба хигиена. Постелките на кушетките където се извършват процедури не се сменят с дни, а оттам се изреждат непрекъснато хора, калъфките на възглавниците също са несменяеми и всеки си завира носа в тях, защото процедурите обикновено са на гърба и лежиш по корем. Но най голямата трагедия е ресторанта. Порциите са мизерно малки и освен това самата кухня е мизерна. Супата е вода, застроена в нещо в която плуват 3 топченца кайма. Но повечето супи са безмесни. Имаше една вечеря състояща се от парче огретен от тиквички. Това парче беше с размери 7/7/1 см. Беше с по малък размер от парче бисквитена торта. Сервираха ни вкиснато кисело мляко и вкиснат айран от същата партида. Таратора им беше пълен с чесън, цял ден ми гореше в стомаха и освен това го сервират без дори да питат искаш ли чесън или не. Друг ден закуската беше баница със сирене и се състоеше от баница,както се продават по баничарниците,  която е разделена на четири човека. Порция от печено пиле с гарнитура представляваше едно мизерно парченце пиле и шепа нарязано прясно зеле. Десертите в повечето случаи бяха готови сладкарски изделия,единични десерти, купени от магазина и при това нарязани на дребни парченца и разделени за двама. Просто възмутително беше в ресторанта. Като си помисля че хотела е започнал работа през февруари и още си гради име, за мен това е пълна излагация .

# 502
Искам да добавя към поста на zlat относно Медика Наречен своето лично мнение. Балнеосанаториум, с високи цени и ниско качество. Повечето стаи са без тераси. Така и не разбрах водата в басейна има ли нещо общо с минералната нареченска. Категорично не става за почивка с деца, просто няма условия за тях в нито едно отношение. А, да, ако за някои е важно, в целия "хотел" не се пуши!!!!

# 503
  • София
Аз неслучайно казах преди време, че Наречен си живее още в соца.

# 504
  • Варна
Здравейте!
В крайна сметка взехме ваучери за Катарино, но ... времето ще е лошо за периода, който резервирахме. Мнението на Тонита Тикарам ме притесни малко, а ние общо взето на това разчитахме. Ще сме с малко дете на 1г.3м. и се чудя дали ще има с какво да го храня от ресторанта, супички дали има. Повечето мнения за храната са лоши. Има ли места с хубава храна в околността (Разлог, Банско...)? Ако случайно времето е благосклонно, какво може да си види в околността? Мнението ви ще ми е много полезно. Simple Smile

П.П. Нищо не виждам в сайта за отопление, климатици, централно ли е?

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 11:10 от Pepsilight

# 505
Pepsilight, ние бяхме с дете на 1 г. 4. и го хранех преспокойно с храна от ресторанта. По моето мнение храната беше много вкусна и разнообразна, имаше винаги супа на вечеря, а понякога и 2 вида супи и обикновено с тях храних малкия. Носих и пюрета за всеки случай, но не ми потрябваха за вечерите, давах му от тях на обяд.
За отоплението - не обърнах внимание, защото бяхме през лятото.
Откъм забележителности - Банско, Рибарника /от Добринище по пътя нагоре по планината/, Разлог, парка на мечките в Белица /не препоръчвам заради пътя, който е супер разбит/, голфа, който е включен към пакета. В комплекса има и зоокът, който е много интересен за децата /особено ако си носите моркови да храните зайците  Mr. Green/. Приятна почивка!  

# 506
Благодаря, ви за споделеното разочарование относно Медика Наречен. Съжалявам и за неприятните емоции.

# 507
  • Варна
tini-mini, много благодаря за отговора. Сега остана само да не е толкова лошо времето, за да се порадваме и на природата.

# 508
Някой да има пресни впечатления от хотели в Старозагорските бани? Чела съм добри мнения само за Калиста.

# 509
Някой да има пресни впечатления от хотели в Старозагорските бани? Чела съм добри мнения само за Калиста.

Прочети темата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт