Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 103 238
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В Аугуста ходихме миналата година и да си призная останах доволна. Наитина е соц, но е поддържано. Басейните са добри, много топли, особено детският. Детският кът смешен с малко развлечения но пак се намира какво да правят децата в него. Поне е просторен, Имаше нещо като пързалка и един голям басейн с топки.
 Храната беше ок в ресторанта. Ние бяхме говорили с персонала в ресторанта и ни готвеха специално готвени неща по поръчка./заради детето/. доколкото си спомням и не сме чакали кой знае колко много.

А сега отново отзиви за Лъки Банско. Изкарахме едни 3 пекрасни дни. Няма толккова готин персонал- всички ти се усмихват,поздравяват... Храната беше на ниво и в огромни количества. Единствено басейна е малък но много топъл и беше доста населено, което не ни пречеше да изкарваме с часое вътре;)

# 616
Включвам се и аз с отзиви за Лъки Банско.Хотела на нас ни хареса много.Храната е просто страхотна и мнооого.Има закрит подземен паркинг,безжичен интернет навсякъде,апартамента в който бяхме настанени беше супер.Басейна наистина е малко малък и беше празен в делничните дни,но уикенда стана препълнен понеже и хотела беше пълен.Детски басейн няма.Имаше някаква музика ,която се чуваше през нощта незнайно откъде ,просто за в бъдеще бихме повторили но само в делничните дни. Peace
В детския кът няма детегледачки.
Тази сутрин на закуска ресторанта беше препълнен и дори нямаше място за всички хора.
Някой скоро ходил ли е в Девин,следващия месец сме се насочили натам,някакви отзиви за спа хотели???

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 22:50 от Nataliiiiiii

# 617
Бяхме миналата седмица в Исмена, най ми допада като разположение и архитектура от девинските (другите не съм ги посещавала, говоря от външни впечатления и интернет).

Плюсове: апартаментите са огромни, с две напълно отделни стаи - съвсем спокойно може да спи семейство с две деца, и диванът не е някакво изкорубено подобие на легло, както в множество хотели. Има и къщички, които са подходящи за компания от две семейства - на първия етаж има хол с камина. Разбира се може и едно да ги наеме, просто по-скъпичко идват.

Спа: температура в басейна 30-32 градуса, като спреш да плуваш и ти застудее - има топло джакузи (над телесна температура), парна баня и сауна. Водата, разбира се, е минерална - то Девин все пак Simple Smile - от Беденския каптаж. Основен недостатък: тъй като Исмена е построен като комплекс, всички връзки са външни - тоест, излизаш навън между апартаментите/къщичките и спа-то, между спа-то и ресторанта, стаите и ресторанта. Вярно, притичваш по 20-30 метра, но на мен в този сезон ми бе студено да го правя по халат и всеки път се обличахме. От април до октомври някъде този проблем не би съществувал. Това ме кара да мисля, че не бих повторила в зимния сезон, иначе за пролет и есен е супер. За лятото има и голям открит басейн (закритият не може да се каже, че е голям, ако има повече от 10 души вътре, ще е неудобно).

Храна: ИЗКЛЮЧИТЕЛНА за хотел! В повечето български (и не само) хотели храната е под всякаква критика, едвам издържам дори закуските. В този е добра. Тъй като в делничните дни бяхме почти сами в хотела, вечер ни отваряха една малка механичка в битов стил с камина - да не ни е тъпо в големия празен ресторант. През уикенда има повечко хора, но пак не беше фул.
Има люлка и пързалка отвън, и закрит детски кът в едно помещение, което също е външен подстъп - ние трябваше да изчакаме половин ден да си го отоплим, тъй като не беше ползвано преди това и беше спрян радиаторът.

Мисля, че има писано и назад из темите за този хотел, но ако някой иска повече подробности, ще му отговоря. Смятам, че в топло време е по-подходящ за отсядане, но въпреки това нашите впечатления са отлични.

# 618
  • Някъде в облаците
  bouquet  bouquet  bouquet Bunnie, Nataliiiiiii - благодаря за актуалните отзиви за Лъки Банско. Аз направих резервация от 02 януари за 5 дни. Хотелът вече бил зает за Коледно-Новогодишните празници - до 15 януари 2012 г. Какички - аниматорки ще има от 01 декември - аз естествено, Тома неверни, половин час разпитвах по телефона. А съпругът ми миналата седмица - по път - служебно пътуване в Банско, разпитал и видял всичко на живо, по мои инструкции.  Embarassed
Надявам се, че, по време на нашия престой повечето гости ще бъдат скиори,за да ползваме басейна по-спокойно.  Peace

# 619
Аз съм в голяма чуденка newsm78 От 22 януари сме замислили 1 седмица да отидем някъде с мъжа и детето, но да е на топличко - да може да се шляпкаме доволно в басейна, да има забавления за децата или поне някаква стая за игра и да е топло в целия хотел, а и да е на нормална цена. Досега не съм била в Хисаря и се бях ориентирала към Аугуста заради добрите отзиви и по-нормалните цени. За басейна разбрах че е топъл, а в хотела като цяло как е Т?

Благодарна ще съм ви ако ми препоръчате и други дестинации и хотели, където може да починем и все пак да не скучаеем с детето  Hug

# 620
  • София
светлушка отивайте в Лъки Банско
Натали музиката се чуваше от пиано бара. Ние бяхме настанени в сграда 2. но то се чуваше като тътен и съвсем слабо. На нас не ни е пречило.
В неделя наистина беше фул в ресторанта. Обаче за вечерите примерно може да си запазвате предварително маса. Ние така правихме защото държахме на една от която имахме видимост към децата /освен като са в детския клуб/. А детегледачка ще има от 1 декември. Страхотно си прекарахме.
Забравих да добавя и че едната вечер вечерята ни не беше на блок маса а по меню. и противно на очакванията че ще ни дадат едно малко от меню от по няколко неща, ни връчиха основното меню с всички ястия. направо се пръснахме от ядене.

# 621
В Аугуста сме ходили 2 пъти, все есенно време. Първият път водата беше супер, вторият път беше по-скоро студена. В детския басейн водата е с подходяща температура.
Детският кът е старичък, но голям, има интересна пързалка с шейни, надуваем батут.
Ресторантът е голям, има програма /в събота ли беше или в петък  newsm78/, децата се забавляват много, имаше игри с награди и за тях. Местоположението е добро - близо до паркове и градинки.
Двойната стая на нас ни беше малка - като туристическа спалня ни беше - всичко в легла. Simple Smile
Общо взето съм със смесени чувства - първият път бях доволна, вторият - разочарована. Peace
Сана спейс много повече ми хареса, но пък той е с по-малък басейн.

# 622
Bunnie, и на мен много ми харесва Лъки Банско, но ние не сме скьори, сега цените им не ме устройват определено. За 5 нощувки със закуски ми искат 700лв., което за мен е доста. Затова мисля да се насоча към незимен курорт. Досега почти винаги ходим във Велинград или Сандански и ми се щеше да сменя малко направлението, но и все пак цената да е приемлива.

# 623
Конкретно ме интересува ето този:
http://www.orpheus-spa.com/home/bg/index_bg.php?category_id=480&parent_id=1

Не видях никакви отзиви назад.

# 624
  • София
Nataliiiii аз съм ходила преди няколко години в орфей, Девин и определено ми хареса. Спомням си че имаше 2 огромни вътрешни басейна, хубаво джакузи, спа център, храната беше вкусна и обилна, стаите големи, но май нямаха балкон. Пя ни Есил Дюран едната вечер  Mr. Green
Друго не помня.
Харесвам Девин, и ако не беше отвратителният път до там щях редовно да отскачам.

# 625
Бъни,кой по-точно е отвратителния път и защо?
През Кричим ли минавате или през чепеларе?

# 626
  • София
През Кричим минахме. Пътят е с много завои и нанякои им стана зле, тогава и се строеше май язовир и пътя беше супер тесен, на мнооого голяма височина. незнам, мене ми беше некомфортно.

# 627
  • София
Bunnie, и на мен много ми харесва Лъки Банско, но ние не сме скьори, сега цените им не ме устройват определено. За 5 нощувки със закуски ми искат 700лв., което за мен е доста. Затова мисля да се насоча към незимен курорт. Досега почти винаги ходим във Велинград или Сандански и ми се щеше да сменя малко направлението, но и все пак цената да е приемлива.
Светлушка, може ли да споделиш за какъв период ти искат 700 лв, за колко нощувки и в какво помещение. Че нещо като им гледам цените на сайта виждам само цени в Евро и нещо не мога да схвана. Аз лично искам да отскочим до Банско в седмицата след Нова Година и търся варианти за настаняване в едноспален апартамент.
Благодаря предварително.

Аз да похваля хотел Астра Велинград и тук. Бяхме за уикенда и сме много доволни от всичко.
Много топло навсякъде, СПА центъра ми хареса също. Храната също става. Единствен минус за мен беше липсата на балкон в стаята, защото ние сме пушачи и кофти инфраструктурата около хотела, но не е болка за умиране.

# 628
Тодоричка,точно седмицата след Нова година цените на Лъки Банско са най-завишени като цяло. Peace

# 629
тодоричка, за 5 нощувки в двойна стая (двама възрастни и дете на 4год.) + закуска в периода 22-27 януари.Офертата и на мен ми я дадоха в евро но като се умножи по 1,95лв. и се получава 700лв.

Общи условия

Активация на акаунт