Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 103 239
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Някъде в облаците
 Peace Аз мога да дам преките ми впечатления от вътрешния минерален басейн на Фея, Чифлика - 32-33 градуса (лятото) и дъщеря ми си киснеше по час, че и отгоре. От Балкан - впечатления на мои близки приятели, които бяха на Нова Година - 5-дневен пакет - и вътрешен и външен - мноооооооого топла, детето беше на 4 г. - къпеха го във външния и после с две хавлии - бързо в стаята във ваната.  Peace

# 601
Споделям пресни впечатления от хотел Фея Чифлик, малък, уютен чист и топъл хотел, който обаче няма нищо общо със СПА.Първо водата изобщо не е минерална, малък басейн без наклон с дълбочина навсякъде 1,65, аз стоях през цялото време на пръсти, температура на водата около 30-31 градуса идеална за плуване, студена за киснене, джакузи и детски басейн няма.Жалко подобие на лакониум само с топли пейки, няма влажност, няма аромати, ниска температура на въздуха облечен с халат на пейката, да става.Парната баня стоеше изключена при положение, че хотела и спато бяха пълни с хора, чакаше се да се пусне и мине доста време, докато направи температура и влажност, липса на всякаква възможност за изплакване на пейките. След като се наложи на два пъти да се моля на момчето в спато да ми пусне парната баня, реших, че и до масажи няма да стигна. За обслужването в ресторанта 6+, за обслужването в спато и оценка две е много.Това пак казвам са моите лични впечатления, не бих го посетила отново, освен ако не е нещо организирано с много хора, но за повече от една нощувка не бих отишла. Peace

# 602
  • София
Нещо да споделите за Аугуста Спа Хисар, че платих един коледен пакет за там.
Интересуват ме най-вече вътрешен басейн - Т, чистота и ресторанта - разнообразие, качество, цени, както и детския кът. Hug

# 603
Peace Аз мога да дам преките ми впечатления от вътрешния минерален басейн на Фея, Чифлика - 32-33 градуса (лятото) и дъщеря ми си киснеше по час, че и отгоре. От Балкан - впечатления на мои близки приятели, които бяха на Нова Година - 5-дневен пакет - и вътрешен и външен - мноооооооого топла, детето беше на 4 г. - къпеха го във външния и после с две хавлии - бързо в стаята във ваната.  Peace
  bouquetМай това ще е

# 604
Нещо да споделите за Аугуста Спа Хисар, че платих един коледен пакет за там.
Интересуват ме най-вече вътрешен басейн - Т, чистота и ресторанта - разнообразие, качество, цени, както и детския кът. Hug
bibi да беше питала преди да платиш  Sad
Това си е градската баня на много пловдивчани. Заради детската пързалка много семейстава ходят през уикендите само за басейна ( пускат външни лица, входа за там май беше 8 лв) Хотела плаче за ремонт от всякъде ! Общо взето късен соц ! Дано някой, който е бил там през есента да се включи със по пресни впечатления, но крака ми няма да стъпи там, дори само на външния басейн  #Cussing out

# 605
  • София
Хм, лошо-о-о аз четох положителни отзиви по сайтовете от септември / октомври.
Казаха ми, че стаите са реновирани. Rolling Eyes Дано по Коледа не се юрне цял Пловдив натам, че и без това май хотелът е фраш. Rolling Eyes

# 606
bibi поразрови се и в тази тема, мисля че също имаше мнения

# 607
  • софия
Ние няколко пъти ходихме в  Аугуста,наистина пускат външни хора в басейна.Това при достатъчно пълен хотел не го разбирам.Басейнът обаче е перфектен-и като размери,и като чистота.На повечето места басейните са малки.Сауната също е добра.Реновираните стаи са добре.Според мен е най-приятно през седмицата,когато е по-празно.Ресторантът е голям и чист,гостите ползват -25% отстъпка.Соц излъчването си го има,но поне поддържат.

# 608
Хм, лошо-о-о аз четох положителни отзиви по сайтовете от септември / октомври.
Казаха ми, че стаите са реновирани. Rolling Eyes Дано по Коледа не се юрне цял Пловдив натам, че и без това май хотелът е фраш. Rolling Eyes
Щом така сте се разбрали, значи сте в реновирана стая.
Гледай си спокойно почивката. Не се настройвай от сега.
Ако искаш часове в СПА центъра ги запиши предварително. За храната също се разбирайте предварително, за да не чакате с децата. Хотелът е голям и по празници пращи от хора. Аз по-добри басейни от техните още не съм открила. Simple Smile
Спокойно.
Весело изкарване!

# 609
  • софия
И аз изпратих запитване до Аугуста за Коледа. Ама и аз май все лоши мнения чета. топъл ли е вътр. басейн? Хареса ми, че не те обвързват с коледни пакети- вечери- с питиета, без питиета... hahaha

# 610
  • София
И аз изпратих запитване до Аугуста за Коледа. Ама и аз май все лоши мнения чета. топъл ли е вътр. басейн? Хареса ми, че не те обвързват с коледни пакети- вечери- с питиета, без питиета... hahaha

ако решите за там, за Коледа през агенция цената е по-добра - в сайта им двойната е 77 лв, а през агенция 70. деца до 12 г.  - без пари. и мен това ме изкефи, че няма вечери, ама дали пък няма да си отвисим да чакаме храната с тия деца  Rolling Eyes

# 611
  • с/у ОколоМръсТното
Аз съм била в Аугуста в реновираното крило през 2009та.
Хареса ми, че 2 двойни стаи са свързани помежду си с врата. Така на практика си имаш 2бр. двойни стаи с достатъчно място и 2 бани, хем има как да се усамотиш и без децата да ти дишат във врата.
Басейните са ОК. Аз лично бях само в джакузито + детския, че бяха най-топли. СПА не съм ползвала.

Единствено отрицателно..., стаите са по етажите, а басейнът е на партера и си има бая ходене (по хавлия) и возене с асансьори, докато си влезеш в стаята.

# 612
  • софия
bibi директно бях пуснала в хотела 76.50 на вечер, за трима ни." За тези дати можем да предложим двойни стаи с две отделни легла и евентуално да се постави трето допълнително легло. Цената на вечер ще бъде 76.65 лв., тъй като детето не се таксува за този празник. Включена е закуска, басейн, фитнес, сауна и паркинг. Относно изхранването ще бъде на свободна консумация в ресторанта. Ще важи и тази отстъпка, която е в момента - 27%.
Моля да се свържете с нас, ако желаете да Ви бъде направена резервация."
Да не стане много тясно? Въпреки, че за 2 вечери чак толкова....
Искам само да  е топла водата, пише, че и дядо Коледа ще има- малкия е и именик тогава. Май ще резервирам, то докато не опита човек.... newsm78
А цените в ресторанта как са, знам,че е много относително мнението , но все пак...За мен високи са тези в Селект на Велинград, Дива в чифлик също....Но всъщност даже и да се по- височки, все пак е доста по- изгодно, отколкото други коледни пакети, които гледам.

# 613
  • софия
Малко завишени са,но с отстъпката стават нормални.

# 614
  • София
При нас цената е 2 възрастни + бебе 70 лв на вечер и 1 възрастен + 2 деца на 7 г. 35 лв на вечер.
Отиваме пък ще видим. Peace Аз ги помолих (2 пъти) да ми пратят менюто на ресторанта за да си избера нещо, ама се правят на утрепани. Там на място ще си изберем  и ще го поръчаме за някакъв час примерно вечерта. От агенцията ми казаха, че може би на място ще предлагат и пакетни вечери и ли свободна консумация т.е. ще може да се избира. Rolling Eyes Не вярвам да е много скъпо, все пак е хотел 3 звезди и още 27% отстъпка ще е нормално.
п.с. Не зная дали е евтино, щото ние за 3 възрастни + 2 деца + бебе платихме 210 лв за 2 нощувки ВВ като сложим още 2 обяда и 2 вечери ще дойде на цената на РИУ Правец, която за нас излизаше 545 или 565 лв FB (не помня точно), а двата хотела са несравними  в полза на РИУ. Избрахме Хисаря заради това, че има повече места за разходка пък и децата искат пак на Старосел.

Общи условия

Активация на акаунт