Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 880
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Сиянка стискам палци  Павли се оправи и не се налага да влизате в болница! Praynig
Мики дано скоро с Явор се преберете вкъщи и всичко остане зад гърба ви! Praynig
Прегръщам ви момичета!

Офф защо трябва да се мъчат така малките душички!

# 286
Привет,

аз минавам на бързо да ви кажа че Павли е сериозно обезводнен, фунтанелата му била хлътнала доста под нормалното и се мъчим с една банка глюкоза и ако до утре сутринта не се по добри ще ни изпратят в болница. Моля ви се стиснете по едно палче за нас да ни се размине. Голям зор ни е да наливаме в устата глюкоза но няма как, по добре така отколкото другия начин. Sad
Praynig fingerscrossed fingerscrossed  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Мики дано скоро с Явор се преберете вкъщи  Praynig

# 287
Стиснати палчета за Сиянка, Мики и Явор, Теди и за всички, които имат нужда!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 288
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Стиснати палчета за Сиянка, Мики и Явор, Теди и за всички, които имат нужда!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

И от мен!

# 289
# 290
Хелоу Hug

Сиянче, Мики съжалявам да разбера че сте с такива проблеми,пожелавам ви всичко скоро да се оправи и да избегнете повече усложнения Heart Eyes Hug Hug

Момичета давайте да си спретнем една среща тази седмица, че ако си тръгна без да ви видя ще си изям палците от яд. Аз днес изпратих мъжо за Виена и вече съм закотвена в София до неделя и по цял ден ще си кукам от скука.
 Аз мога само да се похваля този път от почивката - не се свъртяхме в София за повече от една нощувка на седмица две и имахме страхотни изживявания и смело мога да кажа че с бубито не сме вече "съквартиранти" а като влюбени пубери Mr. Green Ужасно ми липсва тая вечер и незнам как ще изкарам цяла седмица.
 Баткото изкара десет дни пълен пансион при баба си и дядо си и сега супер ме слуша (пу-пу), Клименчето вече има почти два зъба (съвсем истински този път Joy) излизат едновременно,но не му се отразяват зле,само понякога се буди с рев но бързо отминава, дано и останалите са така. От две седмици го захранвам и си хапва с кеф, но не обича картофи се оказа.
 И последно не мога да не споделя,тази събота и неделя бяхме в много готино хотелче в Априлци на най яката сватба на която съм била със страхотни хора(нищо че не познавах в началото никой освен младоженците и най близката рода), супер музика супер купон,че и баба и дядо за дтегледачи.Организация като в приказките и три дни яли пили и се веселили, даже си позволих две чаши вино. Хванах най накрая отново фотоапарата - от години не бях снимала така.
 Та давайте да си организираме срещичка докато съм набрала скорост photo Twisted Evil

# 291
Добро утро!

# 292
  • Варна
Добро утро,

На нас няма да ни се размине, цяла вечер не съм спала да давам глюкоза и да сменям памперси и дрехи, започна и да повръща. Звънах преди малко на доки и ми каза че няма да стане така и ще ходя при нея след като майка ми дойде да гледа Ирена. Имало вариант да отида в едната болница само да му влеят глюкоза, но не знаем дали ще благоволят да ни приемат, с Ирена не ни искаха сега да видим с Пави.

# 293
  • София
Мики, Сиянкаfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за вашите момченца!  Praynig

На останалите ДУ! Нямам сили за повече засега  smile3507

# 294
Добро утро мацки  Hug

Сиянка, много неприятно. Дано ви приемат само за вливане  Praynig fingerscrossed

Моя тест е  EFN  Party Слава Богу, че не знам какви щях да ги върша.

Неви, мерси за кайвенцето  Flutter

Рорана, чак ти завидях  Crazy

# 295
Добрютро!  Grinning
Невенче мерси за кафенцето. С кеф си пийвам моето в момента. yes
Сиянче, Мики, много късмет ви пожелавам... Flowers Four Leaf Clover  spoko Flowers Four Leaf Clover
Измъчиха се тези деца, ееей..., пък и вие с тях. cry
Теди, честит ти резултат! thumbsup
Танче, много сватби, бееее... Rolling Eyes
Любезната, горкото Тинче. hug
Далче, а, честит ви № 8! tooth
Разгледах снимките на дечицата - красота! newsm04
Отново благодаря за честитките, слънчев ден от мен! smile3525

# 296
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДУ д/мами Simple Smile
Да ви почерпя за 7-мата месечинка на Ирина Simple Smile

и

Боже, дано бързо да се оправят болните бебоци!!!

На всички пожелавам лек, щастлив и много слънчев ден  Hug

# 297
Забравих да честитя месечинките на порасналите сладури! Heart Eyes

Резултати от предишната анкета:
В колко часа приблизително заспива бебето Ви?
Преди 20 ч.  3 (3.9%)
20 ч.  10 (13%)
21 ч.  23 (29.9%)
22 ч.  31 (40.3%)
23 ч.  4 (5.2%)
Какво заспиване?!  6 (7.8%)
Общ брой гласове: 77

Дерзай по новата, народе. Wink

# 298
  • София
Теди, аз докато стисна палци и те вече резултат имаш! Grinning Радвам се, че е това, което искаш!

Много стиснати палчета и положителни мисли на всички, които имат нужда! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 299
Добро утро!
Неви как сте с Дейка?
Сиянка дано се съгласят в болницата Praynig
Теди честит ти резултат!
Честити месечинки на порастналите бебчета!
Ла вида много сладка картичка  Heart Eyes Целувки за голямата Ирина!
Гласувах в анкетата,че още се двуомя.В съседния блок има кухня(ще ми е много удобно),но ако я запиша,ще е към ноември сигурно,тъй като напълних камерата с продукти за нея и първо трябва тях да си изяде.
Днес мисля да се възползваме от хубавото време и да прекараме повечко време навън,че ето го пак ще се разваля.

Общи условия

Активация на акаунт