Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 726
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Юху, ти да не говориш за моята Боряна? newsm78

Честит празник на всички празнуващи днес по всякакви поводи! baloni
Ние вчера бяхме на консултация.
Жабката е 72 см и 7,720кг.Пораснала е за 20 дни с 3 см и 280 грама.
Скараха ми се малко,че не съм въвела жълтък,сирене....дреме ми smile3534

# 646
  • София
Сузи, поздрави за добрия растеж на Жабката!  Hug
Уф, тъпия жълтък и аз трябва да го въвеждам, наистина е полезен.

# 647
 охх,успокойх се,че не е само Дългокоска така дива Simple Smile
Ника близнаци са и са година и 2 месеца по-малки от мен-незнам на онова време мама как се е оправяла с 3 бебета  Shocked всеки път като помисля да се оплача се замислям какво й е било и обикновенно си затрайвам  Grinning

# 648
Стефи, честит да е рожденият ден на братчето и сестричката ти!!! Да са живи и здрави!

Йони тежи 7.700 кг и е дълъг 70 см (+400 гр и +2 см, колкото и предния месец). Педи е много доволна, както и аз. С неговото нон стоп скачане и шугавеене си е повече от идеално. Каза да започвам с попарата през 2,3 дни и да въведа и телешко, че досега давах само пилешко, пуешко и заешко.
Много скоро чакаме да се покаже зъбче номер 4. Констатира, че е много подут венеца отгоре.
Би му противохепатитната ваксина.
И това е от нас  Simple Smile...

Лека нощ, мами и бебчовци! Сладки сънища на всички!  Hug

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 21:06 от Ralipo

# 649
Слънчи честит имен ден на кака Софи!
Мяу честити празници на Люси,свеки и баща ти!
Стефи да са ти живи и здрави братчето и сестричето ти!Със сигурност не е било лесно на майка ти,тя си е герой направо Simple SmileДано Ели не вдига Т Praynig
Далче честита месечинка на Бо!
Рали,Сузи браво за добрите резултати от консултациите на бебчовците Heart Eyes
Ники те, свекитата не може да се тормозят!

Аз редувам жълтък и месо през ден.Днес и дадох и попара,хапна си 5-6 лъжички.Като за първи път добре е,но май се умори да дъвче,защото не и я пасирах.Днес и дадох и една бисквитка на Плазмон да си гризка,толкова беше сладка Heart Eyes
Днес хубаво оползотворихме деня(и на тати заплатата),Сияна се сдоби с някои неща за по-студено време.

# 650
Здравейте другарки  Wink!

Честито на всички празнуващи днес и вчера!   party006
Честит имен ден на Софи, Слънчи, да ти е жива и здрава!
Мяуче, честит празник на баща ти, както и на Люската и свеки!
Далче, честит седми месец на Бо!
Криси, честит рожден ден на патерици!
Силвъри, честит рожден ден на близнаците, братче и сестриче! Било ви е много хубаво да растете заедно, предполагам  Hug!

Ника, мерси за линка, още не съм се навила за сущи;ня на 100%, ама и този момент ще дойде...Радвам се, че нещата ви ФърФят пИрфектно, ха дано все тъй да е!

Сватя, аз се обадих за яслата, ама никак нямах предвид, че нямаш нужда от нея, ами че не ми допада начина, по който се грижат за децата там! Поне това, което съм виждала и чувала ме отвращава, дано при вас не е така  Peace . Иначе, съм сигурна, че ще ти е доста по леко, когато Дина е на ясла, а ти мислиш само за моя зет  Mr. Green (егоистично, а?  Wink )

Пухче, честити придобивки на Сисето, със здраве да си ги носи!

Сузи, Рали, чудесни мерки сте докарали  thumbsup...
Деа е на консулт чак на 4ти октомври, като пропуснахме консултацията през август. В момента ваксини у наше село нема...никакви, дори и за учениците, представяте ли си какъв хаос цари в проклетата ни държавица?!

Бобиш, поздравления за свалените 9 килца и за усилията, които полагаш!

При нас нищо ново, освен че в неделя се прибираме в града  Cry... Така свикнах тук, че мога да си откарам до края на живота (почти)...
Деа също хич не е от спокойните деца, на едно място не седи/стои/лежи...Не ме пуска да съм извън погледа й, особено ако е гладна или й се спи, тогава е страшно...Нощем се буди по 988765473658 пъти за залъгалка или вода, а яде само веднъж... И за да не заслабна ям сладко на поразия, което е крайно нетипично за мен...
Замислих се и аз за жълтъка, ама да захладнее трайно, че тогава...

Олеле, заспивам, мацки, лека и спокойна нощ... Дано утре мъжо ми остави неговия телефон, че да имам нет, ама не се знае, дали няма да му трябва много...

# 651
Добро утро на всички!!
Първо - да честитя на патерици на всички празнуващи.
Нашият татко отиде в командировка за 3 дни и сме си самички. Та нямах никакво време да пиша. Но затова пък не ви изпускам от поглед  Wink и ви чета.

По повод пишлетата да се похваля, че и аз съм започнала процеса на забелване. Имам напредък без лоши последствия за сега (само един път беше по зачервено от нормалното, но се оправи от само себе си). Аз на моя педи му нямам доверие. Леко смотаничък ми изглежда....ама за сега няма да го сменям. Давам му още малко шанс...

Гуш на всички мами с буйни бебоци. Гледам тук една принцеска, с която ходим на разходка и разбирам за какво говорите. Тя е 20 дни по-малка от Дани, но говори постоянно нещо, вика, бие с ръце. Когато е на земята се върти като пумпал. Дани пък в това отношение е много спокойно бебе. Като е на земята не се върти, а само се опитва да пълзи (но за сега само вири дупе). Почти никакви срички не казва, а само разни звуци. Като съм го гушнала само се оглежда и иска да пипа разни неща, но никога не бие, шамари, дърпа коси. Когато види нещо ново първо наблюдава и чак после се протяга да пипне. Докато бебката директно граби каквото реши. Толкова различни темпераменти..... А аз в началото си мислех, че имам нервно бебе   Joy

Юхуу, твоята мадама заема супер пози. Много ме кефи  Hug

Лек ден от мен

# 652
Да сервирам и едно капучино -

Дано тоя път картинката се види, че миналия път нещо не се показа, а уж на предварителен преглед я виждам.

# 653
Добро утро! Grinning
vesi_p   хубаво капучино!

Относно пишлетата ние сме доникъде,забелила съм съвсем малко и от там нататък колкото и да дърпан си седи се на едно положение,педи не ще да пипа, а и направление за уролог не дава,пак на платено пак ще ходим,както стана с изследванията кръв и урина  Crossing Arms / Понеже не ни даде направление за тях! Close А направление за ортопед даде след като ходих и исках най - малко 2-3 месеца и накрая "я изнудих" според нея! Close Close Close / Та  декември ще си ходи по живо по здраво  Mr. Green
Моя бебок също е от палавите - не седи много легнал ,все е на 4 крака и все прав иска да седи,блъска с ръце,бие,дере,скуби и крещи страшно,бърбори много нещо си ,блъска с крачета по дъската на кошарката си, палзи все по- бързо и и каквото  докопа всичко е из ръцете му и устата му/ ! Бърка / харесал си е контактите / и пипа навсякаде! Не ми се мисли какво ще е като започне да се предвижва из къщи с паяка ! Crazy Скоро мисля да му взема - вчера ходих да си избирам и сложих  бебето в едина от проходилките в магазина - е няма такова щастие, лицето му грейна,усмихна се до ушите и взе да пищи от кеф и да натиска там едни музикални работи дето има на проходилката!събра продавачките да го гледат!Хареса му страшно много!

Относно жълтъка мисля да го оставя за октомври някаде като привърша с глутена сега сме на ръж още !

Отиваме на разходка - да използваме хубавото време докато е такова!

Приятен и слънчев  и позитивен ден ви пожелавам!

# 654
Добро утро девойчета   bouquet !

Мерсаж за кайвето, Веси, но днес ще ми трябват мноооогооо кафета  smile3507...
Моето дивИненце взе все по-рано и по-рано да се събужда сутрин, а като сменят лятното време със зимно, не ми се мисли в кокло ще кукуригам  newsm57 Mr. Green.

Юхуу, снощи забравих, но Диди ме разби с тЪз поза! Сякаш вика "Вижте ме, кой кат мен, мама се гърчи, пък аз съм шефа Winkhahaha

Lightning, не е ли малко рано за разходки? Тук е 13 градуса, бррр  cold.

Съни, все пропускам, ама не е само Диманка без зъби  tooth, и Деа няма, няма и да излизат май скоро, тъй като венеца пак се поуспокои... А беше толкова червен и подут...

Айде мацки, спорен, слънчев, приятен и усмихнат ден ви пожелавам  Hug!

# 655
Привет момичета!
Честито с закъснение на всички с повод за празнуване  Hug
Аз вчера навестих Велв и Шамана в Заимовската градина Laughing а после ходих да си приберя дЯтИто от баба му, изчаках и племенницата да я взема с нас да си играят и решх към седем да къпя Тински, че после бяхме на пица в едно крайпътно кръчме в Пасарел. Изкъпах го, дръпнах пишката, разсеях се нещо, не дърпах настоятелно и пак я заклещих  Cry
15 мин. не мога да я оправя, свекър ми ме моли през секунда да не пипам,че ще се оправи, свекървата пищи,че ще му повредя пишлето... изтръпнаха ми ръцете от паника, не може и не може... Звъннах на док. тя казва или ти я оправяш или хирург в Пирогов  Cry Свекърите тръгнаха да викат такси,че съм била бледа, не моЕло да карам аз  Shocked та ме оставиха малко на въздух, дръпнах, разтеглих и я прибрах Cry ма така откачих, че като тръгнахме маршрута беше Дружба 1, Кръстовището на Цариградско при Горубляне, Младст 1, Горубляне, Пасарел  Blush Просто по едно време се усетих,че ще стигна тъй до Орлов мост, та обърнах  ooooh! 
Беше ужасно подут пениса, посиня, дори заклещената кожичка започна да се подува  Cry Май, май е най-добре да не се пипа, като станат големи да си ги забелват... Днес няма гной Praynig, и няма последствия от дърпането вчера ooooh!
МъжА уролог, ма от детска урология до урология разликата е море  Sad Вечеч наистина само той ще пипа  Sad Още не мога да дойда на себе си  Tired Уф требва да бегам, сори че е несвързан поста, но нямам време за редакция
  bouquet

# 656
  • Плевен
Честито на месечинковците, между които е и моят син. Той също е див, пее, приказва, мъчи се да се изправя, пълзи, опитите ни за ядене с лъжица продължават и май стават все по-успешни. Вече намаля буденето нощем - 2-3 пъти за вода и биберон. Дохранвам го и кърменето съвсем го спрях - поцоква сутрин и вечер по малко, но взе да наддава детето, хич не му е стигало моето мляко. Дадох му пилешко месо - не хареса това на Хип, ами на Гербер. Въведох и глутен вече...Ами това е от нас. Лек ден.

# 657
  • София
Беше ужасно подут пениса, посиня, дори заклещената кожичка започна да се подува  Cry Май, май е най-добре да не се пипа, като станат големи да си ги забелват... Днес няма гной Praynig, и няма последствия от дърпането вчера ooooh!

Спокойно, всичко ще е наред! Мисли позитивно!
Твоят кошмар наяве ме успокоява, че добре правя, като не пипам. Мислех за това да не слушам нашата педи, ама като се замислих колко пишлета е забелила, за разлика от мен, й се доверих...
Успех, маме Любезна! И готви спокойно утрешната месечинка на Мартин Hug
Merijaan, честита месечина на Августин! Бъдете здрави!

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 11:18 от Krissie Krust

# 658
  • някъде тук
ДД Hug

Ох, направо ми се скапа настроението Sad племенника ми се прибра преди малко от мач в Кюстендил със счупена ръка Tired Сутринта тръгна с такъв мерак за мача, стана още в 5,30 да не закъснее а то какво стана. Паднал с цялата си тежест на лявата ръка при сблъсък за топка ,откарали го веднага с линейка до болницата и го гипсирали ,беше уплашен а и го боли много Sad Сега сестра ми ще го води тук в нашата болница на травматолог да види снимките.
Дано му мине бързо Praynig

# 659
ДД Hug

Ох, направо ми се скапа настроението Sad племенника ми се прибра преди малко от мач в Кюстендил със счупена ръка Tired Сутринта тръгна с такъв мерак за мача, стана още в 5,30 да не закъснее а то какво стана. Паднал с цялата си тежест на лявата ръка при сблъсък за топка ,откарали го веднага с линейка до болницата и го гипсирали ,беше уплашен а и го боли много Sad Сега сестра ми ще го води тук в нашата болница на травматолог да види снимките.
Дано му мине бързо Praynig

Случват се такива работи за съжаление!
Дано бързо се оправи детенце!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт