...
. Съжалявам за тининото пишле. И аз си мисля, че като спиш с уролог, тези проблеми ще бягат от вас, ама
.
и в никакъв случай не мога да предположа, че е обсебваща
. А любимата й поза е у-ни-кал-на
.
. Оценяваме майките си чак когато ние отимаме деца, уви. Но по добре късно, отколкото никога. А за Т и моята Ели вече два-три пъти се е случвало да ми вдигне 38, без други симптоми. Изследванията са й наред
, но явно те никога няма да ни разберат, както и ние тях
.
.
. Малко зор ми беше, като се има впредвид, че скоро на колелото на Кристиян му махнахме помощните колела, ама се справих, де. Сега спят, а аз имам едно чудо работа.

и затова не пиша. 
Не се оплаквай от Макс, характер проявява детето, а и малко и ти да разбереш, че бебе има у вас. 
А Жорко е станал още по-хубав! 
Да е жив и здрав и да ви радва с номерата си! 
Хич не ти е лесно сигурно да се оправяш и с двете, но пък никак не ти личи!
И ние сме на р.Дунав в момента, но в другия край на България!
Аз пропуснах консултацията за шестте месеца, сега ми е едно любопитно колко ли е дръпнала дребната за 2 месеца.

Не знам колко е правилно, ама тъй ми идва отвътре. 

Ако съм пропуснала някой, да ме извинява!
Кърмим се сутрин, вечер и през деня като заспива по малко, но с това месо направо незнам, хем вземам на Хипп малките 125 грамови бурканчета - пуешкото, пилешкото и телешкото. Едва ги притиква, и после задължително се кърмим за десерт...

по тоз повод се боричкахме и гъделичкахме три часа тази сутрин. Изритах неспалата Гадина и татко й в 6.52 от семейното ложе, да си варят момки (макаронки), гушнах си мъжлето малко и така до 10.00... мноо кисел, ма сладък Мартино бе 

и Макси тази нощ се събуди с рев няколко пъти, егасимуси.... 
Пожелавам всеки ден на малкия-голям мъж и на неговата майчица да е празник!

Утре ще ходят при травматолога че събота и неделя неможаха да открият лекар,утре идва някакъв от Горна баня в нашата болница и ще погледне снимките, от болницата в Кюстендил са му дали дискове със снимките. Счупена му е китката и то много лошо каза треньора който е бил през цялото време с него , гипса е до рамото и го тормози много

Не иска и шишето да си държи,нито бисквита,нито пък иска да пие от чаша.Само вдига ръчички и отваря уста и чака 
, ще следя и ще ви информирам за пресни новини
Всъщност се питам как се изчисляват месеците на бебето, то "де факто" е родено в края на 5 или 6 месец , на колко е сега
?! А пък как върви като коб.. ла, мен дет` се вика до оня ден ме дърпа след секциото, а тя... никакъв проблем.
, много е гадно! Дано се разминете от боцкане!
майтапя се разбира се, но тези дни все права иска да стои, само ръце да имам да я държа, и понеже проходилката от батко й е на село в края на месеца ще ходим и задължително ще я взема, че 8 кила и кусур как се държат...
А тя, иска ръцете й да са свободни, че да "шета", каквото докопа! Иначе прави някакви опити да пълзи, но назад...
.Луда работа, брат й е рак пък тя тръгна назад...
... Деа не си позна къщата и така рева, милата, цяла вечер, че сърце ми се късаше. На всичкото отргоре бях викнала свеки да я гледа за два часа, а аз да си оправя багажа, пък диването не се отдели от мен, я съм излязла от стаята - рев, като рече, че ме иска и не я взема на секундата - рев... К'о ШЪ я пра'я такава, незнам... Та ни багаж, ни дявол оправих...
!