Боя за коса-blond 15 (Клуб на блондинките)

• 100 337
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Нинче, хубаво е да качиш снимки. Най-добре ще може да се види. Не бързай с обезцветяването щом казваш, че не ти е тъмна косата!  Peace

# 406
Тъкмо си пуснах поста и тръгнах да правя снимки.А това с обезцветяването на мен хич не ми се нрави, просто искам коса по светла с 2-3-4 тона, а на фона на кичурите смятам че ще се получи добре.Но корените ме притесняват де... Rolling Eyes
Ей сега ще пусна снимки

# 407
elasmen, за горният цвят може да пробваш и първо само с 1боя.
Аз ползвам само Лореал и над другите марки нямам наблюдение.
Но, ако се решиш за лореал, така като гледам цвета може да пробваш с 8ца.

Нинчето, дай снимки да видим какъв е цвета на косата ти в момента.

# 408
  • София
Нинчето, и аз си мисля, че щом ти е светла косата можеш без блондор, а си вземи от по-силните професионални бои, които тук коментират момичетата. Simple Smile

elfi4ka, каква е разликата м/у 9.1 на Велатон и 12.1, коя е по-светла?

hubabuba, според мен трябва първо обезцветяване с блондор при фризьор на цялата коса и след това матиране, или боядисване. Преди 4г като станах блондинка беше почти същия случай при мен - коса с поотмита доста черна боя, с руси и червени кичури, само дето не исках да я скъсявам, но и това стана постепенно, защото се получаваше различно русо - новото, което е обезцветено и старото с наслагваните бои. Обезцвети ме с блондор, матира и след известно време започнах с боите. По-късно започнах и експериментите с цветовете сама. Simple Smile

# 409
Много съм бърза, ама трябва да ходя да взимам детето от яслата  Laughing
http://www.snimka.bg/?album;aid=534532
Значи първите две снимки са отпреди, правени веднага след посещение при фризьор(кичури), на места косата сивее, но това е от матирането.
Третата снимка е отпреди 10 мин. Mr. Green

# 410
Здравей dea_i_ile,

Имам следните идеи за този цвят. Първият вариант е по-евтин, но не зная доколко тази боя я има в магазините, защото не сам в страната. Та като се имат пред вид всички уговорки за изходния ти цвят и типа ти коса, ти предлагам следните бои:

1. Londa Natural 12/8

http://www.sanitexdistribution.lv/preces/nepartikas-preces/kosme … ;plid=611&tr=

2. Wella Koleston professional:

http://www.sanitexdistribution.lv/preces/nepartikas-preces/kosme … ;plid=611&tr=

Тези два на Вела предполагам, че с 9 окислител, защото са по-тъмни. Но тази Вела е професионална и трябва от специализиран магазин.

# 411
Извинявай, обърках последния линк, това е правилният

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2019/971869188112980603912847 … iQ8Wqjjp4sN6m.JPG

# 412
  • София
elasmen, за горният цвят може да пробваш и първо само с 1боя.
Аз ползвам само Лореал и над другите марки нямам наблюдение.
Но, ако се решиш за лореал, така като гледам цвета може да пробваш с 8ца.

Нинчето, дай снимки да видим какъв е цвета на косата ти в момента.

но от коя серия на лореал newsm78

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 17:17 от elasmen

# 413

elfi4ka, каква е разликата м/у 9.1 на Велатон и 12.1, коя е по-светла?

9.1 е по-тъмно.Води се някакво специално пепелно русо,но на опаковката хич не е пепелно.

12.1 е мноого светло.Мацката е с почти бяла коса.

Иначе и двете са с 9% окислител.

Аз смесих една цяла 9.1 и по-малко от половината 12.1.Но се получи много светло въпреки това.По-скоро клони към 12.1.
А преди време някой беше пуснал снимки с 9.1. и косата не беше толкова светла.

# 414
  • Варна
ДНес си взех Couleur Papillon някой ползвал ли е таз боя?

Аз. Сравнително нова е и я смятам за много добра. Покрива много добре и е от най-щадящите професионални бои.

# 415
Здравейте, момичета..

Имате ли някакви впечатления от боята на syoss.. на прибиране от работа минах да си купя боя и си харесах цвета на опаковката и си купих, но чак утре ще се боядисам и ще видя какво ще излезе  Wink

Ето тези цветове си взех - 3 броя от първата и 1 от втората, защото нямаха 4 от първата и ще ги смеся всичките заедно..
Утре след като се боядисам и изсуша ще ви покажа и резултата..

# 416
Sivi, не мислиш ли, че е малко късно, да питаш за впечатления от тази боя, при положение, че вече си я купила?
Дано останеш доволна от боята, аз не съм я ползвала и ще ми бъде интересно, ако след като се боядисаш, изкажеш личните си впечатления от нея.

# 417
Че е късно, късно е... но исках преди да се боядисам да чуя някое мнение, което при всички случаи няма да повлияе на решението ми да се боядисам с нея.. и предния ми пост е грешка, но няма да го трия.. утре ще постна само снимки..
Лека вечер на всички   bouquet

# 418
elasmen, Лореал Преферънс.

Sivi, и аз ги гледам от няколко дни боите, харесала съм си един друг цвят, но....честно казано боя под 12-15лв не мога да се прежаля да си взема. )
А защо са ти 4бр бои??? Колко ти е дълга косата?

# 419
Ехааа! Наистина ли ти трябват 4 бои?  Shocked
Иначе цветовете са много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт