Боя за коса-blond 15 (Клуб на блондинките)

• 100 236
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
elfi4ka лека и безпроблемна !!!Браво за смелостта!

# 751
Благодаря на всички момичета,които ми честитиха ,наистина не съм го очаквала.Много сте мили  Heart Eyes Hug

И за да не е само спам,да кажа,че вече почти съм убедена,че следващото ми боядисване ще е само с боя Лореал Преферънс.

Мирама доста я хвали,а и разгледах каталога и видях ,че има много хубави цветове.Ориентирах се към 10-ката.Много много светло пепелно русо/нещо такова беше май/.Дали е трайна?И дали ще изсветли хубаво и не оранжево корени 7-мица  newsm78

Другата за която се колебая е Индола.Веднъж съм я ползвала/1000.01/,но върху блондор в корените.Тогава намазах все пак цялата коса и стана направо бяла  Shocked И сега се чудя ако си сложа само от нея,дали няма да се получи много голяма разлика м-у корените и дължините,защото мисля накрая да размажа навсякъде от това върху корените.

# 752
Добре. Аз не устоях и хукнах по магазините да търся Крамер. Харесах си от каталога 9.2. Целта ми беше да потъмня малко цвета. Поствам снимката,за да събера мнения,но аз не виждам НИКАКВА разлика от предишното боядисване. Дължините ми сякаш не приемат нюанса,а корените жълтеят макар,че си избрах 12% окислител към боята.  smile3511 smile3514

Преди: http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.20593290.big
Сега: http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.20761729.big

Защо дължините не променят цвета си? А за жълтеещите корени ще мина утре да си взема тониращ балсам.
Пък не разбирам и защо жълтеят? Преди не ми правеха такива номера.
  smile3515

# 753
The Code на втората снимка косата ти изглежда малко по светла от преди боядисването.. Цвета е много хубав   Heart Eyes

# 754
The code и на мен ми изглежда,че косата след боядисването е по-светла.Направо е невероятна ако питаш мен и ако цвета наистина е реален.Точно такава коса искам -перлена.Много светла-но не бяла,а естествено светла с перлен отенък.Не сива, не жълта, не оранжева,а точно такава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 755
elfi4ka, да, много съм доволна от Преферънс, направо съжалявам че пробвах Кастинга. )
10ка със сигурност ще изсветли доста, така че действай смола. )

The Code, аз почти не виждам разлика, но и снимките сякаш са правени на различна светлина.

# 756
Ами значи това ще е следващата ми боя пък да видим  Flutter

# 757
Момичета, ето

НОВАТА ТЕМА

За сефте ми е, надявам се да сте снизходителни

# 758
Elfi4ka ,лека и безпроблемна и от мен.  newsm51 А защо не и  family6?
The code втората снимка е сякаш по-светла и  корените също.Харесва ми. Предишните пъти с 9% ли се боядисваше? Ако искаш да промениш дължините може да пробваш да ги потъмниш и с балсамите на Престиж.Аз съм потъмнявала косата като смеся различни нюанси от балсамите на Престиж/мисля,че беше златно русо с перлен/.Резултата не е траен ,но хубавото е ,че ако не се възприемеш по-тъмна се отмива лесно.
Да споделя и аз ,взех няколко идеи от тук и експериментирах - резултата беше впечатляващ.Направих си маска от кокосово ,пшеничено масло и масло от жожоба.Намазах косата и стоях около 2 часа.След това измих с приготвен шампоан ,както   NovemberRain даде идея,след това маска и балсам без отмиване/обичайните ,които ползвам/.Резултата е -  обновена коса с блясък,"жива",мекичка и с цвят,сякаш току-що боядисана.Няма разлика корен-дължина.Доволна съм.

# 759
Взех си днес на Шварцкоф професионаланта серия -  Igora, 12.1 , ще пиша като се боядисам.То е късно за отзиви,ама ако някой я е ползвал, ще се радвам да сподели.

# 760

Общи условия

Активация на акаунт