Боя за коса-blond 15 (Клуб на блондинките)

• 100 239
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
elfi4ka, честита ти лентичка  Hug Hug Hug

elasmen, и аз имам познати на които бременноста и цъкъла им повлияват боядисването, но при мен не е така. Не че не им хваща боята, но по - скоро не става същия цвят. Както и Адри беше писала за нейната бременност.  Peace Peace Peace

# 721
Добро утро. )))))

Тук отново се завихрят леки спорове, но мисля че няма нужда. )
Да, и на мен ми е любопитно да видя косата на B & C, но пък като толкова не иска да я покаже....макар и да не виждам къде точно е проблема. Повечето тук показваме само коси, тук-там някое чело, нос, или нещо подобно...)

Аз сега се чудя....понеже не мога да се изтърпя до следващото боядисване....и май ще си взема Преферънс 8.1 с каквато се боядисвах и предният път и ще намажа корените. )
Но пък....не ми се съсипва цяла боя за едни корени и се чудя дали пак да не смеся половината боя с половината окислител? И....другото което ме притеснява е, да не стане пак разлика в корените....но този път да са по-светли, или различни от дължините....ще е бая грозно...

# 722
Последно се изказвам за Кастинг-а и млъквам. Как искате 8 и 9-ка да изрусят косата на Мирама. Тя, ако искаше изрусяване щеше да си вземе от серията руси нюанси, които са с 10-ка. Хайде, моля, да се говори само от опит, а не какво си прочел.

За Крамер-я аз казах, че съм доволна от 101, бях си взела и 9.2., но на мен ми беше тъмно и леко жълто, макар, че покри много добре. След като се боядисах до следващото боядисване си остана един и същи цвета, корените ми не пожълтяха така, както с другите бои, същото се получи и след Кастинг-а 1021.

# 723
Добро утро. )))))

Тук отново се завихрят леки спорове, но мисля че няма нужда. )
Да, и на мен ми е любопитно да видя косата на B & C, но пък като толкова не иска да я покаже....макар и да не виждам къде точно е проблема. Повечето тук показваме само коси, тук-там някое чело, нос, или нещо подобно...)

Аз сега се чудя....понеже не мога да се изтърпя до следващото боядисване....и май ще си взема Преферънс 8.1 с каквато се боядисвах и предният път и ще намажа корените. )
Но пък....не ми се съсипва цяла боя за едни корени и се чудя дали пак да не смеся половината боя с половината окислител? И....другото което ме притеснява е, да не стане пак разлика в корените....но този път да са по-светли, или различни от дължините....ще е бая грозно...
Според мен ще има разлика .Или боядисай цялата коса или поизчакай.
Спокойно можеш да си използваш половин боя.

# 724
Абе май ще си чакам.....и без това косата ми страшно е изтъняла. ((( Тя беше започнала още преди боядисванията, а сега съвсем.

very nice, аз не съм искала изрусяване, а поддържане на цвета, който най-накрая ми хареса за моята коса. Рус е, но спада към естествените цветове, а не светло и "бяло" русо.
И, реших че след като се боядисвах с 8.1 на Преферънс, ще свърши същата работа и 8ца на Кастинг. Но Кастинга изобщо не оцвети косата ми в корените, докато надолу цвета се промени, просто стана с друг отенък.
Да, за тониране е ок, но точно този номер, за боядисване няма да го препоръчам никога. )
Виж за 10ка не знам, там може и да изсветлява повече.

# 725
как успявате с половин боя да си мажете корените не знам. поздравления за което. на мен една боя не ми стига Tired

# 726
Мирама, нищо ти няма на корените. Според мен може да изчакаш до следващото боядисване. Поне аз по снимките не виждам нищо кой знае какво стресиращо  Rolling Eyes
Боже, ако си покажа мойте корени в момента ще има анатема  no no no

# 727
  • sofia
Смятам, че тук всички сме непрофесионалисти и  целта е да си помагаме като споделяме опит. Опит с използването на различни продукти и влиянието им в индивидуалния случай.
Не знам дали съм компетентна,  (щом В&C казва, значи не съм) просто споделих опита си с Кастинг, който не се хареса. Бях заподозряна в дълбока заблуда, че не знам с какво се боядисвам и дори в лъжа. Sick

Ама ние като обясняваме спокойно, че Кастинг не може да изсветли с този си нисък окислител и че русите цветове са предназначени за тониране на руси коси, тук някой спори, че щипе и че изрусява.
Вече писах, че имам чувствителен скалп - най-вероятно от дългогодишно боядисване с 12% оксидант. И да щипеше ме! Peace
 Не убеждавам никой, не налагам мнение. Мисля, че съм толерантен човек и не бих си позволила да давам квалификации за другите, които не познавам. Всеки сам може да прецени  на какво и на кого да вярва. Съжалявам че попаднах в този безсмислен спор.
Честно казано изобщо не държа да видя косата на ВиС.

Елфичка, честито. Трето ли ще  е? Laughing

# 728
Енджиел, е аз не съм пробвала до сега с половин боя. Но най-напред боядисвам само корените и после каквото остане го разнасям надолу.

stefinka, абе в голяма дилема съм. ) Но...предвид състоянието на косата ми, май ще си я държа така и няма пак да боядисвам.

# 729
Mirama знаеш ,че най-разумния съвет е да изчакаш и аз не виждам нищо на корените ти ,което да не е търпимо .
elfi4ka трето ли наистина?
Енджиел зависи колко мл. е боята сегашната ми е 100мл .

# 730
Да,де,но отстрани изглежда неетично.

Всички показват косите си,споделят начините по които са постигнали цвета си
Кои са тези всички?  newsm78 Аз не съм виждала косата на Люлякова, на MissNellie, но това по никакъв начин не може да ме спре, да уважавам и ценя тяхното мнение по въпросите свързани с коса. Колкото и да съм любопитна да разбера, как изглеждат косите им, никога не съм ги карала да ми показват снимки на косите си, защото ако са искали, са щели да ми покажат. За каква етика пишеш? Кое точно е неетично?
И изведнъж се оказва,че има един единствен човек,който не си е показал косата,не е дал нагледен пример,но много умело и компетентно дава акъл.....
За кой човек става въпрос? Не може да съм аз, защото аз съм показвала снимки на косата си. Показвала съм снимки, дори и когато косата ми беше изгоряла от една 10 минутна боя на Loreal и изгелждаше ужасно.  Rolling Eyes Не мисля, че съм длъжна да показвам снимки на косата си на всеки новопоявил се и какво общо има моята коса с факта, че Casting не е в състояние да изсветли косата с 3 тона? newsm78
Не може една изрусена коса да изглежда толкова безупречно жизнена ,лъскава,съвършена ,колкото една тъмна коса примерно.
Може, може и аз съм виждала  smile3521 Моята не е безупречна, но ще направя всичко възможно за да стане. Simple Smile
То на теория всички знаем какво се прави и как се прави....
Де да беше вярно това, но не е  Tired Мога да дам доста примери в подкрепа на твърдението си.

# 731
Някой беше попитал за Крамер - ползвах я може би 8 -9 години и бях доволна, използвах от най-изсветляващите тонове - пепеляво русо ,
получаваше се хубав цвят . Тогава също чувах реплики, че изтощавала косата и т.н., на мен ми се отразяваши добре, смених я защото открих по-добро решение за мен

# 732
Добро утро!
Аз си забърках фрапе и седнах да пиша.
Мирама, мисля, че е трябвало да вземеш изсветляващите на Кастинг - 10-ка. Обаче според мен сега си ти е много добре косата, никаква видна разлика няма, да не говорим, че е естествено да има някаква лека разлика. Аз, понеже винаги съм се боядисвала само с боя, и то Нутрис, винаги имах малко по-тъмни корени, дори ле-е-еко жълтеещи, но пък на мен жълтото ми отиваше, за разлика от сивото. Обаче предпочитах да имам здрава коса и да стоя по-малко с боята, пред това да имам изгоряла, но бяла коса. Защото и моят косъм като твоят е тънък. Не съм аз човекът, който има право да дава съвет да изчакаш с боядисването, защото се боядисвам често сега, докато изсветля косата. Обаче - ако можеш, изчакай. И подхранвай!
Тук нещо се говореше за боядисване на цялата коса. Винаги боядисвах само корени и веднъж на 6 месеца, може би, нанасях накрая по цялата дължина, макар че моят цвят беше някакво неутрално русо и дължините нямаха нужда от тониране.
elfi4ka, благодаря за подкрепата!

Последно се изказвам за Кастинг-а и млъквам. Как искате 8 и 9-ка да изрусят косата на Мирама. Тя, ако искаше изрусяване щеше да си вземе от серията руси нюанси, които са с 10-ка. Хайде, моля, да се говори само от опит, а не какво си прочел.

Напълно съгласна!

Мирама, нищо ти няма на корените. Според мен може да изчакаш до следващото боядисване. Поне аз по снимките не виждам нищо кой знае какво стресиращо  Rolling Eyes
Боже, ако си покажа мойте корени в момента ще има анатема  no no no

Ха-ха! И аз не го разбирам това втелясване по корените! Сакън, вече, ако има разлика.  Joy

B&C, с теб нямам желание да общувам повече. Но ще продължавам да пиша, защото темата ми е интересна и момичетата са много мили и отзивчиви. Ама то във всяка тема ще се намери заядлива жена, де, не е рядкост.
Снощи бях на ръба на нервен срив от репликата ти, че не съм сред хората, заслужили да видят снимки на косата ти. Обаче после се успокоих и заспах! hahaha

Ай, до после, сладурки!

Ей, само аз ли съм толкоз заспала: ЕЛФИЧКА, ЧЕСТИТОООО!

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 14:49 от asja

# 733
elfi4ka, ЧЕСТИТО !!!!!! Лека бременност и едно здраво и красиво детенце накрая!!

preggo      supermama   

# 734
Мирама, според мен изчакай поне 2 седмици, ако сега сложиш пак от предната боя, корените ще ти останат по-тъмни. Изчакай малко да падне тази боя.

Общи условия

Активация на акаунт