FrontierVille 3

• 33 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 615

Пожар - играта ми се оправи като си изчистих кеша на браузъра.

Моля те, просветли непросветените, как става това  Embarassed

Е да де,кажи де  Rolling Eyes

# 616
Извинете ме за забавянето с отговора за чистенето на кеша на браузъра.
Ето нагледно с картинки на английски - http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser%27s-Cache
За Интернет Експлорер 6 - от меню Tools/Internet Options/Temporary Internet Files/Delete Files - най-добре да изтриете всичко от временните файлове.

# 617
Като купя голямото оръдие какво трябва да направя за да ми се изпълни мисията

# 618
  • София
Като купя голямото оръдие какво трябва да направя за да ми се изпълни мисията

Не си спомням точно, но вероятно иска да го запалиш 1 или 2 пъти, а това е възможно, когато имаш появил се съответния вредител.

# 619

Пожар - играта ми се оправи като си изчистих кеша на браузъра.

Моля те, просветли непросветените, как става това  Embarassed

Е да де,кажи де  Rolling Eyes

абе не става с това. аз си чистя кеша всяка сутрин, но докато те не си оправят бъга няма да стане. вече седмица при мен не се оправя  #Cussing out

# 620
При мен голямото забиване е винаги на любимата игра на малчо- Фишвил, забие ли и край- после изобщо не отчита какво се прави и връща все на едно и също ниво, а другите игри си вървят що годе добре. От там два пъти ми оправиха проблема, като първо все ми казват да си изчистя кеша и т.н. Аз кеша си го чистя, ама бъга си стои и е много тъпо. Разбирам че и при вас така става, само че във Фронтирвил  Rolling Eyes Много тъпо, хубави са игрите, ама все нещо се бъгва

# 621
Който не е довършил игрището вече може да го направи с елементи от играта, а не да ходи по другите игри.

# 622
  • София
Здравейте момичета,искам да ви попитам само аз ли имам проблем с къртиците?Вече сигурно две седмици не ми се е появявала нито една къртица.Садя картофи обирам и нищо.Не само това , но гледам и на стената няма публикация с убита къртица.

# 623
  • София
Здравейте момичета,искам да ви попитам само аз ли имам проблем с къртиците?Вече сигурно две седмици не ми се е появявала нито една къртица.Садя картофи обирам и нищо.Не само това , но гледам и на стената няма публикация с убита къртица.
Това е странно  newsm78 !
Независимо какво сея, поне на десетото квадратче жътва веднага се появява тая гадина.
Виж да не би да не си доубила предишна къртица и да се е скрила от поглед сред някои декорации.
Това се сещам.

# 624
  • София
Кали Мей,благодаря ти за бързият отговор,но не би.Дори сега обрах житото и пак нищо.Но интересно,че на оръдието ми за къртици ми дава,че мога да стрелям с него.А на другите оръдия ми дава стрелба,само когато имам някакъв вредител.Пак ще огледам нещата.

# 625
Кали Мей,благодаря ти за бързият отговор,но не би.Дори сега обрах житото и пак нищо.Но интересно,че на оръдието ми за къртици ми дава,че мога да стрелям с него.А на другите оръдия ми дава стрелба,само когато имам някакъв вредител.Пак ще огледам нещата.
Ми.....гърми с оръдието. Щом ти казва, че може да стреляш задължително имаш къртица и затова не излиза друга. Ако не си изключила звука при вход в стопанството ще се чуе къртицата. Тя малко и е странен звука(не е като мечката и лисицата) и затова не си обърнала внимание.

# 626
Какви животни се убиват с голямото оръдие?
Мислих, че е за мечки, но не ще да гърми.

# 627
здравейте  от къде се взимат сините кърпи   Praynig

# 628
Ох, от къде се взема този бекон и бърканите яйца за мисията?

# 629
  • София
Благодаря ви , вече всичко е точно.Гръмнах и от тогава къртици,колкото щеш.Вече се чудех как ще си завърша мисиите newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт