FrontierVille 3

• 33 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Някъде четох, че номерът ставал и със съживяване на увяхнали... newsm78
така по става ще се пробва

# 136
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Аз да се похваля, че токщу що завърших мисията с 500 000. Още ден и ще завърша мисията с фъстъците. Но тази с 1 000 000  #Crazy
Но поне ще си имам мисия, че иначе гледам много скучаещи има.

# 137
Трябват ми ощее съседи , който си търси да пише  Simple Smile Simple Smile.

# 138
Вече има по-голям шанс да се спечели автобусчето. Има и промяна в цената на лимитираните учебници.

Линк

# 139
Вече има по-голям шанс да се спечели автобусчето. Има и промяна в цената на лимитираните учебници.

Линк
Благодаря за инфото   bouquet , получи се от първия път , автобусчето е налице .Картофите бяха увяхнали , а доматите току- що насадени  Peace .

# 140
аз още се чудя дали да дам 15 подкови за единия урок  Thinking...верно,че отначало "струваше" 45 подкови и сега е доста поевтинял от кризата явно  Laughing

# 141
  • Пловдив
аз още се чудя дали да дам 15 подкови за единия урок  Thinking...верно,че отначало "струваше" 45 подкови и сега е доста поевтинял от кризата явно  Laughing

aз се прежалих Blush обаче играта яко забива днес...

# 142
само запис че ми е слаб нета и е мъъкаааа

# 143
Аз лично няма да си го купувам , защото нямам чак толкова свободно време , че да бързам да ми се възстановява енергията  Wink

# 144
  • гр. Варна
Трябва ми каишката от новата колекция,ако иска някой да направим размяна за нещо друго от нея?

# 145
Трябва ми каишката от новата колекция,ако иска някой да направим размяна за нещо друго от нея?
Имам само 1 , ако се падне втора ще направим размяна за панделката , ако още не си си намерила  Simple Smile

# 146
  • гр. Варна
Имам само 1 , ако се падне втора ще направим размяна за панделката , ако още не си си намерила  Simple Smile

ок

# 147
  • UK
А на мен днес ми се падна и ябълката с червейчето, и книжките  Mr. Green

# 148
  • гр. Варна
Момичета,ето ви един линк за подаръци,който работи Laughing
http://www.caitlinbeta.info/frontierville

# 149
Момичета,ето ви един линк за подаръци,който работи Laughing
http://www.caitlinbeta.info/frontierville
как работи,на мен ми дава грешка,явно бъркам нещо